Menu Close

30 minuten service

ThePhoneLab maakt het razendsnel, veelal binnen 30 minuten. Ben jij op afspraak gekomen en lukt het ons niet om je telefoon, tablet of laptop binnen het afgesproken tijdstip te repareren? Dan ontvang je direct € 10,- korting op de uitgevoerde reparatie. Aan deze belofte mag jij ons altijd houden! Lees hieronder de voorwaarden van de 30 minuten service belofte. 

Bij ThePhoneLab begrijpen wij als geen ander hoe vervelend het is om een kapotte telefoon, tablet of laptop te hebben. Als je jouw device laat repareren, wil je deze natuurlijk niet langdurig kwijt zijn. Dat begrijpen wij en daarom garanderen wij dat, wanneer je op afspraak komt, je binnen 30 minuten weer buiten staat met een gerepareerd toestel!

Voorwaarden 30 minuten service belofte

De 30 minuten service belofte geldt voor de meest voorkomende reparaties. Daarbij kunnen we de 30 minuten service belofte alleen waarmaken als je op afspraak komt en op tijd bent voor deze afspraak. In enkele gevallen zal het onze specialisten niet lukken om jouw toestel binnen 30 minuten te repareren. De originele reparatietijd vind je terug op onze website. Je selecteert een reparatie en vindt de informatie terug onder reparatieduur. Daarbij zal de specialist in de winkel altijd de juiste reparatieduur naar jou communiceren, voordat we starten met de reparatie. Communiceren we vooraf een langere reparatieduur dan 30 minuten, maar lukt het ons niet om binnen deze afgesproken duur te repareren? Dan ontvang je ook direct € 10,- korting op de uitgevoerde reparatie. 

Een aantal voorbeelden van reparaties die wij niet binnen 30 minuten kunnen uitvoeren zijn:

  • iPhone achterkant reparaties: een achterscherm reparatie wordt met behulp van een speciale laser machine vervangen. Dit is een arbeidsintensief proces en daarom duurt het vervangen van de achterkant langer.
  • Originele iPhone reparaties: Doordat ThePhoneLab Independent Repair Provider voor Apple is, dienen wij ons te houden aan de richtlijnen die Apple voorschrijft. Daarom hanteren wij een reparatie duur van 60 minuten.
  • iPad reparaties: bij deze reparaties dient het scherm altijd weer goed gehecht te worden zodat deze niet loskomt. Daarom duren iPad reparaties langer dan 30 minuten.
  • OnePlus reparaties: aangezien ThePhoneLab officiële reparatie partner is van OnePlus, volgen wij de richtlijnen van OnePlus - deze wijken af van de 30 minuten service belofte.
  • OPPO reparaties:  aangezien ThePhoneLab officiële reparatie partner is van OPPO, volgen wij de richtlijnen van OPPO - deze wijken af van de 30 minuten service belofte.
  • Solderingen: solderingen zijn uiterst complexe reparaties die onder een microscoop op het moederbord worden uitgevoerd. Daarom duren deze reparaties minstens één week.
  • MacBook reparaties: deze reparaties zijn complexer dan smartphone reparaties. Daarom geldt voor de meeste reparaties een duur van 72 uur.

Lukt het je niet om naar een van onze winkels te komen? Dan halen we je device op en brengen we hem gerepareerd weer terug. In dat geval heb je vaak binnen 4 uur weer een gerepareerd toestel in handen. 

Afspraak maken