Menu Close

"Wij streven naar de PERFECTE service"

Snelle & goedkope smartphone en tablet reparaties in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. ThePhoneLab maakt een einde aan alle lijdende smartphones en tablets in Amsterdam, Haarlem, Utrecht en omstreken. De specialisten van ThePhoneLab weten alles over het repareren van smartphones en tablets en kunnen u daardoor de snelste service in de stad bieden tegen een scherpe prijs die je nergens anders vindt. Daarnaast werkt ThePhoneLab altijd met originele onderdelen, zodat de kwaliteit van jouw geliefde smartphone of tablet behouden blijft.

ThePhoneLab is in maart 2015 gestart met het repareren van Smartphones en Tablets in het centrum van Amsterdam op de Marnixstraat. Wij vonden dat er op dat moment te weinig aanbieders waren die een open en eerlijke werkwijze hanteerden. Bovendien waren deze partijen vaak erg duur en schommelden de prijzen vaak.

 

 

Boris - Oprichter & Eigenaar

Boris - Oprichter & Eigenaar

"ThePhoneLab zal binnen enkele jaren een landelijk begrip zijn"

Met deze visie zijn wij de markt gaan veroveren: "Open, eerlijk en topkwaliteit, tegen een scherpe prijs". Onze prijzen houden wij zo laag mogelijk en alle onderdelen zijn origineel of van de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast laten wij klanten altijd eerlijk weten wat er aan de hand is, wordt er alleen vervangen wat afgesproken is en geven wij 3 maanden garantie op de reparatie.

In februari 2018 hebben wij ons eerste filiaal buiten Amsterdam geopend, namelijk in Haarlem en in juni 2018 volgde Utrecht! Ons doel is om met ThePhoneLab in de komende jaren meerdere filialen in- en buiten Amsterdam openen. Op deze manier willen wij onze serviceverlening voor iedereen in Nederland toegankelijk maken.

 

 

Danny - Oprichter & Eigenaar

Danny - Oprichter & Eigenaar

Ons team van specialisten

Specialist Marc

Marc is onze allernieuwste specialist, maar nieuw zijn reparaties voor hem niet. Hij schroeft de ene na de andere telefoon weg alsof het niks is, wel met een hoop zorgvuldigheid natuurlijk ;).

Specialist Hielke

Onze Hielke is een perfectionist in hart en nieren. Geen technische uitdaging is hem te veel en bovendien houdt Hielke ook nog eens van een gezellige babbel.

Specialist Job

Het lijkt wel in de naam te zitten, dit is onze derde job binnen ThePhoneLab. Net als alle andere “Jobben” is dit wederom een technisch talent met een vlotte babbel.

Specialist Lodewijk

“Lodewijk is een van onze nieuwste aanwinsten voor ons team in Amsterdam. De man met de killer smile is naast een koning in klantenservice, ook nog eens een technisch talent en hart en nieren.”

Specialist Martijn

Martijn kent u misschien al van de bekende telfort reclame waarin hij erg opkijkt van een “Bus met chauffeur”. Tegenwoordig kijkt Martijn nergens meer van op, als nieuwste aanwinst en tevens chef borrel is Martijn een ijzersterke toevoeging aan ons team.

Specialist Isabella

Isabella was met trots onze 3e vrouwelijke reparatie specialist en onze eerste vrouwelijke shopmanager! Als Isabella niet achter onze balie te vinden dan staat ze de sterren van de hemel te zingen bij bijvoorbeeld The Voice. Een echt multitalent!

Specialist Ronald
Specialist Ronald

“Ronald is onze financiële ruggengraat, de man die altijd naar voren en naar achteren kijkt zodat we met ze allen vooruit kunnen!”

Specialist Joris
Specialist Joris

“Of het nou de webshop, de haal en breng service of de marketingwerkzaamheden zijn, Joris is van alle markten thuis. Bovendien staat Joris altijd in de basisopstelling bij de vrijdagmiddagborrel.”

Specialist Mikkie
Specialist Mikkie

“Met gepaste trots onze tweede vrouwelijke aanwinst! En of Mikkie een technisch talent is? Zeker! Er gaan zelfs geruchten dat er mannen bij haar afkijken als ze even de kluts kwijt zijn.

Specialist Pascal
Specialist Pascal

“De man die het slagersmes heeft ingeruild voor de schroevendraaier, het monteren van telefoons is zeker anders dan het bereiden van slavinkjes maar dat Pascal goed is met zijn handen staat buiten kijf!

Specialist Silas
Specialist Silas

“Een van onze jongste aanwinsten binnen het team, laat je echter niet misleiden door leeftijd: Silas is namelijk een zeer nauwkeurige monteur met een gezond verstand en goed gevoel voor humor”

Specialist Tal

Toen de meeste van ons nog met duplo aan het spelen waren was Tal al moederboard solderingen aan het uitvoeren.  Tal of ook wel “The Magician” genoemd,  is naast oudste van het bedrijf ook de meest ervaren specialist!

Specialist Jop

Jop heeft door zijn airsoft hobby een vlijmscherpe precisie ontwikkeld waardoor hij met zijn ogen dicht de ene na de andere telefoon perfect repareert. Een echte scherpschroever dus.

Specialist Mees

Dit is dè ideale schoonzoon, Mees is naast een geboren en getogen Amsterdammer ook een specialist die overal geduld voor heeft.

Specialist Lois

Onze Arnold Schwarzenegger. Laat je echter niet afschrikken door deze spierbundel. Lois besteedt net zo veel liefde en aandacht aan uw telefoons als hij doet aan zijn bicep curls.

Specialist Job

Onze job klust eigenlijk aan alles van drones tot aan zijn dikke BMW. Geen uitdaging is job te groot.

Specialist Paulus
Specialist Paulus

De man die eerder weet hoe de nieuwste iPhone eruit gaat zien dan Apple zelf. Paulus is zowel hardware als software specialist. Een echte duizendpoot dus.

Specialist Jan
Specialist Jan

De welbekende uitspraak “Jan de man die alles kan” gaat voor onze Jan ook zeker op. Je zou bijna zeggen dat Jan niet twee maar drie rechterhanden heeft.

Jannes Nydam
Specialist Jannes

Geboren & getogen in Amsterdam is dit de man die met de fijnste souplesse uw device repareert. Bovendien doet Jannes dit elke dag met die prachtige glimlach.

Reparateur ThePhoneLab
Specialist Freek

Naast stuntman in onze lab videos staat Freek bekend als zo’n snelle reparateur dat er natuurwetenschappers van achterover slaan.

Specialist Matthew

De man met de vlugge vingers, ijzersterke repair skills en “manusje van alles”

Specialist Jeroen

De man die techniek door zijn aderen heeft stromen, nergens voor terugdeinst en met de grootste precisie te werk gaat.

Wil jij ook werken bij ThePhoneLab? Bekijk onze vacatures

Bekijk vacatures
Asset 40