Menu Close

Ontdek de Nieuwe WhatsApp Feature: Van Tekst naar Video Memo’s in een Oogwenk!

In de wereld van snelle communicatie evolueert WhatsApp voortdurend om aan de behoeften van gebruikers te voldoen. Stel je voor dat je niet langer beperkt bent tot het typen van tekstberichten of het dicteren van spraakberichten. Wat als je de mogelijkheid had om je boodschap over te brengen via een korte, leuke video? Dat kan nu! Met de nieuwste WhatsApp-functie kun je tekstmemo’s omzetten in levendige videoboodschappen. En het beste is, het is eenvoudiger dan je denkt. We hebben een video gemaakt waarin wij de stappen bij langs gaan.

Voor de mensen die toch liever lezen hebben we de stappen uitgetypt! Hier lees je hoe je het doet:

Stap 1: Ga naar WhatsApp
Open de WhatsApp-app op je smartphone en zoek de chat waarmee je jouw video memo wilt delen.

Stap 2: Selecteer de Chat
Tik op de chat om deze te openen. Dit kan een individuele chat zijn of een groepschat, afhankelijk van wie je jouw boodschap wilt sturen.

Stap 3: Schakel Over naar Video Memo
In de chat zie je rechts onderaan een microfoonpictogram. Druk erop om een spraakbericht op te nemen, net zoals je gewend bent.

Stap 4: Transformeer naar Video
Hier komt de magie: nadat je kort op het microfoonpictogram hebt gedrukt, verandert het in een videocamera-icoon! Opmerking: Als dit niet gebeurt, kan het zijn dat je je WhatsApp moet updaten om van deze coole functie te kunnen genieten.

Stap 5: Neem je Video op
Houd het nieuwe video-icoontje ingedrukt en je kunt beginnen met het opnemen van een korte video. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je jouw bericht deelt in levendige bewegende beelden.

Dus, waar wacht je op? Ga aan de slag en ontdek de nieuwe wereld van WhatsApp-video memo’s. Voeg een vleugje levendigheid en persoonlijkheid toe aan je berichten, en deel je creatieve kant met je vrienden en familie. Deze nieuwe functie toont aan hoe WhatsApp altijd voorop loopt in het creëren van nieuwe manieren om verbonden te blijven.

Bereid je voor om je chatervaring naar een hoger niveau te tillen terwijl je spraak en video combineert om een unieke, grappige situatie te creëren die alleen jij kunt bedenken!