Alle reparaties

Selecteer jouw OnePlus

Kies voor een snelle OnePlus reparatie

Op zoek naar een professioneel bedrijf waar je OnePlus vakkundig wordt gerepareerd? ThePhoneLab heeft verschillende vestigingen. Je kunt tercht voor een OnePlus reparatie in Amsterdam, OnePlus reparatie in Utrecht en een OnePlus reparatie in Alkmaar of Haarlem. Je kunt direct terecht voor allerlei reaparaties; zelfs die van je moederbord. Door onze reparatie op locatie hoef je niet langer wekenlang te wachten voordat je je OnePlus smartphone terug hebt.

ThePhoneLab is geautoriseerd reparatiepartner van OnePlus

Onze specialisten spijkeren continu hun kennis bij en worden speciaal door OnePlus opgeleid. Hierdoor ben jij verzekerd van een hoge kwaliteit  OnePlus reparatie. Daarnaast zijn wij geautoriseerd reparatiepartner van OnePlus, waardoor wij uitsluitend gebruik maken van originele onderdelen. Ook hebben we toegang tot de software, waarodor we gemakkelijk je toestel kunnen herstellen. Lees hier alle voordelen van jouw OnePlus reparatie bij ThePhoneLab.

OnePlus scherm reparatie en andere reparaties

Een kapot scherm repareren, connector reparatie of een batterij vervangen? Bij ThePhoneLab draaien we onze hand er niet voor om. Onze ervaren specialisten repareren je OnePlus tegen de beste prijzen, doordat deze van OnePlus worden overgenomen. Het vervangen van een batterij is zo geen dure aangelegenheid meer en hoeft dan ook zeker niet op de lange baan worden geschoven. Maak snel een afspraak om langs te komen met je kapotte/defecte OnePlus toestel in een van onze vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Haarlem of Alkmaar!

Altijd garantie op je OnePlus reparatie

Bij ThePhoneLab werken we met deskundige specialisten. Ook gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen tijdens de reparatie van je OnePlus toestel. Onze specialisten zijn zeker van hun zaak en daarom krijg je bij ons zes maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Val-, stoot-, druk- en waterschade is uitgesloten van deze garantieregeling. Daarnast behoud je bij ThePhoneLab na een OnePlus reparatie, gewoon je fabrieksgarantie.

Hierdoor weet je dus dat je met een goed gevoel langs kan komen bij al onze vestigigen om je OnePlus scherm te vervangen. Je bent niet de enige; mensen uit het hele land komen naar ThePhoneLab vestigingen voor onze OnePlus service. Plan hier je OnePlus reparatie in Amsterdam, OnePlus reparatie in Utrecht en een OnePlus reparatie in Alkmaar of Haarlem.

OnePlus reparatie Amsterdam

Bij ThePhoneLab staan onze specialisten altijd voor je klaar. Je kunt gemakkelijk via de website een afspraak maken voor een OnePlus reparatie. In Amsterdam zijn er maarliefst 4 locaties waar we je geautoriseerde OnePlus service kunnen aanbieden. Als enige partij in Nederland zijn wij compleet gecertificeerd voor het aanbieden van OnePlus reparaties: bijv. OnePlus scherm reparaties of batterij vervangen. In Amsterdam kun je terecht in plekken over de hele stad, bezoek anders ook eens onze locaties pagina om meer info te krijgen.

OnePlus reparatie Utrecht

Ook in Utrecht kunnen wij de allerbeste OnePlus reparaties aanbieden. Kom langs op de Potterstraat – een van onze Flagship vestigingen – om bijv. je OnePlus Scherm te vervangen of je batterij te laten verwisselen. Deze vestiging is zeer populair voor OnePlus reparaties omdat het goed bereikbaar is vanuit het hele land. We snappen dat niet iedereen in de gelegenheid is om langs te komen. Maak dan gebruik van onze opstuur service! Jij stuurt je OnePlus toestel per post, op jouw kosten, op, waarna wij hem gerepareerd en wel, op onze kosten, weer terug sturen! Ook hebben wij voor onze klanten speciaal de haal & breng service. Bekijk hier of je locatie binnen ons servicegebied valt.

Reparatie bij ThePhoneLab

Heb jij geen idee wat er met je OnePlus toestel aan de hand is, maar functioneert deze niet meer goed? Onze specialsiten voeren graag een grondige diagnose voor je uit, om je probleem te achterhalen. Na deze diagnose van je OnePlus toestel, nemen zij contact met je op en vertellen hun bevindingen. Hierna beslis je zelf of je overgaat tot reparatie. Deze diagnose hoort bij onze service en is daarom gratis.

Ben jij niet in het bezit van een OnePlus toestel? Ook dan kun je bij ThePhoneLab terecht. Wij zijn gespecialiseerd in OPPO reparaties, iPhone reparaties, Huawei reparaties, Samsung reparaties en nog veel meer.

Boek nu online een afspraak in bij ThePhoneLab bij één van onze vestigingen in Amsterdam, vestiging Utrechtvestiging Haarlem of vestiging Alkmaar.