Menu Close

ThePhoneLab Amsterdam - Beethovenstraat Tablet, laptop en telefoon reparatie

Beethovenstraat 94hs, 1077 JN

telefoonnummer 020 737 29 42

mobiel 06 41 42 29 91

routebeschrijving Routebeschrijving

In de zijstraten van de Beethovenstraat zijn de kosten van parkeren €4,5 per uur. Je kunt deze winkel ook gemakkelijk bereiken met de bus of de tram. Uitstappen kan bij Stadionweg/Beethovenstraat.

Openingstijden

Maandag: 10:00-19:00

Dinsdag: 10:00-19:00

Woensdag: 10:00-19:00

Donderdag: 10:00-19:00

Vrijdag: 10:00-19:00

Zaterdag: 10:00-18:00

Zondag: 12:00-18:00

Schrijf een review

Kom vandaag nog langs voor je reparatie

 • iPhone, Samsung, OPPO, OnePlus en alle andere merken
 • Vandaag nog gerepareerd in 30 minuten
 • Levenslange garantie
 • Scherm reparatie, camera reparatie, batterij vervangen en achterkant vervangen
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
 • iPad, Samsung Tab en overige merken
 • Vaak binnen 60 minuten gerepareerd
 • Levenslange garantie
 • Display reparatie, camera reparatie, batterij vervangen en achterkant vervangen
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
 • MacBook, Microsoft Surface of andere merken
 • Binnen 72 uur een gerepareerde MacBook of Microsoft Surface
 • Levenslange garantie
 • Beeldscherm reparaties, accu vervangen, oplaadpoort reparatie en toetsenbord reparatie
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
kalender Afspraak maken
Specialist - van Woustraat

Neem telefonisch contact op:

telefoonnummer icon 020 737 29 42

Big phone icon

ThePhoneLab maakt het snel en gemakkelijk.

Is jouw telefoon toe aan een reparatie, omdat het glas van jouw scherm kapot is? Of is je batterij nodig toe aan vervanging? Bij ThePhoneLab sta je vaak binnen 30 minuten buiten met een gerepareerde smartphone.

Toon alle telefoons

Is jouw tablet stuk en is daarom een reparatie nodig? Onze specialisten repareren jouw tablet vaak binnen 60 minuten, zodat jij snel weer online kunt zijn. Je bent welkom met en zonder afspraak.

Toon alle tablets

Ben jij op zoek naar een iPhone reparatie in Amsterdam? Kom langs bij ThePhoneLab. Van een iPhone scherm reparatie tot het vervangen van je accu, achterkant of camera. Origineel of compatible onderdelen, tegen de laagste prijs.

Toon alle iPhones

Werkt jouw iPad niet meer of is deze kapot of stuk? Of laadt deze niet meer op? Wij repareren jouw iPad binnen 60 minuten met de hoogste kwaliteit onderdelen. Je kunt terecht voor een display reparatie, maar ook voor een oplaadpoort reparatie.

Toon alle iPads

Een kapotte MacBook? Wij repareren of vervangen onderdelen zoals het beeldscherm, toetsenbord en de accu van je MacBook binnen 72 uur, zodat je gauw weer online kunt zijn.

Toon alle MacBooks

Loop jij al een tijdje rond met een kapotte Samsung? Is het glas van je scherm stuk, of is je batterij toe aan vervanging of is je camera of backcover stuk? Wij repareren jouw Samsung telefoon met originele onderdelen en vaak binnen 30 minuten. Kom langs voor een snelle Samsung reparatie in Amsterdam.

Toon alle Samsungs

Barsten in jouw OnePlus display? Of een slechte batterij? Wij zijn geautoriseerd door OnePlus en repareren je toestel niet alleen snel, maar ook met originele onderdelen. Ook kun je terecht voor fabrieksgarantie waarbij zonder kosten jouw problemen worden verholpen.

Toon alle OnePlus

Is jouw OPPO telefoon aan reparatie toe? Wij zijn ook geautoriseerd door OPPO en werken daarom met originele onderdelen. Je kunt bij ons terecht voor je fabrieksgarantie waarbij kosteloos je problemen verholpen kunnen worden.

Toon alle OPPO

Heb jij barsten in het scherm van je Google telefoon? Of werkt je camera niet meer? Wij repareren en vervangen jouw toestel binnen 30 minuten.

Toon alle Google

Xiaomi reparatie nodig? Van een Xiaomi scherm reparatie en het vervangen van je batterij, tot aan een oplaadpoort reparatie. Kom langs voor een telefoon reparatie bij ThePhoneLab in Amsterdam.

Toon alle Xiaomi

30 minuten service

ThePhoneLab maakt het razendsnel, veelal binnen 30 minuten. Ben jij op afspraak gekomen en lukt het ons niet om je telefoon, tablet of laptop binnen het afgesproken tijdstip te repareren? Dan ontvang je direct € 10,- korting op de uitgevoerde reparatie. Aan deze belofte mag jij ons altijd houden! Lees hier de voorwaarden van de 30 minuten service belofte.

iPhone schermen laagsteprijsgarantie

ThePhoneLab maakt het voor de laagste prijs. Wij doen er alles aan om de reparatie van jouw iPhone zo betaalbaar mogelijk te maken. Daarin gaan we echt een stap verder dan de concurrent. Wij houden de prijzen in de markt en die van onze concurrenten nauwlettend in de gaten. Daarbij zorgen wij ervoor dat we de goedkoopste zijn met compatible iPhone schermen in de steden waarin wij opereren. Vind je het ergens toch goedkoper? Dan krijg je het verschil terug. Lees hier de voorwaarden van de iPhone schermen laagsteprijsgarantie.

Levenslange garantie

ThePhoneLab maakt het met levenslange garantie. Wij zijn zeker van onze zaak: onze opgeleide specialisten werken met hoge kwaliteit en originele onderdelen. Daarom bieden we altijd levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Lees hier de voorwaarden voor levenslange garantie.

No cure, no pay

ThePhoneLab maakt het of niet. Onze specialisten doen er alles aan om jou weer buiten te krijgen met een glimlach en een gerepareerd toestel. Weet jij niet wat er met jouw toestel aan de hand is? Dan kun je altijd langskomen voor een gratis en vrijblijvende diagnose. Het kan ook wel eens voorkomen dat het ons niet lukt om jouw toestel te repareren en weer werkend te maken. Dat betreuren wij, maar elk nadeel heeft z’n voordeel; je hoeft dan niet te betalen. ThePhoneLab maakt het of niet, op basis van no cure, no pay. Je betaalt alleen wanneer je weer naar buiten loopt met een gerepareerd device (en een glimlach). Wel zo eerlijk. Lees hier de voorwaarden voor no cure, no pay.

Zeker van je data

ThePhoneLab maakt het op zo’n manier, dat je zeker bent van je data. Wij hoeven in tegenstelling tot veel andere partijen jouw kostbare data niet van jouw toestel te verwijderen voordat we aan de slag gaan met een reparatie. Daardoor hoef jij je niet druk te maken over vervelende zaken als het herstellen van jouw toestel of het terugzetten van een back-up. Alles staat nog precies waar jij het gelaten hebt. Wel zo gemakkelijk! Lees hier de voorwaarden voor een reparatie met zekerheid van je data.

Over de winkel

ThePhoneLab is gespecialiseerd in telefoon-, tablet-, en laptop reparaties. Onze specialisten weten alles over smartphones, laptops en tablets. Bij onze locatie aan de Beethovenstraat in Amsterdam is jouw telefoon veelal binnen 30 minuten gerepareerd, met en zonder afspraak, 7 dagen per week. Of je nou komt voor een iPhone reparatie in Amsterdam, een Samsung reparatie, een OnePlus reparatie of een OPPO reparatie, jij staat dezelfde dag weer buiten met een gerepareerde telefoon!

Bij ThePhoneLab streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit van de reparatie. Dit garanderen wij door het aanbieden van originele en refurbished onderdelen, tegen de laagste prijs. Dit geldt voor alle soorten telefoon reparaties, waaronder een scherm reparatie, het vervangen van je batterij of een camera reparatie, maar ook voor het vervangen van de achterkant van je telefoon of het overzetten van data. Daarbij zijn onze specialisten getraind door Apple, OnePlus en OPPO om de hoge kwaliteit van de reparatie te waarborgen. Wij zijn zeker van onze zaak en daarom ontvang je standaard levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel, met uitzondering van val-, stoot-, druk-, water- en zichtbare gebruikersschade.

Je bent altijd welkom in een van onze 8 winkels

OnePlus Authorized Service Provider

Ontdek hier jouw voordelen van een officiële OnePlus reparatie

Apple Independent Repair Provider

Ontdek hier jouw voordelen van originele Apple onderdelen

OPPO Authorized Service Provider

Ontdek hier jouw voordelen van een officiële OPPO reparatie

Over onze diensten

Bij ThePhoneLab weten wij als geen ander hoe vervelend het is om met een kapotte telefoon, tablet of laptop rond te lopen. Daarom doen wij er alles aan om jouw telefoon zo vakkundig, snel en direct in onze winkel te repareren. Ook kunnen onze specialisten jou alles vertellen over de hardware en software en over protectie en preventie. ThePhoneLab zorgt niet alleen dat jouw telefoon weer zo goed als nieuw werkt, maar ook dat jouw smartphone goed beschermd is. Zo kun je ook bij ons terecht voor een hoesje, screenprotectors, cases en een telefoonkoord.

Bij ThePhoneLab aan de Beethovenstraat in Amsterdam ben je 7 dagen per week welkom, met en zonder afspraak. Is jouw smartphone, iPad of MacBook stuk? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende diagnose. Onze specialisten vertellen jou, vaak binnen 30 minuten, als wat er aan de hand is. Vervolgens bepaal jij zelf of je overgaat tot reparatie van jouw device. 

Naast de snelheid, staat ook precisie en vakkundigheid centraal bij onze specialisten. ThePhoneLab is een geautoriseerd door Apple, OnePlus en OPPO. Dit betekent dat wij smartphones on the spot kunnen repareren, met originele onderdelen. Ook hebben wij toegang tot hun software, waardoor we jouw devices altijd veilig kunnen herstellen. Daarnaast behoud je na een geautoriseerde reparatie de fabrieksgarantie op jouw toestel. Alle specialisten zijn door Apple, OnePlus en OPPO getraind, waardoor je er ook vanuit mag gaan dat de reparatie voldoet aan de juiste richtlijnen en kwaliteitseisen.  

Wil jij jouw smartphone, tablet, of laptop in Amsterdam laten repareren? Kom dan langs bij ThePhoneLab Beethovenstraat.

ThePhoneLab fixt het!  

Over de Beethovenstraat

De Beethovenstraat in Amsterdam Zuid is één van de bekendste Amsterdamse winkelstraten met een grote geschiedenis en vele kwaliteitswinkels. Van mode tot delicatessen, van beauty tot boeken en van telefoonwinkels tot stijlvolle sieraden. Het unieke aan de Beethovenstraat in Amsterdam Zuid is dat het een rustige, maar ruime straat is zoals dit bijna niet meer voorkomt in Amsterdam. De straat wordt door velen getipt als een alternatief voor het steeds drukker wordende Amsterdam. De winkeliers van de Beethovenstraat kennen hun klanten echt en gaan met de tijd. Daarbij zijn er ook leuke lunchplekken en koffietentjes op de Beethovenstraat.

Kom vandaag nog langs voor je reparatie

ThePhoneLab Amsterdam - Beethovenstraat

Beethovenstraat 94hs, 1077 JN

telefoonnummer 020 737 29 42

mobiel 06 41 42 29 91

routebeschrijving Routebeschrijving