Menu Close

Snel Apps Verplaatsen op je iPhone 📱: Dit wist je niet!

Wil je je iPhone opnieuw inrichten en vind je het een tijdrovende klus om elke app afzonderlijk naar een ander beginscherm te verplaatsen? Gelukkig is er een handige truc waarmee je meerdere apps tegelijkertijd kunt verslepen zonder de moeite te hoeven nemen om ze één voor één te verplaatsen. In onze YouTube-video laten we je zien hoe je deze truc kunt gebruiken. Maar als je liever een geschreven handleiding hebt, lees dan verder voor een stapsgewijze uitleg.

Klik op de video hieronder. Of scroll naar de eenvoudige handleiding om je iPhone beginscherm makkelijk te wijzigen:

Stap 1: Ga naar je Homescherm

Ontgrendel je iPhone en ga naar het startscherm waarop je de apps wilt organiseren.

Stap 2: Houd een Icoon Ingedrukt

Kies de app die je wilt verplaatsen en houd het icoon ingedrukt totdat de apps beginnen te wiebelen.

Stap 3: Druk op ‘Wijzig Beginscherm’

In de rechterbovenhoek van het scherm zie je de optie ‘Wijzig beginscherm’. Tik hierop om naar de bewerkingsmodus te gaan.

Stap 4: Houd een App Vast en Selecteer Tegelijkertijd Andere Apps

Nu komt het leuke gedeelte. Terwijl je nog steeds in de bewerkingsmodus bent, houd je de app vast die je wilt verplaatsen naar een ander beginscherm. Terwijl je dit doet, kun je ook andere apps selecteren door erop te tikken. Merk op dat er een cijfer verschijnt op de geselecteerde apps om aan te geven hoeveel apps je hebt geselecteerd.

Stap 5: Versleep Alles Tegelijkertijd naar een Nieuw Scherm

Nu kun je alle geselecteerde apps tegelijkertijd oppakken en naar het gewenste beginscherm slepen. Laat de apps los op het nieuwe scherm om ze daar te plaatsen. Als je ze liever op een bestaand scherm wilt plaatsen, kun je ook naar dat scherm navigeren voordat je de apps loslaat.

Dankzij deze eenvoudige truc kun je moeiteloos je apps organiseren en je iPhone aanpassen aan je behoeften, zonder dat je kostbare tijd verspilt aan het individueel verplaatsen van elke app. Bekijk onze YouTube-video voor visuele begeleiding en vergeet niet om te abonneren op ons kanaal voor meer handige tips en tricks voor je iPhone.

Of je nu je startscherm opnieuw wilt inrichten of gewoon wat orde wilt scheppen in de chaos van je apps, deze truc zal je zeker veel tijd en moeite besparen. Happy organizing!