Alle reparaties

Selecteer jouw OPPO

OPPO reparatie bij ThePhoneLab

Op zoek naar een professioneel bedrijf waar je OPPO toestel vakkundig en met hoge kwaliteit wordt gerepareerd? ThePhoneLab heeft vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Alkmaar waar je direct terecht kunt voor een OPPO reparatie. Door onze reparatie op locatie hoef je niet langer wekenlang te wachten voordat je je OPPO smartphone gerepareerd en wel, terug hebt.

Kies voor deskundigheid

ThePhoneLab is geautoriseerd reparatiepartner van OPPO. Onze specialisten worden getraind door OPPO, waardoor bij ThePhoneLab voor een OPPO reparatie kan rekenen op hoge kwaliteit. Bovendien maken wij uitslutiend gebruik van originele onderdelen en mogen wij direct aan de slag met de reparatie van je OPPO. Ook hebben wij toegang tot de software van OPPO, waardoor wij net een stapje verder kunnen gaan. Onze specialisten staan ten alle tijden voor je klaar; met of zonder afspraak.

Je kunt gemakkelijk via de website een afspraak maken voor een OPPO reparatie.  Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Ook dan bieden wij jou een passende oplossing. Je kunt gebruik maken van onze opstuur service! Jij stuurt je OPPO toestel per post, op jouw kosten, op, waarna wij hem gerepareerd en wel, op onze kosten, weer terug sturen! Ook hebben wij voor onze klanten speciaal de haal & breng service. Bekijk hier of je locatie binnen ons servicegebied valt.

OPPO scherm reparatie of scherm vervangen

Bij ThePhoneLab draaien we nergens onze hand voor om. Onze ervaren specialisten voeren je OPPO reparatie uit tegen de beste prijzen, doordat de prijzen van OPPO worden overgenomen. Wil jij je scherm laten repareren tijdens een scherm reparatie of je batterij vervangen? Het kan allemaal. Bovendien kunnen wij zelfs je moederbord repareren, waardoor wij jouw OPPO reparatie meer kans van slagen heeft. Maak snel een afspraak om langs te komen met je kapotte/defecte OPPO toestel in een van onze vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Haarlem of Alkmaar!

OPPO reparatie Amsterdam

In Amsterdam zijn er maar liefst 4 locaties waar we je geautoriseerde OPPO (reparatie)service kunnen aanbieden. Als enige partij in Nederland zijn wij compleet gecertificeerd voor het aanbieden van OPPO reparaties zoals: OPPO scherm reparaties of batterij vervangen. In Amsterdam kun je terecht in plekken over de hele stad.

OPPO reparatie Utrecht

Ook in Utrecht kunnen wij de hoogste kwaliteit OPPO reparatie aanbieden. Kom langs op de Potterstraat – een van onze Flagship vestigingen – om bijvoorbeeld  je OPPO scherm of camera te vervangen. Deze vestiging is zeer populair voor OPPO reparaties omdat deze locatie centraal ligt en gemakkelijk te breiken is vanuit alle delen van het land.

Altijd garantie op je OPPO reparatie

Onze specialisten zijn door OPPO hoog opgeleid en werken daarom volgens hun richtlijnen. Zij zijn zeker van hun zaak, waardoor je om die reden standaard 6 maanden garantie krijgt op de werking van het vervangen onderdeel. Werkt het onderdeel binnen 6 maanden niet meer naar behoren? Dan repararen wij dit kosteloos voor je. Val-, stoof-, druk- of waterschade is uitgesloten van deze garantieregeling.

Gaat jouw OPPO smartphone kapot binnen de fabrieksgarantietermijn? Doordat wij geautoriseerd reparatiepartner van OPPO zijn, behoud je na een OPPO reparatie nog je fabrieksgarantie.

Reparatie bij ThePhoneLab

Heb jij geen idee wat er met je OPPO toestel aan de hand is, maar functioneert deze niet meer goed? Onze specialsiten voeren graag een grondige diagnose voor je uit, om je probleem te achterhalen. Na deze diagnose van je OPPO toestel, nemen zij contact met je op en vertellen hun bevindingen. Hierna beslis je zelf of je overgaat tot reparatie. Deze diagnose hoort bij onze service en is daarom gratis.

Ben jij niet in het bezit van een OPPO toestel? Ook dan kun je bij ThePhoneLab terecht. Wij zijn gespecialiseerd in OnePlus reparaties, iPhone reparaties, Huawei reparaties, Samsung reparaties en nog veel meer.

Boek nu online een afspraak in bij ThePhoneLab bij één van onze vestigingen in Amsterdam, vestiging Utrechtvestiging Haarlem of vestiging Alkmaar.

OPPO en ThePhoneLab in het nieuws

Lees hier meer artikelen over de samenwerking tussen OPPO en ThePhoneLab: