Menu Close

iPhone schermen laagsteprijsgarantie

ThePhoneLab fixt het voor de laagste prijs. Wij doen er alles aan om de reparatie van jouw iPhone zo betaalbaar mogelijk te maken. Daarin gaan we echt een stap verder dan de concurrent. Wij houden de prijzen in de markt en die van onze concurrenten nauwlettend in de gaten. Daarbij zorgen wij ervoor dat we de goedkoopste zijn met compatible iPhone schermen in de steden waarin wij opereren. Vind je het ergens toch goedkoper? Dan krijg je het verschil terug. Lees de voorwaarden van de iPhone schermen laagsteprijsgarantie hieronder.

Goede service kan ook voor een scherpe prijs. ThePhoneLab is voortdurend alert op kwaliteit, kosten en prijzen van onderdelen, zodat we de beste service en hoogste kwaliteit kunnen bieden, tegen de laagste prijs. Ook prettig voor de portemonnee natuurlijk ;-). 

Bij de reparatie van iPhone schermen gaan wij net een stap verder dan andere reparatiebedrijven. Om jou als klant zo goed mogelijk te helpen, bieden wij veelal drie verschillende iPhone schermen aan, namelijk: een origineel Apple scherm, een scherm van ThePhoneLab en een compatible scherm. Het compatible iPhone scherm is een scherm dat zorgvuldig geselecteerd is bij derden en voldoet aan scherpe kwaliteitseisen.

De laagsteprijsgarantie geldt enkel voor compatible iPhone schermen van dezelfde kwaliteit. Het is goed om te weten dat er zowel OLED schermen, als LCD schermen bestaan. De OLED schermen bieden de hoogste kwaliteit schermtechnologie wat resulteert in een betere kleurweergave, hogere helderheid en een lager batterij verbruik. Daarom biedt ThePhoneLab vanaf de iPhone X alle compatible schermen met zowel LCD als OLED kwaliteit aan. De iPhone Xr en iPhone 11 hebben echter vanuit origine een LCD scherm, waardoor wij hier ook alleen een LCD compatible scherm kunnen aanbieden.

Vind je hetzelfde type kwaliteit scherm elders toch goedkoper in de steden Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Alkmaar en Den Haag? Dan krijg je uiteraard het verschil terug! Het prijsverschil geldt alleen op nog uit te voeren reparaties of voor reparaties die in de afgelopen 14 dagen zijn uitgevoerd door ThePhoneLab. ThePhoneLab maakt het voor de laagste prijs.

Heb jij het compatible iPhone scherm elders toch goedkoper gevonden? Volg dan onderstaande stappen en ThePhoneLab zorgt dat jij het fixt voor de laagste prijs.

  1. Stuur een mail naar [email protected] met het prijsverschil. Geef hierbij aan of je nog een reparatie moet laten uitvoeren of dat de reparatie in de afgelopen 14 dagen door ThePhoneLab is uitgevoerd.
  2. Moet jou iPhone scherm nog worden gerepareerd? Dan zorgen wij uiteraard dat je de reparatie krijgt voor de laagste prijs.
  3. Heb jij de iPhone scherm in de afgelopen 14 dagen door ThePhoneLab laten maken en vind je het scherm elders toch goedkoper? Dan betalen wij het prijsverschil terug.
  4. Het prijsverschil tussen een compatible iPhone scherm bij ThePhoneLab en een compatible iPhone scherm bij andere partijen, zullen wij altijd met € 5,- evenaren.

 

Afspraak maken