Alle reparaties

Selecteer jouw iPad

Weet je niet welke iPad je hebt? Klik hier!

Kies voor een snelle iPad reparatie

Is je iPad kapot? Bij ThePhoneLab staan onze specialisten voor je klaar om je iPad te repareren. Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Alkmaar of Den Haag. In deze steden staan onze experts voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Wil je er zeker van zijn dat je niet hoeft te wachten op je reparatie? Dan kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website. Zo hoef je nooit te wachten en sta je bij veelvoorkomende reparaties binnen 60 minuten weer buiten met een gerepareerde iPad. Plan hier je reparatie in.

Snelle iPad reparatieservice

Onze reparatieservice is snel en voordelig. De beste iPad reparaties tegen de beste reparatieprijzen zeggen we altijd! Dit houdt in dat je vaak binnen 30 minuten klaar bent en je iPad wordt gerepareerd terwijl je wacht. Kapot scherm waarvan de enige reparatie het glas vervangen is? Je hoeft niet langer een paar weken zonder Apple iPad te doen. Het enige dat wij nodig hebben is een klein momentje van je tijd. De reparatie van je iPad is binnen no time geregeld. Onze onderdelen van de hoogst mogelijke, compatible kwaliteit. Zo weet je zeker dat je iPad reparatie van goede kwaliteit is! Wij zijn zeker van onze zaak en daarom maakt ThePhoneLab het met levenslange garantie. Gaat jouw vervangen onderdeel kapot? Dan vervangen wij deze kosteloos voor je. Hiervan is val-, stoot-, druk-, water en zichtbare schade uitgesloten. Lees hier de garantievoorwaarden. 

Zelf onderzoeken wat er aan de hand is met je iPad?

Kies voor gemak

Ook zonder afspraak kun je terecht in onze winkels. Stap binnen in een van onze filialen in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Alkmaar , Den Haag of op een van onze andere locaties.

Niet iedereen heeft tijd om zijn of haar iPad op locatie te laten maken en langs te gaan bij een van onze vestigingen. Dat snappen we, daarom hebben we een Haal & Breng service in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Alkmaar of Den Haag. Niet alleen voor onze zakelijke klanten, maar voor iedereen! Geen tijd maar wel een kapotte iPad, dat is niet langer een probleem. Met onze Haal & Breng service plan je een inspraak in, wordt jouw iPad opgehaald, gerepareerd en vervolgens weer bij je afgeleverd. Makkelijker kan niet 😉

Voor een Apple reparatie kun je terecht bij ThePhoneLab. Kom langs voor reparatie op locatie van jouw iPad! Daarnaast kunt ook altijd bij ons terecht voor andere reparaties zoals een iPhone reparatie, Sony reparatie, Samsung reparatie, LG reparatie, OnePlus reparatie of een Huawei reparatie.