"Wij streven naar de PERFECTE service"

Snelle & goedkope smartphone en tablet reparaties in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. ThePhoneLab maakt een einde aan alle lijdende smartphones en tablets in Amsterdam, Haarlem, Utrecht en omstreken. De specialisten van ThePhoneLab weten alles over het repareren van smartphones en tablets en kunnen u daardoor de snelste service in de stad bieden tegen een scherpe prijs die je nergens anders vindt. Daarnaast werkt ThePhoneLab altijd met originele onderdelen, zodat de kwaliteit van jouw geliefde smartphone of tablet behouden blijft.

ThePhoneLab is in maart 2015 gestart met het repareren van Smartphones en Tablets in het centrum van Amsterdam op de Marnixstraat. Wij vonden dat er op dat moment te weinig aanbieders waren die een open en eerlijke werkwijze hanteerden. Bovendien waren deze partijen vaak erg duur en schommelden de prijzen vaak.

 

 

Boris - Oprichter & Eigenaar

Boris - Oprichter & Eigenaar

"ThePhoneLab zal binnen enkele jaren een landelijk begrip zijn"

Met deze visie zijn wij de markt gaan veroveren: "Open, eerlijk en topkwaliteit, tegen een scherpe prijs". Onze prijzen houden wij zo laag mogelijk en alle onderdelen zijn origineel of van de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast laten wij klanten altijd eerlijk weten wat er aan de hand is, wordt er alleen vervangen wat afgesproken is en geven wij 3 maanden garantie op de reparatie.

In februari 2018 hebben wij ons eerste filiaal buiten Amsterdam geopend, namelijk in Haarlem en in juni 2018 volgde Utrecht! Ons doel is om met ThePhoneLab in de komende jaren meerdere filialen in- en buiten Amsterdam openen. Op deze manier willen wij onze serviceverlening voor iedereen in Nederland toegankelijk maken.

 

 

Danny - Oprichter & Eigenaar

Danny - Oprichter & Eigenaar

Ons team van specialisten

Specialist Tal

Toen de meeste van ons nog met duplo aan het spelen waren was Tal al moederboard solderingen aan het uitvoeren.  Tal of ook wel “The Magician” genoemd,  is naast oudste van het bedrijf ook de meest ervaren specialist!

Specialist Jop

Jop heeft door zijn airsoft hobby een vlijmscherpe precisie ontwikkeld waardoor hij met zijn ogen dicht de ene na de andere telefoon perfect repareert. Een echte scherpschroever dus.

Specialist Mees

Dit is dè ideale schoonzoon, Mees is naast een geboren en getogen Amsterdammer ook een specialist die overal geduld voor heeft.

Specialist Lois

Onze Arnold Schwarzenegger. Laat je echter niet afschrikken door deze spierbundel. Lois besteedt net zo veel liefde en aandacht aan uw telefoons als hij doet aan zijn bicep curls.

Specialist Job

Onze job klust eigenlijk aan alles van drones tot aan zijn dikke BMW. Geen uitdaging is job te groot.

Specialist Toon
Specialist Toon

Dat Toon volgend jaar een studie Robotica gaat beginnen zegt genoeg over zijn passie voor techniek. Dagelijks schroeft toon foutloos tientallen schermen er doorheen.

Specialist Paulus
Specialist Paulus

De man die eerder weet hoe de nieuwste iPhone eruit gaat zien dan Apple zelf. Paulus is zowel hardware als software specialist. Een echte duizendpoot dus.

Specialist Jan
Specialist Jan

De welbekende uitspraak “Jan de man die alles kan” gaat voor onze Jan ook zeker op. Je zou bijna zeggen dat Jan niet twee maar drie rechterhanden heeft.

Jannes Nydam
Specialist Jannes

Geboren & getogen in Amsterdam is dit de man die met de fijnste souplesse uw device repareert. Bovendien doet Jannes dit elke dag met die prachtige glimlach.

Specialist Bas Reparateur bij ThePhoneLab
Specialist Bas J

De man die de rust bewaart, zijn focus nooit verliest en altijd voor je klaarstaat.

Reparateur bij ThePhoneLab
Specialist Bas K

De man waarop je altijd kan bouwen, je zou hem ook wel Pietje Precies kunnen noemen. Maar noem hem toch maar gewoon Bassie.

Reparateur ThePhoneLab
Specialist Freek

Naast stuntman in onze lab videos staat Freek bekend als zo’n snelle reparateur dat er natuurwetenschappers van achterover slaan.

Reparateur bij ThePhoneLab
Specialist Jeffrey

De man die de klus altijd in 30 minuten klaart, een oog voor techniek heeft en tevens onze borrel chef!

Specialist Oek

De man die van een paperclip een straaljager bouwt en met de meest creatieve en technische oplossingen komt.

 

Specialist Matthew

De man met de vlugge vingers, ijzersterke repair skills en “manusje van alles”

Specialist Jeroen

De man die techniek door zijn aderen heeft stromen, nergens voor terugdeinst en met de grootste precisie te werk gaat.

Wil jij ook werken bij ThePhoneLab? Bekijk onze vacatures

Bekijk vacatures
Asset 40