Menu Close

Je samsung mobiel doet niets meer? Dat is een erg vervelend probleem! Is mijn samsung mobiel helemaal stuk of valt deze nog te redden? Dit zijn vast gedachtes die momenteel door je hoofd spoken. In deze blog helpen wij jou antwoord te geven op deze vragen. De volgende problemen worden behandeld:

  • Samsung mobiel gaat niet aan

  • Samsung zwart beeld
  • Samsung telefoon loopt vast

  • Samsung tablet doet niets meer

Samsung mobiel gaat niet aan

Start jouw Samsung telefoon niet meer op? Of laadt je samsung telefoon niet op? Controleer allereerst of je oplader niet stuk is. Doe dit door met de oplader een ander toestel op te laden. Ligt het niet aan je oplader controleer dan de oplaadpoort, het kan zo zijn dat er stof in zit en deze daarom niet oplaad. Je kan de stof zelf verwijderen, gebruik hiervoor een dun voorwerp. Wij raden zelf aan om dit te laten doen door een specialist zodat je zeker weet dat jouw luidspreker niet beschadigt. Bij ThePhoneLab geven we jouw smartphone een gratis APK’tje waardoor jouw luidspreker binnen de kortste keren weer goed functioneert. Laadt jouw Samsung mobiel nog steeds niet (goed) op? Dan hebben wij hier een blog over die jou kan helpen!

Ligt het niet aan je oplader, batterij of oplaadpoort probeer dan een soft reset. Dit doe bij nieuwere toestellen (vanaf Samsung S6) door de aan/uit knop en de volume omlaag knop tegelijk 10 seconden lang in te drukken. Bij oude toestellen tot en met de Samsung S5 kun je de batterij verwijderen en terugplaatsen om het toestel te herstarten. Heeft dit niet gewerkt probeer dan een volledig software herstel: via dit stappenplan van Samsung lees je hoe dit moet.

Samsung zwart beeld

Heeft jouw Samsung zwart beeld maar is deze wel nog aan? Dit kan je controleren door het geluid zo hard mogelijk te zetten met de knoppen op de zijkant en de telefoon aan de oplader te leggen. Zorg ervoor dat je zeker weet dat de oplader en het stopcontact werken door deze te testen op een ander toestel. Hoor je een het geluidje dat je altijd hoort als je je Samsung telefoon aan de oplader legt? Dan is waarschijnlijk alleen het LCD stuk, dit probleem los je op door je scherm te laten vervangen.

Samsung telefoon loopt vast

Loopt je Samsung telefoon vast en nu doet hij niets meer? Het belangrijkste wat je zelf kan proberen is een soft reset zoals hierboven uitgelegd. Heeft dit je probleem niet verholpen ga dan langs bij een professionele reparateur bij jouw in de buurt.

Samsung reparatie

Hebben bovenstaande tips niet geholpen? Dan moet jouw Samsung waarschijnlijk gerepareerd worden. Ga naar een filiaal van een professionele reparateur (bijvoorbeeld ThePhoneLab – kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt), waar ze direct kunnen starten met een Samsung reparatie. Bij ThePhoneLab doen wij een diagnose om te achterhalen wat jouw Samsung mobiel of tablet mankeert. Een diagnose is altijd gratis. Hierna ben je niet verplicht om over te gaan op reparatie, maar dat kan natuurlijk wel! Wij kunnen je Samsung mobiel of tablet repareren. Maak hier jouw afspraak: