Menu Close
LG Nexus 5X Scherm Reparatie
Kosten 90
Reparatieduur 30 minuten

LG Nexus 5X Scherm Reparatie

Kosten 90,00
Reparatieduur 30 minuten

LG Nexus 5X scherm reparatie

"Barsten in je scherm? Of reageert je LG Nexus 5X scherm niet meer op aanraking? Na een LG Nexus 5X scherm reparatie is je telefoon weer helemaal de oude!
In de meest gevallen dient je LG Nexus 5X vervangen te worden. Twijfel je nog of je reparatie nodig is? Kijk dan even of jouw issue bij onderstaande punten vermeld staat.

Dit zijn redenen waarom je jouw LG Nexus 5X scherm wil laten repareren voor een nieuw LG Nexus 5X display:
 • 1Er zitten barsten in het glas van je LG Nexus 5X scherm.
 • 2Er zijn verticaal gekleurde strepen zichtbaar in het LG Nexus 5X beeldscherm.
 • 3Er zijn zwarte inktvlekken zichtbaar in het (LCD/OLED) van je LG Nexus 5X beeldscherm.
 • 4Je LCD/OLED is kapot want jouw beeldscherm geeft geen licht meer terwijl je LG Nexus 5X wel aanstaat.
 • 5De schermgevoeligheid van het LG Nexus 5X display is minder geworden en reageert niet meer op aanraking.
 • 6Een nieuw LG Nexus 5X display is goedkoper dan het kopen van een nieuw toestel.

Veelgestelde vragen over scherm LG Nexus 5X vervangen.

 • Hoelang gaat mijn nieuwe LG Nexus 5X scherm mee?

  Nadat je LG Nexus 5X scherm heb laten repareren tijdens een schermreparatie kan het weer jaren mee. Het is wel aan te raden om een telefoonhoesje te gebruiken en een screenprotector aan te schaffen. Dit kan bij ons in de winkel of in onze webshop.

 • Mijn LG Nexus 5X scherm reageert niet op aanraking maar het glas van mijn display is niet gebarsten. Kunnen jullie dit repareren?
 • Blijft mijn LG Nexus 5X scherm waterdicht nadat deze vervangen is?
 • Jullie bieden levenslange garantie op een LG Nexus 5X schermreparatie. Wat valt hieronder?

Benieuwd naar waar je je LG Nexus 5X scherm kan laten vervangen?


Je kan altijd terecht in één van onze winkels. Klik op de map voor meer info over jouw winkel!

Streven naar de perfecte klantervaring...
smartphone reparatie
1. Kom langs of maak online een afspraak

Goed om te weten: klanten met afspraak hebben voorrang op klanten zonder afspraak.

2. Geef je LG Nexus 5X af bij de balie voor een schermreparatie

Je dierbare vriend is bij ons in goede handen. Beloofd!

3. Pak koffie of thee en wacht even tot je LG Nexus 5X weer gemaakt is

Neem rustig plaats, klap je laptop uit of loop lekker een rondje door de buurt!

4. Binnen 30 minuten is je LG Nexus 5X scherm vervangen!

Onze reparateurs zorgen ervoor dat je met een glimlach weer buiten staat! 🙂

"

De voordelen van ThePhoneLab

Niet alleen ben je bij ThePhoneLab aan het adres voor snelle LG Nexus 5X scherm reparaties, ook zijn we zeer voordelig. Dat wij je voorzien van de beste LG Nexus 5X reparaties mag duidelijk zijn. Daarnaast zijn onze ThePhoneLab specialisten ook zeer vakkundig en snel, vaak sta je al binnen een half uur weer buiten met je gemaakte LG Nexus 5X. De prijzen voor LG Nexus 5X scherm reparaties zijn niet hoog! LG Nexus 5X smartphones zijn goedkope telefoons, onze LG Nexus 5X scherm reparatie service is bijhorend ook erg goedkoop. Als je online een afspraak gaat inplannen bij één van onze vestigingen in Amsterdam, Haarlem of Utrecht zie je direct de kosten voor het maken van je LG scherm en die kosten zijn zeer laag!

Werkwijze van ThePhoneLab


ThePhoneLab heeft superieure leveranciers die originele onderdelen leveren voor LG Nexus 5X smartphones. Een LG Nexus 5X scherm reparatie wordt dan ook allemaal met de beste kwaliteit onderdelen gedaan. Bij onze ThePhoneLab vestigingen in Amsterdam, Haarlem en Utrecht raden we altijd aan om een afspraak te maken voor een LG Nexus 5X scherm reparatie. Het is ook mogelijk om een iPhone reparatie, OnePlus reparatie en meer via onze website in te plannen. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze winkel zonder afspraak. Houd er wel rekening mee dat mensen met een afspraak voor een van onze ThePhoneLab LG reparaties services hierbij voorrang hebben.

Haal & Breng service


Heb jij geen zin of tijd om jouw kapotte LG Nexus 5X telefoon te komen brengen? Dat is geen probleem! Je kan namelijk gebruik maken van onze Haal & Breng service in Amsterdam, Haarlem en Utrecht voor de LG Nexus 5X reparatie service. Wij komen je kapotte telefoon ophalen op je thuisadres of werkadres. Na de LG Nexus 5X scherm reparatie service brengen we je LG Nexus 5X met gerepareerd scherm zo snel mogelijk weer naar je toe. Een LG Nexus 5X scherm vervangen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Verschillende reparaties van ThePhoneLab


Bij ThePhoneLab kan je naast scherm reparaties ook terecht voor andere smartphone of tablet reparaties. Wanneer je van onze reparatie service gebruik maakt, ben je ervan verzekerd dat jouw telefoon- of iPhone scherm snel en vakkundig vervangen wordt. Een batterij vervangen of een iPad reparatie, je kunt bij ons voor van alles terecht.

Onze LG Nexus 5X scherm reparaties worden uitgevoerd in onze ThePhoneLab vestigingen in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Je kunt makkelijk online een afspraak inplannen. Heb je geen afspraak gemaakt, maar wil je wel langskomen om je LG Nexus 5X smartphone te laten repareren? Dat kan, het kan wel zo zijn dat je dan eventjes moet wachten in onze ThePhoneLab vestiging.

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor een LG scherm reparatie service voor de volgende LG modellen:
· LG G6 reparatie
· LG G5 reparatie
· LG G4 reparatie
· LG G3 reparatie
· LG Nexus 5 reparatie
· LG Nexus 5X reparatie
· LG G2 reparatie

ThePhoneLab voor al je smartphone en tablet reparaties


We houden niet van reparatie services waarbij je wekenlang je telefoon kwijt bent en vervolgens een hoge rekening ontvangt. Daarom kun je bij ThePhoneLab online je afspraak inplannen voor onze vestigingen in Amsterdam, vestiging Haarlem of vestiging Utrecht. De meeste reparaties voeren wij binnen 30 minuten uit. Onze prijzen kun je gewoon online vinden, eenmaal in de winkel weet je dan ook precies hoeveel je kwijt bent voor een scherm reparatie of het vervangen van je batterij. Je kunt bij ThePhoneLab terecht voor reparaties van iPhone, Samsung, LG, OnePlus, Huawei, Sony, iPad en Motorola. Geen tijd om langs te komen? Geen probleem, maak dan een afspraak voor onze Haal & Breng service. Kies voor gemak met ThePhoneLab. We hopen je snel te zien in onze ThePhoneLab winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht!