Menu Close

ThePhoneLab Rotterdam - Meent Tablet, laptop en telefoon reparatie

Meent 11A , 3011JA

telefoonnummer 010 200 23 70

mobiel 06 41 42 29 91

routebeschrijving Routebeschrijving

Je kunt voordelig en dichtbij parkeren in parkeergarage Lijnbaan.

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00

Dinsdag: 10:00 - 18:00

Woensdag: 10:00 - 18:00

Donderdag: 10:00 - 18:00

Vrijdag: 10:00 - 18:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondag: 12:00 - 17:00

Kom vandaag nog langs voor je reparatie

 • iPhone, Samsung, OPPO, OnePlus en alle andere merken
 • Vandaag nog gerepareerd in 30 minuten
 • Levenslange garantie
 • Scherm reparatie, camera reparatie, batterij vervangen en achterkant vervangen
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
 • iPad, Samsung Tab en overige merken
 • Vaak binnen 60 minuten gerepareerd
 • Levenslange garantie
 • Display reparatie, camera reparatie, batterij vervangen en achterkant vervangen
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
 • MacBook, Microsoft Surface of andere merken
 • Binnen 72 uur een gerepareerde MacBook of Microsoft Surface
 • Levenslange garantie
 • Beeldscherm reparaties, accu vervangen, oplaadpoort reparatie en toetsenbord reparatie
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
kalender Afspraak maken
Tim.van.herk

Neem telefonisch contact op:

telefoonnummer icon 010 200 23 70

Big phone icon

ThePhoneLab maakt het snel en gemakkelijk.

Is jouw telefoon toe aan een reparatie, omdat het glas van jouw scherm kapot is? Of is je batterij nodig toe aan vervanging? Bij ThePhoneLab sta je vaak binnen 30 minuten buiten met een gerepareerde smartphone.

Toon alle telefoons

Is jouw tablet stuk en is daarom een reparatie nodig? Onze specialisten repareren jouw tablet vaak binnen 60 minuten, zodat jij snel weer online kunt zijn. Je bent welkom met en zonder afspraak.

Toon alle tablets

Ben jij op zoek naar een iPhone reparatie in Rotterdam? Kom langs bij ThePhoneLab. Van een iPhone scherm reparatie tot het vervangen van je accu, achterkant of camera. Origineel of compatible onderdelen, tegen de laagste prijs.

Toon alle iPhones

Werkt jouw iPad niet meer of is deze kapot of stuk? Of laadt deze niet meer op? Wij repareren jouw iPad binnen 60 minuten met de hoogste kwaliteit onderdelen. Je kunt terecht voor een display reparatie, maar ook voor een oplaadpoort reparatie.

Toon alle iPads

Een kapotte MacBook? Wij repareren of vervangen onderdelen zoals het beeldscherm, toetsenbord en de accu van je MacBook binnen 72 uur, zodat je gauw weer online kunt zijn.

Toon alle MacBooks

Loop jij al een tijdje rond met een kapotte Samsung? Is het glas van je scherm stuk, of is je batterij toe aan vervanging of is je camera of backcover stuk? Wij repareren jouw Samsung telefoon met originele onderdelen en vaak binnen 30 minuten. Kom langs voor een snelle Samsung reparatie in Rotterdam.

Toon alle Samsungs

Barsten in jouw OnePlus display? Of een slechte batterij? Wij zijn geautoriseerd door OnePlus en repareren je toestel niet alleen snel, maar ook met originele onderdelen. Ook kun je terecht voor fabrieksgarantie waarbij zonder kosten jouw problemen worden verholpen.

Toon alle OnePlus

Is jouw OPPO telefoon aan reparatie toe? Wij zijn ook geautoriseerd door OPPO en werken daarom met originele onderdelen. Je kunt bij ons terecht voor je fabrieksgarantie waarbij kosteloos je problemen verholpen kunnen worden.

Toon alle OPPO

Heb jij barsten in het scherm van je Google telefoon? Of werkt je camera niet meer? Wij repareren en vervangen jouw toestel binnen 30 minuten.

Toon alle Google

Xiaomi reparatie nodig? Van een Xiaomi scherm reparatie en het vervangen van je batterij, tot aan een oplaadpoort reparatie. Kom langs voor een telefoon reparatie bij ThePhoneLab in Rotterdam.

Toon alle Xiaomi

30 minuten service

ThePhoneLab maakt het razendsnel, veelal binnen 30 minuten. Ben jij op afspraak gekomen en lukt het ons niet om je telefoon, tablet of laptop binnen het afgesproken tijdstip te repareren? Dan ontvang je direct € 10,- korting op de uitgevoerde reparatie. Aan deze belofte mag jij ons altijd houden! Lees hier de voorwaarden van de 30 minuten service belofte.

iPhone schermen laagsteprijsgarantie

ThePhoneLab maakt het voor de laagste prijs. Wij doen er alles aan om de reparatie van jouw iPhone zo betaalbaar mogelijk te maken. Daarin gaan we echt een stap verder dan de concurrent. Wij houden de prijzen in de markt en die van onze concurrenten nauwlettend in de gaten. Daarbij zorgen wij ervoor dat we de goedkoopste zijn met compatible iPhone schermen in de steden waarin wij opereren. Vind je het ergens toch goedkoper? Dan krijg je het verschil terug. Lees hier de voorwaarden van de iPhone schermen laagsteprijsgarantie.

Levenslange garantie

ThePhoneLab maakt het met levenslange garantie. Wij zijn zeker van onze zaak: onze opgeleide specialisten werken met hoge kwaliteit en originele onderdelen. Daarom bieden we altijd levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Lees hier de voorwaarden voor levenslange garantie.

No cure, no pay

ThePhoneLab maakt het of niet. Onze specialisten doen er alles aan om jou weer buiten te krijgen met een glimlach en een gerepareerd toestel. Weet jij niet wat er met jouw toestel aan de hand is? Dan kun je altijd langskomen voor een gratis en vrijblijvende diagnose. Het kan ook wel eens voorkomen dat het ons niet lukt om jouw toestel te repareren en weer werkend te maken. Dat betreuren wij, maar elk nadeel heeft z’n voordeel; je hoeft dan niet te betalen. ThePhoneLab maakt het of niet, op basis van no cure, no pay. Je betaalt alleen wanneer je weer naar buiten loopt met een gerepareerd device (en een glimlach). Wel zo eerlijk. Lees hier de voorwaarden voor no cure, no pay.

Zeker van je data

ThePhoneLab maakt het op zo’n manier, dat je zeker bent van je data. Wij hoeven in tegenstelling tot veel andere partijen jouw kostbare data niet van jouw toestel te verwijderen voordat we aan de slag gaan met een reparatie. Daardoor hoef jij je niet druk te maken over vervelende zaken als het herstellen van jouw toestel of het terugzetten van een back-up. Alles staat nog precies waar jij het gelaten hebt. Wel zo gemakkelijk! Lees hier de voorwaarden voor een reparatie met zekerheid van je data.

Over de winkel

Bij ThePhoneLab weten we alles over telefoon, tablet en laptop reparaties. Onze specialisten zijn ervaren en voeren 50.000+ reparaties per jaar uit. Je kunt bij ons terecht voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie, OnePlus reparatie, OPPO reparatie, Google reparatie, iPad reparatie en nog veel meer. Bij ThePhoneLab staat snelheid en kwaliteit centraal. Zo sta je vaak binnen 30 minuten alweer buiten, met een gerepareerd toestel. 

Bovendien selecteren wij onze onderdelen nauwkeurig. Doordat wij geautoriseerd zijn door Apple, OnePlus en OPPO mogen wij gebruik maken van originele onderdelen. Daarnaast gebruiken wij ook de hoogste kwaliteit refurbished onderdelen. Zo mag je er bij ons vanuit gaan dat je reparatie voldoet aan hun kwaliteitseisen. Daarbij houden wij onze prijzen nauwlettend in de gaten, waardoor je bij ons nooit teveel betaalt. 

Daarbij maakt ThePhoneLab het op basis van No cure, no pay. Onze specialisten doen er alles aan om de reparatie te laten slagen en jou met een gerepareerde telefoon, tablet of laptop naar buiten te laten lopen. Het kan echter ook voorkomen dat het onze specialisten niet lukt om jouw toestel weer werkend te maken. Dat betreuren wij, maar een voordeel: je hoeft dan niet te betalen. Aan deze belofte mag jij, als klant, ons altijd houden.

Je bent bij de Meent in Rotterdam 7 dagen per week welkom, met en zonder afspraak!

OnePlus Authorized Service Provider

Ontdek hier jouw voordelen van een officiële OnePlus reparatie

Apple Independent Repair Provider

Ontdek hier jouw voordelen van originele Apple onderdelen

OPPO Authorized Service Provider

Ontdek hier jouw voordelen van een officiële OPPO reparatie

Over onze diensten

ThePhoneLab maakt het voor jou! Naast een telefoon reparatie, tablet reparatie of laptop reparatie ben je bij ThePhoneLab ook welkom voor protectie en preventie. Zo hebben we verschillende telefoon cases, oplaadkabels, screenprotectors en telefoon koorden. 

Daarnaast kunnen onze specialisten jou alles vertellen over de hardware en software van jouw telefoon. Weet jij niet wat er met je toestel aan de hand is? Heb jij zwarte of groene strepen of vlekken in jouw beeldscherm? Kom langs voor een gratis diagnose. Vaak weet je binnen 30 minuten wat er met je device aan de hand is en beslis je zelf of je overgaat tot reparatie. 

Bij ThePhoneLab streven wij naar een snelle reparatie van de hoogst haalbare kwaliteit. Zo sta je vaak bij ons binnen 30 minuten buiten met een gerepareerd toestel. Ook zijn wij zeker van onze zaak. We werken met getrainde en ervaren specialisten en selecteren onze onderdelen nauwkeurig, daarom ontvang je bij ThePhoneLab levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Lees hier de voorwaarden voor levenslange garantie voor een scherm reparatie, het vervangen van je accu, het vervangen van de achterkant van je toestel, een camera reparatie of een complexe moederbord reparatie. De garantie geldt voor alle merken, zoals: Apple, Samsung, OPPO, OnePlus, Huawei en Xiaomi. 

Heb je geen tijd om langs te komen voor een reparatie? Maak dan gebruik van onze services op afstand. Kom nu langs of maak hier een afspraak.

Over de Meent

Rotterdam De Meent is een bruisende wijk gelegen in het hart van de stad Rotterdam, in Nederland. De Meent is vooral bekend om zijn winkels en boetieks. Het is een waar winkelparadijs voor shopaholics, met een breed scala aan modewinkels, designwinkels, interieurwinkels en speciaalzaken. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modetrends, unieke accessoires of lokale ambachtelijke producten, De Meent heeft het allemaal.

Kom vandaag nog langs voor je reparatie

ThePhoneLab Rotterdam - Meent

Meent 11A , 3011JA

telefoonnummer 010 200 23 70

mobiel 06 41 42 29 91

routebeschrijving Routebeschrijving