Menu Close

Over ThePhoneLab

Bij ThePhoneLab weten we alles over smartphones en tablets: van hardware tot software en van reparatie tot protectie en preventie. We zijn dol op techniek en werken enorm graag met onze handen. Voor onze specialisten is het een feest om continu getraind te worden op de nieuwste technieken en alles te leren over de nieuwste toestellen.

Deskundigheid, snelheid en servicegerichtheid staan centraal bij ons. Klanten kunnen zeven dagen per week, zonder afspraak, terecht bij een van onze acht vestigingen. Daarbij ontvang je altijd 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel en indien de reparatie niet slaagt, hoef je niet te betalen. Ook na een originele reparatie bij ThePhoneLab, behoud je de fabrieksgarantie op je telefoon.

Overigens draait het niet alleen om reparaties: we hebben een ruim assortiment aan refurbished devices en verschillende accessoires én het is mogelijk om een smartphone verzekering af te sluiten.

Onze missie is om het smartphone leven van iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. We take care of your mobile life!

Benieuwd naar onze specialisten en zie jij jezelf hier ook wel tussen staan? Kijk dan hier voor alle openstaande vacatures.