Menu Close

Valt je telefoon ineens uit en gaat hij niet meer aan? Heel irritant! In deze blog leggen wij uit wat het probleem kan zijn en welke acties je kan ondernemen. De volgende issues worden in deze blog behandeld:

  • Help! Een batterij probleem
  • Telefoon valt uit bij bepaalde apps
  • Telefoon heeft waterschade
  • telefoon valt uit tijdens het bellen
  • Telefoon valt steeds uit door de kou

Help! een batterij probleem

Wanneer je telefoon steeds uitvalt maar een volle batterij heeft waarschijnlijk een batterij probleem de boosdoener. Je batterij denkt dat hij nog 20% opgeladen is, terwijl in werkelijkheid de batterij helemaal leeg is (op 0%). Je kan in dit geval eerst zelf proberen een harde reset uit te voeren. Helpt dit niet? Dan is je telefoon toe aan een nieuwe batterij. Je kunt de batterij laten vervangen bij een professionele smartphone reparateur, zoals ThePhoneLab. Heb jij een iPhone en ervaar jij dit probleem? Lees dan ook onze blog over iPhone valt steeds uit

Telefoon valt uit bij bepaalde apps

Valt je telefoon vaak uit wanneer je bepaalde apps gebruikt? Wellicht is een software herstel in dat geval de oplossing. Voor een software herstel kan je bij onze winkels terecht, maar je kan deze ook zelf uitvoeren. In onze blog over software herstel lees je hoe je dit zelf kunt doen. Maak altijd eerst een back-up van je telefoon zodat je je gegevens niet verliest.

Telefoon heeft waterschade 

Heb je jouw telefoon recentelijk in het water laten vallen? Wat balen! Water in de telefoon zorgt voor kortsluiting. Dit kan de reden zijn waarom jouw telefoon scherm continu uitvalt. Heb je waterschade? Kom dan zo snel mogelijk langs voor een waterschade schoonmaak. Want des te langer het water in jouw telefoon zit, des te meer schade het intern kan aanrichten. Onderdelen kunnen bijvoorbeeld gaan roesten. En dan gaat je telefoon alsnog, na langere tijd, kapot. 

Telefoon valt uit tijdens het bellen

Heb jij een Samsung telefoon en valt jouw telefoon uit tijdens het bellen? Dit betekent zeer waarschijnlijk dat je batterij aan vervanging toe is. Je batterij kan het waarschijnlijk niet meer aan om te bellen. Er is maar één oplossing: een nieuwe batterij. Kijk hier wat het inhoudt om je Samsung batterij te vervangen.

Telefoon valt steeds uit door de kou

Valt je telefoon scherm vaak uit en is het buiten erg koud? Dan komt dit wellicht door de kou. Lees hier meer over in ons blog over wat de kou met jouw batterij doet.

Kom langs voor een gratis diagnose

Kom je er niet uit? Dan raden we aan om naar een professionele reparateur (bijvoorbeeld ThePhoneLab – kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt) te bezoeken. Bij ThePhoneLab doen wij altijd eerst een gratis diagnose. Hierna ben je niet verplicht om over te gaan op reparatie, maar dat kan natuurlijk wel!