Menu Close

Over ThePhoneLab

ThePhoneLab weet alles over smartphones en tablets. Van hardware tot software, en van reparatie tot protectie en preventie. We zijn dol op techniek en werken graag met onze handen. Is je toestel kapot? Wij repareren het. Deskundig, snel, direct in de winkel, met of zonder afspraak.

ThePhoneLab streeft naar heldere en open communicatie. Zonder poespas. Wij zijn betrouwbaar en competent, en dat stralen we ook uit. Je ziet het aan onze cleane, frisse winkel en high tech lab, én aan onze mensen. Kwaliteit en prijzen van onderdelen houden we nauwlettend in de gaten – en daar handelen we naar. Zo kunnen we de beste service en de hoogste kwaliteit bieden, tegen de laagste prijs.

Wat doen wij?

ThePhoneLab repareert smartphones en tablets. Dat doen wij niet alleen goed, maar ook razendsnel. Kunnen we het probleem niet een-twee-drie verhelpen? Dan bieden we je een vervangend toestel aan, zodat je werk gewoon door kan gaan. Wij denken namelijk in oplossingen, zodat je altijd en overal (online) bereikbaar bent. En om problemen in de toekomst te voorkomen, bieden wij je de nodige preventie en protectie. Zo kun je bij ThePhoneLab altijd terecht voor een gratis APK’tje.

Onze mensen

ThePhoneLab-specialisten vinden het een feest om de nieuwste technieken en toestellen te leren kennen, en deze volledig te doorgronden. Zo blijven we leren en hebben we inmiddels samen een enorme dosis expertise opgebouwd. We gaan geen enkel probleem uit de weg en beginnen even fluitend aan een schermreparatie als aan een complexe reparatie van een moederbord.

Geen tijd om langs te komen?

Is een bezoek aan de winkel lastig of komt het even niet uit? Maak dan gebruik van onze Opstuur Service. ThePhoneLab maakt een boel mogelijk, of je nou een berg moet laten repareren of een beetje en of je nou een zakelijke klant of particuliere consument bent. Toegankelijk en flexibel, klaar als een klontje.