Kies jouw MacBook Pro 13" Touch Bar A2289 (2020) reparatie

MacBook Pro 13" Touch Bar A2289 (2020)

Plan je reparatie online en betaal in de winkel

v.a. 319
Moederbord reparatie Meer info

MacBook reparatie bij ThePhoneLab

Werkt jouw MacBook Pro 13″ Touch Bar A2289 (2020) niet meer optimaal? Of is hij helemaal defect? Bij ThePhoneLab voeren wij een snelle MacBook reparatie uit. In de meeste gevallen is je  MacBook Pro 13″ Touch Bar A2289 (2020) binnen 72 uur gerepareerd, zodat jij snel weer aan de slag kan! Je kunt gemakkelijk, via onze website, een afspraak maken om langs te komen voor een reparatie van je MacBook. Je komt bij ThePhoneLab nooit voor verassingen te staan. Wij gaan voor transparantie, waardoor je altijd van te voren weet wat de reparatie, van bijvoorbeeld het vervangen van je scherm van je MacBook Pro 13″ Touch Bar A2289 (2020), gaat kosten.

Heb jij geen idee waarom jouw MacBook Pro 13″ Touch Bar A2289 (2020) niet meer naar behoren werkt? Onze specialisten kunnen een gedetailleerde en kosteloze diagnose uitvoeren, waarbij ze de werking van ieder onderdeel langsgaan. Deze diagnose neemt maximaal 1 dag in beslag. Hierna nemen wij contact met je op en bespreken we onze bevindingen en je opties. Je beslist vervolgens zelf of de reparatie van je MacBook Pro 13″ Touch Bar A2289 (2020) wordt uitgevoerd. Je bent hiertoe niet verplicht. 

Kies voor gemak, garantie en kwaliteit met ThePhoneLab

Bij ThePhoneLab werken deskundige specialisten, die hun kennis continu bijspijkeren. Ze zijn in staat om verschillende reparaties uit te voeren, zoals het vervangen van je scherm tijdens een MacBook scherm reparatie. Daarbij hebben wij al geruime tijd ervaring met het uitvoeren van reparaties en doen wij 10.000+ reparaties per jaar. Met de MacBook reparatie service van ThePhoneLab kies je voor snelheid, kwaliteit en professionaliteit zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen. Je ontvangt van ons deskundig advies en de meest voorkomende MacBook reparaties voeren we binnen 72 uur uit. Onze specialisten zijn zeker van hun zaak, waardoor je bij de reparatie van je MacBook Pro 13″ Touch Bar A2289 (2020) 6 maanden garantie krijgt op de werking van het vervangen onderdeel. Mocht het voorkomen dat het onderdeel binnen 6 maanden niet meer naar behoren werkt, dan repareren wij dit kosteloos voor je. Val-, stoot-, druk- en waterschade is uitgesloten van onze garantieregeling. 

Je kunt gemakkelijk bij een van onze vestigingen langskomen voor een MacBook reparatie. Wij raden altijd aan om een afspraak te maken via onze website. Zo ben je ook verzekerd van onze 72 uurs service.

ThePhoneLab voor al je smartphone, tablet en MacBook reparaties

Bij ThePhoneLab draaien wij nergens ons handen voor om. Wij gaan opzoek naar het probleem van je MacBook Pro 13″ Touch Bar A2289 (2020) en lossen dit, waar mogelijk, graag voor je op tijdens een MacBook reparatie in Amsterdam, een MacBook reparatie in Utrecht, in Haarlem of in Alkmaar. Ben jij in het bezit van een ander Apple product? En is deze toe aan reparatie? Ook dan ben je bij ThePhoneLab welkom! Onze specialisten zijn ook opgeleid om reparaties voor je iPhone of iPad uit te voeren.

Naast Apple producten zijn onze specialisten ook in staat om merken als Samsung, OnePlus en Huawei te repareren. Staat je merk hier nog niet tussen? Geen probleem! Klik hier om al onze reparatie merken in te zien of neem contact met ons op. Geen een reparatie is ons te gek. Van het repareren van je scherm, je toetsenbord, je connector en je camera, tot aan het vervangen van je batterij en het overzetten van data. Kies voor gemak met ThePhoneLab. ThePhoneLab staat voor je klaar! We hopen je snel te zien in een van onze vestigingen.