Menu Close

30 minuten service

Wij repareren je device binnen 30 minuten. Lukt het ons niet om je smartphone binnen de afgesproken 30 minuten te repareren? Dan ontvang je altijd een cadeaubon ter waarde van €10. Deze kun je na de reparatie besteden aan alle producten en diensten die we aanbieden. Bijvoorbeeld aan een volgende reparatie of bijbehorende accessoires. Lees hieronder de voorwaarden voor de 30 minuten service belofte.

Er is maar één ding irritanter dan een kapotte smartphone of tablet: het langdurig kwijt zijn van je device om ‘m te laten repareren. Daarom garanderen wij dat, wanneer je een afspraak hebt in een van onze filialen, je binnen 30 minuten weer met een werkend toestel buiten staat.

Voorwaarden 30 minuten service belofte

De 30 minuten service belofte geldt voor onze meest gebruikelijke reparaties. In enkele gevallen zal het ons niet lukken om binnen 30 minuten jouw toestel te repareren. In dat geval vermelden we het altijd wanneer je de reparatie selecteert op onze website. Je vindt deze informatie onder Reparatieduur. Ook geeft de specialist het aan voordat hij of zij een reparatie start. Communiceren we vooraf een langere reparatieduur dan 30 minuten maar lukt het ons niet om binnen deze afgesproken duur te repareren? Dan ontvang je ook een cadeaubon ter waarde van €10. Daarnaast kunnen we de 30 minuten service belofte alleen maken wanneer je een afspraak maakt en op tijd op deze afspraak verschijnt.

Een aantal voorbeelden van reparaties die wij niet binnen 30 minuten kunnen uitvoeren zijn:

  • iPhone achterkant reparaties: een achterkant wordt met de lasermachine vervangen en dit is een arbeidsintensief proces.
  • iPad reparaties: bij deze reparaties dient het scherm altijd weer goed gehecht te worden zodat deze niet loskomt. Het hechten duurt langer dan 30 minuten.
  • OnePlus reparaties: aangezien ThePhoneLab officiële reparatiepartner is van OnePlus volgen wij de richtlijnen van OnePlus die afwijken van de 30 minuten service belofte.
  • Solderingen: solderingen zijn uiterst complexe reparaties die onder een microscoop op het moederbord wordt uitgevoerd. Daarom duren deze reparaties minstens één week.
  • MacBook reparaties: deze reparaties zijn complexer dan smartphone reparaties. Daarnaast zijn niet alle specialisten getraind om MacBooks te repareren. Daarom geldt voor de meeste reparaties een duur van 72 uur.

Lukt het je niet om naar een van onze filialen te komen? Dan halen we je device op en brengen we hem gerepareerd weer terug. In dat geval heb je binnen 60 tot 120 minuten weer een werkend toestel in handen.

Wie zijn wij? Leer het team achter ThePhoneLab kennen.

Alle 5 beloftes van ThePhoneLab
smartphone reparatie

Omdat klanttevredenheid bij ons voorop staat beloven we jou iets waar jij, als klant, ons altijd aan mag houden.

1. 30 minuten service

Wij repareren jouw device binnen 30 minuten. Lukt het ons niet om je smartphone binnen de afgesproken 30 minuten te repareren? Dan ontvang je altijd een cadeaubon ter waarde van €10. Lees hier de voorwaarden voor de 30 minuten service belofte.

2. Origineel Apple óók zonder afspraak

Wij kunnen jouw iPhone repareren met originele Apple onderdelen, geleverd door Apple, zonder dat je hiervoor een afspraak voor hoeft te maken! Loop binnen in één van onze vestigingen en laat je iPhone dezelfde dag nog repareren.

3.  6 maanden garantie

Wij zijn zeker van onze zaak: we werken met hoge kwaliteit onderdelen en deskundige specialisten. Daarom bieden we altijd 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel.

4. No cure, no pay

Lukt het ons niet om jouw device te repareren? Dan hoef je ook niet te betalen. Wel zo eerlijk! 

5. Altijd gratis APK’tje

Je kunt bij ons altijd terecht voor een gratis APK’tje aan je smartphone of tablet.