Alle reparaties

Selecteer jouw Xiaomi

Een snelle Xiaomi reparatie

Niets is vervelender dan een Xiaomi die niet goed of totaal niet werkt. Bij ThePhoneLab wordt u snel en makkelijk geholpen voor een reparatie van uw Xiaomi. Een scherm reparatie, het vervangen van de batterij of het laten repareren van de connector, bij ThePhoneLab draaien we onze hand er niet voor om. En dat is fijn voor u als klant, want dit betekent dat we vaak de telefoon reparatie binnen een half uur kunnen doen. Binnen 30 minuten klaar en u kunt weer door met uw dag. Dat is snelle service waar iedereen blij van wordt. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Haarlem en Utrecht.

Snelle reparatie service

Vaak wordt door onze bezoekers gedacht dat Xiaomi repair lang gaat duren, maar dit is bij ThePhoneLab nooit het geval. Onze reparatiespecialisten zijn vakkundig, werken snel en checken uw Xiaomi grondig. Dat wij een professioneel bedrijf zijn mag duidelijk zijn, maar hiervoor hoeft u niet de hoofdprijs te betalen. We leveren de beste Xiaomi reparaties voor de beste prijs!

We maken gebruik van originele Xiaomi onderdelen. Hierdoor garanderen we kwaliteit bij al onze Xiaomi reparaties. Op alle originele onderdelen zit drie maanden garantie op de reparatie. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw Xiaomi voorzien is van de beste onderdelen.

Kies voor gemak

Heeft u het te druk om langs een ThePhoneLab winkel te komen voor een Xiaomi reparatie? Dat kan natuurlijk gebeuren! Daarom hebben wij een Haal & Breng service in Amsterdam, Haarlem en Utrecht waardoor uw kapotte iPhone makkelijk en snel gerepareerd kan worden. Plan de Haal & Breng service bij u in! Een iPhone reparatie is nooit zo makkelijk, eenvoudig en snel geweest. Ook kun je gebruik maken van onze opstuur service.

Een afspraak inplannen voor een Xiaomi reparatie? Dat doet u gemakkelijk via onze website. Kies uw type Xiaomi smartphone, de reparatie of reparaties die u uit wilt voeren en selecteer een geschikte datum. Hierna vult u uw gegevens in en bent u ingepland voor een Xiaomi reparatie in een van onze vestigingen.

Boek nu online een afspraak in bij ThePhoneLab bij één van onze vestigingen in Amsterdam, vestiging Haarlem, of vestiging Utrecht of kom langs om uw Xiaomi te laten repareren. Zonder afspraak kan ook, maar u bent van snelle service verzekerd door online een afspraak in te plannen. Loop niet langer rond met een gebroken iPhone scherm of andere mankementen, kies voor de snelle service van ThePhoneLab!

Xiaomi repair service van ThePhoneLab

Niet alleen voor een Xiaomi reparatie kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen alle mogelijke reparaties. Naast Xiaomi toestellen doen we ook aan Huawei reparatie, iPad reparatie, LG reparatie, OnePlus reparatie, Sony reparatie en Samsung reparatie.

Meer weten over onze telefoon reparaties? Kijk hier: