Menu Close

No cure, no pay

Lukt het ons niet om jouw device te repareren? Dan hoef je ook niet te betalen. Wel zo eerlijk! 

In sommige gevallen kunnen wij je device helaas niet meer voor je repareren. Bijvoorbeeld omdat het toestel erg oud is of omdat er complexe moederbord schade is ontstaan. Als het ons niet lukt om het probleem te fixen hoef je ook niet te betalen voor de tijd die wij aan jouw toestel hebben besteed. Je betaalt dus geen onderzoekskosten voor het starten van de reparatie. Je betaalt alleen als je met een werkende device vertrekt. 

Daarnaast doen we altijd een gratis diagnose waarna je niet verplicht bent om over te gaan tot reparatie. We stellen het probleem vast maar zullen niet zonder jouw toestemming overgaan tot reparatie. Zo kom je nooit voor onverwachtse kosten te staan.

Er geldt een uitzondering op de no cure, no pay belofte. Komt je toestel met waterschade binnen? Dan moeten we altijd eerst een waterschade reparatie uitvoeren. Van te voren kan de specialist niet inschatten of een waterschade reparatie je toestel zal redden. Helaas is een waterschade reparatie wel tijdsintensief. Daarom rekenen we voor deze reparatie kosten ondanks het resultaat. In een enkel geval weet je wellicht niet dat je toestel waterschade heeft opgelopen. De specialist brengt je altijd op de hoogte als hij of zij het toestel openmaakt en waterschade constateert. Je mag natuurlijk zelf kiezen of je een waterschade reparatie laat uitvoeren en dus het risico neemt om deze kosten te betalen. 

Wie zijn wij? Leer het team achter ThePhoneLab kennen.

Alle 5 beloftes van ThePhoneLab
smartphone reparatie

Omdat klanttevredenheid bij ons voorop staat beloven we jou iets waar jij, als klant, ons altijd aan mag houden.

1. 30 minuten service

Wij repareren jouw device binnen 30 minuten. Lukt het ons niet om je smartphone binnen de afgesproken 30 minuten te repareren? Dan ontvang je altijd een cadeaubon ter waarde van €10. Lees hier de voorwaarden voor de 30 minuten service belofte.

2. iPhone schermen altijd 40% goedkoper

Bij een iPhone schermreparatie ben je bij ons altijd minimaal 40% goedkoper uit dan bij de Apple Store. Met ons eigen merk schermen, iPhone schermen van ThePhoneLab, bieden we je een scherm van de hoogste kwaliteit voor een stuk lagere prijs.

3. 6 maanden garantie

Wij zijn zeker van onze zaak: we werken met hoge kwaliteit onderdelen en deskundige specialisten. Daarom bieden we altijd 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel.

4. No cure, no pay

Lukt het ons niet om jouw device te repareren? Dan hoef je ook niet te betalen. Wel zo eerlijk! 

5. Altijd gratis APK'tje

Je kunt bij ons altijd terecht voor een gratis APK’tje aan je smartphone of tablet.