Alle reparaties

Selecteer jouw OPPO

Wij zijn geautoriseerd reparatiepartner van OPPO. Dit zijn de voordelen van een OPPO reparatie bij ThePhoneLab

OPPO reparatie bij ThePhoneLab

Op zoek naar een professioneel bedrijf waar je OPPO toestel vakkundig en met hoge kwaliteit wordt gerepareerd? ThePhoneLab heeft vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Alkmaar waar je direct terecht kunt voor een OPPO reparatie. Door onze reparatie op locatie hoef je niet langer wekenlang te wachten voordat je je OPPO smartphone gerepareerd en wel, terug hebt.

Kies voor deskundigheid

Bij ThePhoneLab staan onze specialisten altijd voor je klaar. Je kunt gemakkelijk via de website een afspraak maken voor een OPPO reparatie. We snappen dat niet iedereen in de gelegenheid is om langs te komen. Maak dan gebruik van onze opstuur service! Jij stuurt je OPPO toestel per post, op jouw kosten, op, waarna wij hem gerepareerd en wel, op onze kosten, weer terug sturen! Ook hebben wij voor onze klanten speciaal de haal & breng service. Bekijk hier of je locatie binnen ons servicegebied valt.

Onze specialisten spijkeren continu hun kennis bij en worden speciaal door OPPO opgeleid, waardoor jij verzekerd ben van een hoge kwaliteit reparatie. Daarnaast zijn wij geautoriseerd reparatiepartner van OPPO, waardoor wij originele onderdelen gebruiken en toegang hebben tot hun software.

OPPO scherm reparatie of scherm vervangen

Een scherm vervangen tijdens een scherm reparatie? Een batterij vervangen? Of zelfs je moederbord reparaeren? Bij ThePhoneLab draaien we nergens onze hand voor om. Onze ervaren specialisten repareren je OPPO tegen de beste prijzen, doordat deze van OPPO worden overgenomen. Het vervangen van een batterij is zo geen dure aangelegenheid meer en hoeft dan ook zeker niet op de lange baan worden geschoven. Maak snel een afspraak om langs te komen met je kapotte/defecte OPPO toestel in een van onze vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Haarlem of Alkmaar!

OPPO reparatie Amsterdam

In Amsterdam zijn er maar liefst 4 locaties waar we je geautoriseerde OPPO service kunnen aanbieden. Als enige partij in Nederland zijn wij compleet gecertificeerd voor het aanbieden van OPPO reparaties: bijv. OPPO scherm reparaties of batterij vervangen. In Amsterdam kun je terecht in plekken over de hele stad, bezoek anders ook eens onze locaties pagina om meer info te krijgen.

OPPO reparatie Utrecht

Ook in Utrecht kunnen wij de allerbeste OPPO reparaties aanbieden. Kom langs op de Potterstraat – een van onze Flagship vestigingen – om bijv. je OPPO scherm te vervangen of je batterij te laten verwisselen. Deze vestiging is zeer populair voor OPPO reparaties omdat het goed bereikbaar is vanuit het hele land.

Altijd garantie op je OPPO reparatie

Onze specialisten zijn hoog opgeleid en werken volgens de richtlijnen van OPPO. Zij zijn zeker van hun zaak, waardoor je om die reden standaard 6 maanden garantie krijgt op de werking van het vervangen onderdeel. Werkt het onderdeel binnen 6 maanden niet meer naar behoren? Dan repararen wij dit kosteloos voor je. Val-, stoof-, druk- of waterschade is uitgesloten van deze garantieregeling.

Reparatie bij ThePhoneLab

Heb jij geen idee wat er met je OPPO toestel aan de hand is, maar functioneert deze niet meer goed? Onze specialsiten voeren graag een grondige diagnose voor je uit, om je probleem te achterhalen. Na deze diagnose van je OPPO toestel, nemen zij contact met je op en vertellen hun bevindingen. Hierna beslis je zelf of je overgaat tot reparatie. Deze diagnose hoort bij onze service en is daarom gratis.

Ben jij niet in het bezit van een OPPO toestel? Ook dan kun je bij ThePhoneLab terecht. Wij zijn gespecialiseerd in OnePlus reparaties, iPhone reparaties, Huawei reparaties, Samsung reparaties en nog veel meer.

Boek nu online een afspraak in bij ThePhoneLab bij één van onze vestigingen in Amsterdam, vestiging Utrechtvestiging Haarlem of vestiging Alkmaar.

OPPO en ThePhoneLab in het nieuws

Lees hier meer artikelen over de samenwerking tussen OPPO en ThePhoneLab: