Alle reparaties

Selecteer jouw iPad

Kies voor een snelle iPad reparatie

Kapot iPad scherm of problemen met de knoppen? Laat uw iPad repareren op locatie in een van onze ThePhoneLab vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Utrecht of Alkmaar. In deze steden staan onze experts voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen. Zeker weten dat u niet hoeft te wachten op uw reparatie? Door middel van een afspraak inplannen via onze website hoeft u nooit te wachten. Meestal staat u binnen 30 minuten buiten met een gerepareerde iPad.

Snelle iPad reparatieservice

Onze reparatie service is snel en voordelig. De beste iPad reparaties tegen de beste reparatieprijzen zeggen we altijd! Dit houdt in dat u vaak binnen 30 minuten klaar bent en uw iPad wordt gerepareerd terwijl u eventjes wacht. Kapot scherm waarvan de enige reparatie het glas vervangen is? Niet langer hoeft u een paar weken zonder Apple iPad te doen, het enige wat wij nodig hebben is een klein momentje van uw tijd. De reparatie van uw iPad is binnen no time geregeld, op alle originele onderdelen van de reparatie zit zelfs drie maanden garantie. Zo weet u zeker dat uw iPad repair van goede kwaliteit is!

Bij ThePhoneLab kunt u terecht voor volgende Apple iPad services:

Kies voor gemak

Niet iedereen heeft tijd om zijn of haar iPad op locatie te laten maken en langs te gaan bij een van onze vestigingen. Dat snappen we, daarom hebben we een Haal & Breng service in Amsterdam, Haarlem, Utrecht of Alkmaar. Niet alleen voor onze zakelijke klanten, maar voor iedereen! Geen tijd maar wel een kapotte iPad, dat is niet langer een probleem. Met onze Haal & Breng service plant u een inspraak in, hierna wordt uw iPad gerepareerd en hierna wordt deze u wel snel toegezonden. Makkelijker kan niet.

Voor een Apple reparatie kunt u terecht bij ThePhoneLab. Kom langs voor reparatie op locatie van uw iPad! Daarnaast kunt ook altijd bij ons terecht voor andere reparaties zoals een iPhone reparatie, Sony reparatie, Samsung reparatie, LG reparatie, OnePlus reparatie of een Huawei reparatie.

Boek nu online een afspraak in bij ThePhoneLab bij één van onze vestigingen in Amsterdam, vestiging Haarlem, vestiging Utrecht of vestiging Alkmaar.