Menu Close

ThePhoneLab Den Haag - Denneweg Tablet, laptop en telefoon reparatie

Denneweg 186, 2514CM

telefoonnummer 070 217 00 98

mobiel 06 41 42 29 91

routebeschrijving Routebeschrijving

Parkeer mogelijkheden zijn beschikbaar in de omgeving van Denneweg. In de periode 1 juli - 23 augustus 2024 zijn de parkeermogelijkheden door werkzaamheden aan de Mauritskade beperkt. Kijk voor actuele informatie op de website van de Gemeente Den Haag Onze winkel blijft open en bereikbaar.

Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00

Dinsdag: 10:00-18:00

Woensdag: 10:00-18:00

Donderdag: 10:00-18:00

Vrijdag: 10:00-18:00

Zaterdag: 10:00-17:00

Zondag: 12:00-17:00

Schrijf een review

Kom vandaag nog langs voor je reparatie

 • iPhone, Samsung, OPPO, OnePlus en alle andere merken
 • Vandaag nog gerepareerd in 30 minuten
 • Levenslange garantie
 • Scherm reparatie, camera reparatie, batterij vervangen en achterkant vervangen
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
 • iPad, Samsung Tab en overige merken
 • Vaak binnen 60 minuten gerepareerd
 • Levenslange garantie
 • Display reparatie, camera reparatie, batterij vervangen en achterkant vervangen
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
 • MacBook, Microsoft Surface of andere merken
 • Binnen 72 uur een gerepareerde MacBook of Microsoft Surface
 • Levenslange garantie
 • Beeldscherm reparaties, accu vervangen, oplaadpoort reparatie en toetsenbord reparatie
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
kalender Afspraak maken
Robert (1)

Neem telefonisch contact op:

telefoonnummer icon 070 221 1700

Big phone icon

ThePhoneLab maakt het snel en gemakkelijk.

Is jouw telefoon toe aan een reparatie, omdat het glas van jouw scherm kapot is? Of is je batterij nodig toe aan vervanging? Bij ThePhoneLab sta je vaak binnen 30 minuten buiten met een gerepareerde smartphone.

Toon alle telefoons

Is jouw tablet stuk en is daarom een reparatie nodig? Onze specialisten repareren jouw tablet vaak binnen 60 minuten, zodat jij snel weer online kunt zijn. Je bent welkom met en zonder afspraak.

Toon alle tablets

Ben jij op zoek naar een iPhone reparatie in Den Haag? Kom langs bij ThePhoneLab. Van een iPhone scherm reparatie tot het vervangen van je accu, achterkant of camera. Origineel of compatible onderdelen, tegen de laagste prijs.

Toon alle iPhones

Werkt jouw iPad niet meer of is deze kapot of stuk? Of laadt deze niet meer op? Wij repareren jouw iPad binnen 60 minuten met de hoogste kwaliteit onderdelen. Je kunt terecht voor een display reparatie, maar ook voor een oplaadpoort reparatie.

Toon alle iPads

Een kapotte MacBook? Wij repareren of vervangen onderdelen zoals het beeldscherm, toetsenbord en de accu van je MacBook binnen 72 uur, zodat je gauw weer online kunt zijn.

Toon alle MacBooks

Loop jij al een tijdje rond met een kapotte Samsung? Is het glas van je scherm stuk, of is je batterij toe aan vervanging of is je camera of backcover stuk? Wij repareren jouw Samsung telefoon met originele onderdelen en vaak binnen 30 minuten. Kom langs voor een snelle Samsung reparatie in Den Haag.

Toon alle Samsungs

Barsten in jouw OnePlus display? Of een slechte batterij? Wij zijn geautoriseerd door OnePlus en repareren je toestel niet alleen snel, maar ook met originele onderdelen. Ook kun je terecht voor fabrieksgarantie waarbij zonder kosten jouw problemen worden verholpen.

Toon alle OnePlus

Is jouw OPPO telefoon aan reparatie toe? Wij zijn ook geautoriseerd door OPPO en werken daarom met originele onderdelen. Je kunt bij ons terecht voor je fabrieksgarantie waarbij kosteloos je problemen verholpen kunnen worden.

Toon alle OPPO

Heb jij barsten in het scherm van je Google telefoon? Of werkt je camera niet meer? Wij repareren en vervangen jouw toestel binnen 30 minuten.

Toon alle Google

Xiaomi reparatie nodig? Van een Xiaomi scherm reparatie en het vervangen van je batterij, tot aan een oplaadpoort reparatie. Kom langs voor een telefoon reparatie bij ThePhoneLab in Den Haag.

Toon alle Xiaomi

30 minuten service

ThePhoneLab maakt het razendsnel, veelal binnen 30 minuten. Ben jij op afspraak gekomen en lukt het ons niet om je telefoon, tablet of laptop binnen het afgesproken tijdstip te repareren? Dan ontvang je direct € 10,- korting op de uitgevoerde reparatie. Aan deze belofte mag jij ons altijd houden! Lees hier de voorwaarden van de 30 minuten service belofte.

iPhone schermen laagsteprijsgarantie

ThePhoneLab maakt het voor de laagste prijs. Wij doen er alles aan om de reparatie van jouw iPhone zo betaalbaar mogelijk te maken. Daarin gaan we echt een stap verder dan de concurrent. Wij houden de prijzen in de markt en die van onze concurrenten nauwlettend in de gaten. Daarbij zorgen wij ervoor dat we de goedkoopste zijn met compatible iPhone schermen in de steden waarin wij opereren. Vind je het ergens toch goedkoper? Dan krijg je het verschil terug. Lees hier de voorwaarden van de iPhone schermen laagsteprijsgarantie.

Levenslange garantie

ThePhoneLab maakt het met levenslange garantie. Wij zijn zeker van onze zaak: onze opgeleide specialisten werken met hoge kwaliteit en originele onderdelen. Daarom bieden we altijd levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Lees hier de voorwaarden voor levenslange garantie.

No cure, no pay

ThePhoneLab maakt het of niet. Onze specialisten doen er alles aan om jou weer buiten te krijgen met een glimlach en een gerepareerd toestel. Weet jij niet wat er met jouw toestel aan de hand is? Dan kun je altijd langskomen voor een gratis en vrijblijvende diagnose. Het kan ook wel eens voorkomen dat het ons niet lukt om jouw toestel te repareren en weer werkend te maken. Dat betreuren wij, maar elk nadeel heeft z’n voordeel; je hoeft dan niet te betalen. ThePhoneLab maakt het of niet, op basis van no cure, no pay. Je betaalt alleen wanneer je weer naar buiten loopt met een gerepareerd device (en een glimlach). Wel zo eerlijk. Lees hier de voorwaarden voor no cure, no pay.

Zeker van je data

ThePhoneLab maakt het op zo’n manier, dat je zeker bent van je data. Wij hoeven in tegenstelling tot veel andere partijen jouw kostbare data niet van jouw toestel te verwijderen voordat we aan de slag gaan met een reparatie. Daardoor hoef jij je niet druk te maken over vervelende zaken als het herstellen van jouw toestel of het terugzetten van een back-up. Alles staat nog precies waar jij het gelaten hebt. Wel zo gemakkelijk! Lees hier de voorwaarden voor een reparatie met zekerheid van je data.

Over de winkel

ThePhoneLab weet alles over smartphones, tablets en laptops. Van hardware tot software en van protectie tot preventie. Onze specialisten zijn dol op techniek en werken graag met hun handen. Daarom kun je altijd bij ThePhoneLab terecht met een kapot toestel. Is jouw beeldscherm toe aan een scherm reparatie? Jouw accu toe aan vervanging? Je achterkant glas gebroken? Of je camera stuk? ThePhoneLab maakt het voor jou! Vaak sta je binnen 30 minuten alweer buiten met een gerepareerd device. 

Bij ThePhoneLab selecteren wij onze prijzen nauwkeurig. We houden onze markt scherp in de gaten en zorgen dat jij nooit teveel betaalt voor bijvoorbeeld een iPhone reparatie, Samsung reparatie, OnePlus reparatie, OPPO reparatie, iPad reparatie of Google reparatie. Staat jouw merk hier nog niet tussen? Bekijk dan hier alle merken. Daarbij vinden wij het belangrijk dat jouw toestel zorgvuldig wordt gerepareerd. Wij zijn zeker van onze zaak en daarom ontvang je levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Gaat jouw scherm, accu of camera na reparatie weer stuk? En is dit probleem toe te wijzen aan het onderdeel? Dan vervangen wij deze kosteloos voor je. Hiervan is val-, stoot-, water- en zichtbare gebruikersschade uitgesloten.

Je bent bij ThePhoneLab aan de Denneweg 7 dagen per week welkom, met en zonder afspraak. 

 

OnePlus Authorized Service Provider

Ontdek hier jouw voordelen van een officiële OnePlus reparatie

Apple Independent Repair Provider

Ontdek hier jouw voordelen van originele Apple onderdelen

OPPO Authorized Service Provider

Ontdek hier jouw voordelen van een officiële OPPO reparatie

Over onze diensten

ThePhoneLab fixt het graag voor jou! Geen een probleem is ons te gek. Of het nou gaat om een scherm reparatie, een accu vervangen of een complexe moederbord reparatie. Onze specialisten doen hun uiterste best om de reparatie te laten slagen, zodat jij weer naar buiten loopt met een gerepareerd toestel. Lukt het ons toch niet om je toestel te repareren? Dan hoef je ook niet te betalen. ThePhoneLab maakt het op basis van No cure, no pay. Daar zijn we transparant over en dit streven we altijd na. 

Bovendien werken we met ervaren specialisten, die getraind zijn door Apple, OnePlus en OPPO. Daarom mag je ervan uitgaan dat de reparatie voldoet aan hun kwaliteitseisen. Ook mogen wij gebruik maken van originele onderdelen. Daarnaast hebben wij ook de hoogste kwaliteit refurbished onderdelen. Naast een telefoon, tablet of laptop reparatie kun je bij ThePhoneLab ook terecht voor telefoon cases, screenprotectors, oplaadkabels en telefoon koorden. Weet je niet wat er met je toestel aan de hand is? Kom dan langs voor een gratis diagnose. Onze specialisten checken jouw device en kunnen vaak binnen 30 minuten al aangeven wat er aan de hand is. Daarna beslis je zelf of je overgaat tot reparatie. 

Over de Denneweg

De Denneweg is gelegen in het bruisende Den Haag en staat ook wel bekend als dé antiekstraat in Den Haag. De Denneweg is de ‘place to be’ als het gaat om lekker winkelen of hippe restaurants. De Denneweg kent diverse winkels, van lifestyle tot aan design. Al met al, een unieke winkelstraat, waar veel te beleven valt. 

Kom vandaag nog langs voor je reparatie

ThePhoneLab Den Haag - Denneweg

Denneweg 186, 2514CM

telefoonnummer 070 217 00 98

mobiel 06 41 42 29 91

routebeschrijving Routebeschrijving