Kies jouw iPhone 8 reparatie

iPhone 8

Plan je reparatie online en betaal in de winkel

iPhone 8 reparatie: scherm vervangen, batterij vervangen & meer!

Werkt je iPhone 8 al een tijdje niet meer optimaal of is je iPhone 8 kapot? Dan wil je snel je iPhone 8 laten repareren. Bij ThePhoneLab snappen we dat heel goed. Bij ons kun je terecht voor een snelle iPhone 8 reparatie die je online inplanned. Veel mensen zijn bang dat ze voor een snelle én goede reparatie service gelijk de hoofdprijs moeten betalen. Dit is niet het geval bij ThePhoneLab. In tegenstelling tot veel andere iPhone 8 reparatie services zijn wij transparant in onze prijzen. Op onze webshop kun je direct zien wat de reparatie van jouw iPhone gaat kosten. Hierdoor kom je dus niet voor verrassingen te staan, wel zo fijn!

  • Hoelang duurt het om mijn iPhone te laten maken?

    De meest voorkomende reparaties zijn binnen 30 minuten uitgevoerd. Ook vind je de correcte reparatieduur terug bij de geselecteerde reparatie.

  • Wat zijn de kosten van mijn iPhone reparatie?
  • Zijn er iPhone reparaties die jullie niet uitvoeren?
  • Wat valt onder de garantie van een iPhone reparatie?

De verschillende soorten iPhone 8 reparaties

Snel je iPhone 8 toestel laten repareren is één, als de reparatie service daarnaast ook nog snel gaat is dat natuurlijk extra fijn. De meeste iPhone 8 reparaties kunnen we binnen 30 minuten voor je fixen. Geniet in één van onze winkels van een kopje koffie, lees een tijdschrift en voordat je het weet sta je weer buiten met een gerepareerde iPhone 8. Daarnaast kun je ook bij onze Apple iPhone experts terecht voor een iPhone reparatie als je niet weet wat er aan de hand is met je toestel. Je plant dan een ‘diagnose’ afspraak bij ons in. Onze Apple iPhone experts gaan dan uitzoeken wat er aan de hand is met je iPhone 8.

De meest voorkomende iPhone 8 reparatie services zijn een scherm reparatie, connector reparatie, earspeaker reparatie, een iPhone batterij vervangen, waterschade schoonmaak of data overzetten. Heeft jouw type iPhone 8 waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijk bij ons langs. In de meeste gevallen kunnen we dan al heel snel de schade herstellen. Hoe langer je wacht, des te erger de schade kan worden.

Gaat je batterij niet lang meer mee? Kies voor iPhone 8 batterij vervangen

Veel mensen weten niet dat een iPhone 8 batterij maar ongeveer 1 jaar echt op max. capaciteit is. Na een jaar gebruik zul je merken dat je batterij al een stuk minder goed functioneert. Daarom raden wij een iPhone 8 batterij vervanging aan voor alle iPhone 8 gebruikers die het meeste uit hun telefoon willen halen. Ben jij benieuwd naar de batterij capaciteit van jouw iPhone 8? Kom dan langs in de winkel en een van onze specialisten zal je graag verder helpen met deze vraag!

Haal & Breng service van ThePhoneLab

Heb je geen tijd om langs te komen voor een iPhone 8 reparatie afspraak? Dan hebben we voor jou de Haal & Breng service. Plan online de service in dan komen we jouw kapotte iPhone 8 thuis of op kantoor halen. Na de reparatie brengen we je iPhone 8 weer naar je toe. Dat is een iPhone 8 reparatie zonder dat je in je vrije tijd of pauze langs hoeft te komen. Extra makkelijk dus!

Kies voor gemak

Met de iPhone 8 reparatie service van ThePhoneLab kies je voor snelheid, kwaliteit en professionaliteit zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen. Je ontvangt van ons deskundig advies en de meest voorkomende iPhone reparaties voeren we binnen 30 minuten uit. Kom langs, je iPhone 8 wordt gerepareerd terwijl je wacht.

ThePhoneLab voor al je smartphone en tablet reparaties

We houden niet van reparatie services waarbij je wekenlang je telefoon kwijt bent en vervolgens een hoge rekening ontvangt. Daarom kun je bij ThePhoneLab online je afspraak inplannen voor een van onze locaties. De meeste reparaties voeren wij binnen 30 minuten uit. Onze prijzen kun je gewoon online vinden, eenmaal in de winkel weet je dan ook precies hoeveel je kwijt bent voor een scherm reparatie of het vervangen van je batterij. Geen tijd om langs te komen? Geen probleem, maak dan een afspraak voor onze Haal & Breng service. Kies voor gemak met ThePhoneLab. We hopen je snel te zien in een van onze ThePhoneLab winkels!