Menu Close

No cure, no pay

ThePhoneLab maakt het of niet. Onze specialisten doen er alles aan om jou weer buiten te krijgen met een glimlach en een gerepareerd toestel. Weet jij niet wat er met jouw toestel aan de hand is? Dan kun je altijd langskomen voor een gratis en vrijblijvende diagnose. Het kan ook wel eens voorkomen dat het ons niet lukt om jouw toestel te repareren en weer werkend te maken. Dat betreuren wij, maar elk nadeel heeft z’n voordeel; je hoeft dan niet te betalen. ThePhoneLab maakt het of niet, op basis van no cure, no pay. Je betaalt alleen wanneer je weer naar buiten loopt met een gerepareerd device (en een glimlach). Wel zo eerlijk. Lees hieronder de voorwaarden voor no cure, no pay.

Bij ThePhoneLab ben je altijd welkom voor een kosteloze diagnose. Als we niet direct weten wat de oorzaak is van het probleem dat je ervaart, dan starten wij een gratis en vrijblijvend onderzoek. Na meestal 30 minuten kunnen de specialisten jou vertellen wat er met jouw toestel aan de hand is. Daarbij wordt er altijd een begroting van de kosten meegegeven. Zo gezegd, zo gedaan; je bepaalt vervolgens zelf of je overgaat tot reparatie. Zijn de kosten hoger dan jij nog wil investeren? Dan hoef je ons niks te betalen voor het onderzoek. 

Of je nou direct besluit om een reparatie te laten uitvoeren of dit pas besluit na een gratis diagnose, onze specialisten doen er alles aan om jouw toestel weer werkend te krijgen. Is dit na reparatie helaas niet gelukt? Dat vinden wij enorm jammer, maar ook dan hoef je niet te betalen voor de tijd die wij aan jouw toestel hebben besteed. Wij gaan voor een positieve wisselwerking en jij betaalt alleen als je met een werkend toestel vertrekt. Wel zo eerlijk! 

Op de no cure, no pay belofte geldt slechts een uitzondering. Wanneer je binnenkomt met een toestel dat waterschade heeft, zijn wij genoodzaakt om een waterschade schoonmaak uit te voeren. Omdat waterschade een enorme boosdoener kan zijn, kunnen we op voorhand niet inschatten of een waterschade schoonmaak je toestel zal redden. Helaas is een waterschade reparatie wel tijdsintensief. Daarom geldt hier niet no cure, no pay belofte en rekenen we voor deze reparatie wel de kosten, ondanks het resultaat. In een enkel geval weet je wellicht niet dat je toestel waterschade heeft opgelopen. De specialist brengt je altijd op de hoogte als hij of zij het toestel openmaakt en waterschade constateert. Je mag natuurlijk zelf kiezen of je een waterschade schoonmaak laat uitvoeren en het risico neemt om deze kosten te betalen. 

Afspraak maken