Alle reparaties

Selecteer jouw Microsoft

Kies voor een snelle Microsoft Surface reparatie

Is je Microsoft Surface kapot? Bij ThePhoneLab staan onze specialisten voor je klaar om je Microsoft Surface te repareren. Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Utrecht of Alkmaar. In deze steden staan onze experts voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Wil je er zeker van zijn dat je niet hoeft te wachten op je reparatie? Dan kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website. Zo hoef je nooit te wachten en sta je bij veelvoorkomende reparaties binnen 60 minuten weer buiten met een gerepareerde Microsoft Surface.

Snelle Microsoft Surface reparatieservice

Onze reparatieservice is snel en voordelig. De beste Microsoft Surface reparaties tegen de beste reparatieprijzen zeggen we altijd! Dit houdt in dat je vaak binnen 30 minuten klaar bent en je Microsoft Surface wordt gerepareerd terwijl je wacht. Kapot scherm waarvan de enige reparatie het glas vervangen is? Je hoeft niet langer een paar weken zonder Microsoft Surface Microsoft Surface te doen. Het enige dat wij nodig hebben is een klein momentje van je tijd. De reparatie van je Microsoft Surface is binnen no time geregeld, op alle onderdelen van de reparatie zit zelfs zes maanden garantie. Onze onderdelen van de hoogst mogelijke, compatible kwaliteit. Zo weet je zeker dat je Microsoft Surface reparatie van goede kwaliteit is!

Kies voor gemak

Ook zonder afspraak kun je terecht in onze winkels. Stap binnen in een van onze filialen in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Alkmaar of op een van onze andere locaties.

Niet iedereen heeft tijd om zijn of haar Microsoft Surface op locatie te laten maken en langs te gaan bij een van onze vestigingen. Dat snappen we, daarom hebben we een Haal & Breng service in Amsterdam, Haarlem, Utrecht of Alkmaar. Niet alleen voor onze zakelijke klanten, maar voor iedereen! Geen tijd maar wel een kapotte Microsoft Surface, dat is niet langer een probleem. Met onze Haal & Breng service plan je een inspraak in, wordt jouw Microsoft Surface opgehaald, gerepareerd en vervolgens weer bij je afgeleverd. Makkelijker kan niet

Voor een Microsoft Surface reparatie kun je terecht bij ThePhoneLab. Kom langs voor reparatie op locatie van jouw Microsoft Surface! Daarnaast kunt ook altijd bij ons terecht voor andere reparaties zoals een iPhone reparatie, Sony reparatie, Samsung reparatie, LG reparatie, OnePlus reparatie of een Huawei reparatie.