iPhone 12

Selecteer een reparatie

Plan je reparatie online en betaal in de winkel

iPhone 12 reparatie van ThePhoneLab

Werkt je iPhone 12 al een tijdje niet meer optimaal of is je iPhone 12 kapot? Dan wil je snel je iPhone 12 laten repareren. Bij ThePhoneLab snappen we dat heel goed. Bij ons kun je terecht voor een snelle iPhone 12 reparatie die je online inplant. Veel mensen zijn bang dat ze voor een snelle én goede reparatie service gelijk de hoofdprijs moeten betalen. Dit is niet het geval bij ThePhoneLab. In tegenstelling tot veel andere iPhone 12 reparatie services zijn wij transparant in onze prijzen. Op onze webshop kun je direct zien wat de reparatie van jouw iPhone gaat kosten. Hierdoor kom je dus niet voor verrassingen te staan, wel zo fijn!

ThePhoneLab scherm

Compatible scherm speciaal ontwikkeld voor ThePhoneLab. Niet origineel, maar wel de hoogste kwaliteit.

Prijs incl. vervangen: op aanvraag

Origineel scherm

Origineel Apple scherm met de kwaliteit die je mag verwachten van je iPhone én behoud van fabrieksgarantie.

Prijs incl. vervangen: €339,00

De verschillende soorten iPhone 12 reparaties

Snel je iPhone 12 toestel laten repareren is één, als de reparatie service daarnaast ook nog snel gaat is dat natuurlijk extra fijn. De meeste iPhone 12 reparaties kunnen we binnen 30 minuten voor je fixen. Geniet in één van onze winkels van een kopje koffie, lees een tijdschrift en voordat je het weet sta je weer buiten met een gerepareerde iPhone 12. Daarnaast kun je ook bij onze Apple iPhone experts terecht voor een iPhone reparatie als je niet weet wat er aan de hand is met je toestel. Je plant dan een ‘diagnose’ afspraak bij ons in. Onze Apple iPhone experts gaan dan uitzoeken wat er aan de hand is met je iPhone 12.

De meest voorkomende iPhone 12 services zijn een scherm reparatie, connector reparatie, earspeaker reparatie, een iPhone batterij vervangen, waterschade schoonmaak of data overzetten. Heeft jouw type iPhone 12 waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijk bij ons langs. In de meeste gevallen kunnen we dan al heel snel de schade herstellen. Hoe langer je wacht, des te erger de schade kan worden.

Haal & Breng service van ThePhoneLab

Heb je geen tijd om langs te komen voor een iPhone 12 reparatie afspraak? Dan hebben we voor jou de Haal & Breng service. Plan online de service in dan komen we jouw kapotte iPhone 12 thuis of op kantoor halen. Na de reparatie brengen we je iPhone weer naar je toe. Dat is een iPhone 12 reparatie zonder dat je in je vrije tijd of pauze langs hoeft te komen. Extra makkelijk dus!

Kies voor gemak

Met de iPhone reparatie service van ThePhoneLab kies je voor snelheid, kwaliteit en professionaliteit zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen. Je ontvangt van ons deskundig advies en de meest voorkomende iPhone reparaties voeren we binnen 30 minuten uit. Kom langs, je iPhone 12 wordt gerepareerd terwijl je wacht.

ThePhoneLab voor al je smartphone en tablet reparaties

We houden niet van reparatie services waarbij je wekenlang je telefoon kwijt bent en vervolgens een hoge rekening ontvangt. Daarom kun je bij ThePhoneLab online je afspraak inplannen bij onze een van onze vestigingen. De meeste reparaties voeren wij binnen 30 minuten uit. Onze prijzen kun je gewoon online vinden, eenmaal in de winkel weet je dan ook precies hoeveel je kwijt bent voor een scherm reparatie of het vervangen van je batterij. Geen tijd om langs te komen? Geen probleem, maak dan een afspraak voor onze Haal & Breng service. Kies voor gemak met ThePhoneLab. We hopen je snel te zien in onze ThePhoneLab winkels!