Menu Close

Toe aan wat ontspanning? Schakel de iPhone achtergrondgeluiden in!

Heb je ooit verlangd naar een ontsnapping uit de drukte van het dagelijkse leven? Een moment van sereniteit, waar je ook bent? Je iPhone, die altijd aan je zijde staat, heeft meer in petto dan je denkt! Vergeet voor even de gesprekken, de berichtjes en de eindeloze notificaties. Je iPhone kan je nu meenemen naar een plek van rust en ontspanning dankzij een geheime functie: achtergrondgeluiden. In deze blog laten we je zien hoe je deze relaxte functie kunt gebruiken en de stress van de dag kunt laten verdwijnen. En als je liever kijkt dan leest, hebben we ook een video gemaakt waarin we je stap voor stap door het proces leiden.

Klik op de video hieronder. Of scroll naar de eenvoudige handleiding om je iPhone achtergrondgeluiden makkelijk in te stellen:

Stap 1: Open Instellingen
Laten we beginnen! Ontgrendel je iPhone en zoek het pictogram ‘Instellingen’. Dit ziet eruit als een tandwiel en is meestal te vinden op je startscherm. Tik erop om de instellingen te openen.

Stap 2: Tik op Bedieningspaneel
Binnen de instellingen, zoek en tik op ‘Bedieningspaneel’. Hier kun je verschillende instellingen en opties aanpassen die je iPhone-ervaring verbeteren.

Stap 3: Voeg ‘Horen’ toe aan het Bedieningspaneel
Scroll naar beneden in het Bedieningspaneel en zoek naar de sectie ‘Horen’. Hier vind je opties voor gehoorinstellingen. Tik op het plusteken (+) naast ‘Horen’ om dit toe te voegen aan je Bedieningspaneel.

Stap 4: Activeer het Bedieningspaneel
Nu is het tijd om het Bedieningspaneel te openen. Veeg vanaf de rechterbovenhoek van je scherm naar beneden (op sommige iPhone-modellen kan het vanaf de rechterbovenhoek of de bovenkant van het scherm zijn). Hierdoor wordt het Bedieningspaneel geactiveerd.

Stap 5: Tik op het Oor-icoontje
In het Bedieningspaneel zie je nu het nieuwe pictogram voor ‘Horen’, dat eruitziet als een oor. Tik erop om de gehoorinstellingen te openen.

Stap 6: Selecteer Achtergrondgeluid
Eenmaal in de gehoorinstellingen, kun je verschillende opties vinden om je gehoorervaring aan te passen. Onderaan zie je de optie ‘Achtergrondgeluid’. Tik hierop om toegang te krijgen tot verschillende ontspannende achtergrondgeluiden, zoals heldere ruis, oceaan, regen of stromend water.

Nu kun je genieten van de rustgevende geluiden die het beste bij je stemming passen. Of je nu houdt van het kalmerende geluid van de oceaan of de ontspannende cadans van regen, je iPhone heeft het allemaal.

En als je liever een visuele gids hebt, bekijk dan onze handige video waarin we je door deze stappen leiden. Ontspanning is nog nooit zo eenvoudig geweest!