Menu Close

Je Samsung mobiel doet niets meer? Dat is een erg vervelend probleem! “Is mijn Samsung mobiel helemaal stuk of valt deze nog te redden?” Dit is vast een gedachte die momenteel door je hoofd spookt. In deze blog helpen wij jou antwoord te geven op deze vragen. De volgende problemen worden behandeld:

  • Samsung mobiel gaat niet aan

  • Samsung zwart beeld
  • Samsung telefoon loopt vast

  • Samsung tablet doet niets meer

Samsung mobiel gaat niet aan

Start jouw Samsung telefoon niet meer op? Of laadt je samsung telefoon niet op? Controleer allereerst of je oplader niet stuk is door een andere oplader te gebruiken. Ligt het niet aan je oplader? Dan ligt de oorzaak van je probleem wellicht bij de oplaadpoort. Het kan zo zijn dat er stof in zit en deze daarom niet oplaadt. Je kan de stof zelf verwijderen; gebruik hiervoor een dun voorwerp. Je kunt namelijk onbedoeld schade aanrichten aan je oplaadpoort. Dan ben je nog verder van huis! Daarom raden we aan om dit te laten doen door een specialist zodat je zeker weet dat jouw oplaadpoort niet beschadigd. Bij  ThePhoneLab doen we dit helemaal gratis voor je. Deze service valt binnen ons gratis APK’tje. Laadt jouw Samsung mobiel na het stof verwijderen nog steeds niet (goed) op? Dan hebben wij hier een blog over die jou kan helpen!

Ligt het niet aan je oplader, batterij of oplaadpoort? Probeer dan eens een hard reset. Dit doe bij nieuwere toestellen (vanaf Samsung S6) door de aan/uit knop en de volume omlaag knop tegelijk 10 seconden lang in te drukken. Bij oude toestellen tot en met de Samsung S5 kun je de batterij verwijderen en terugplaatsen om het toestel te herstarten. Heeft dit niet gewerkt? Probeer dan een volledig software herstel: via dit stappenplan van Samsung lees je hoe dit moet.

Samsung zwart beeld

Heeft jouw Samsung zwart beeld maar is het toestel wel aan? Dit kan je controleren door het geluid zo hard mogelijk te zetten met de knoppen op de zijkant en de telefoon aan de oplader te leggen. Zorg ervoor dat je zeker weet dat de oplader en het stopcontact werken door deze te testen op een ander toestel. Hoor je een het geluidje dat je altijd hoort als je je Samsung telefoon aan de oplader legt? Dan is waarschijnlijk alleen het scherm stuk. Dit probleem los je op door je scherm te laten vervangen. Dat kan bij een professionele reparateur, zoals ThePhoneLab!

Samsung telefoon loopt vast

Loopt je Samsung telefoon vast en nu doet hij niets meer? Het belangrijkste wat je zelf kan proberen is een hard reset zoals hierboven uitgelegd. Heeft dit je probleem niet verholpen? Ga dan langs bij een professionele reparateur bij jouw in de buurt.

Samsung reparatie

Hebben bovenstaande tips niet geholpen? Dan moet jouw Samsung waarschijnlijk gerepareerd worden. Ga naar een filiaal van een professionele reparateur (bijvoorbeeld ThePhoneLab – kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt), waar ze direct kunnen starten met een Samsung reparatie. Bij ThePhoneLab doen wij een diagnose om te achterhalen wat jouw Samsung mobiel of tablet mankeert. Een diagnose is altijd gratis. Hierna ben je niet verplicht om over te gaan op reparatie, maar dat kan natuurlijk wel! Wij kunnen je Samsung mobiel of tablet repareren. Maak hier jouw afspraak: