Kies jouw OPPO A5 (2020) reparatie

OPPO A5 (2020)

Plan je reparatie online en betaal in de winkel

OPPO A5 (2020) reparatie bij ThePhoneLab

Werkt jouw OPPO A5 (2020) niet meer naar behoren? Is je scherm toe aan een scherm reparatie? Of moet je batterij worden vervangen? Bij ThePhoneLab staan onze specialisten klaar om je OPPO toetsel secuur te repareren. Maak nu online een afspraak en kom langs in een van onze vestigingen

Jouw voordelen van een OPPO reparatie bij ThePhoneLab
Originele onderdelen en software

Wij gebruiken uitsluitend originele OPPO onderdelen en kunnen zelfs je moederbord vervangen. Ook hebben wij toegang tot de officiële software van OPPO.

Behoud van fabrieksgarantie

Heb je nog recht op fabrieksgarantie? Bekijk dat hier. Dit recht behoud je ook na je reparatie.

Levenslange garantie

Je ontvangt standaard levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Lees hier de voorwaarden.

De scherpste prijzen

Je betaalt bij ons nooit te veel voor een reparatie omdat we de prijzen overnemen van OPPO.

Zeer ervaren in OPPO reparaties

Jouw reparatie wordt uitgevoerd door zeer ervaren specialisten. Ieder jaar voeren zij meer dan 1000 OPPO reparaties uit.

Expertise van specialisten

Onze specialisten worden opgeleid door OPPO. Hun expertise zetten zij in om iedere reparatie perfect uit te voeren volgens OPPO standaarden.

ThePhoneLab is geautoriseerd reparatiepartner van OPPO

Bij ThePhoneLab werken we met deskundige specialisten, die getraind zijn door OPPO. Daarnaast hebben zij 6 jaar ervaring en voeren onze specialisten 40.000+ reparaties per jaar uit. Doordat wij geautoriseerd reparatiepartner zijn van OPPO, maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Hierdoor ben je verzekerd van een hoge kwaliteit OPPO reparatie. Bovendien geven wij levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel na de reparatie van je OPPO A5 (2020). Bekijk hier alle OPPO reparaties.

Wij repareren je OPPO A5 (2020) met originele onderdelen, maar toch hoef je voor een OPPO reparatie bij ThePhoneLab niet de hoofdprijs te betalen. Dit komt doordat wij de prijzen van OPPO overnemen. Maak online een afspraak, waarbij je direct kan zien wat de kosten zijn van jouw reparatie. Bovendien krijg je bij ThePhoneLab standaard levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Druk-, stoot-, val- en waterschade is uitgesloten van deze garantieregeling. Daarnaast behoud je na een OPPO reparatie bij ThePhoneLab, gewoon je fabrieksgarantie. Wil jij alle voordelen van een OPPO reparatie nog eens rustig bekijken? Hier vind je alle voordelen. 

Kies voor gemak met ThePhoneLab

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Of komen de tijden online je niet uit? Dan hebben wij voor jou onze opstuur service.

Andere reparaties bij ThePhoneLab 

Heb je geen idee wat er mis is met je OPPO A5 (2020)? Kies dan voor de optie diagnostiek. Onze OPPO reparatie specialisten draaien nergens hun hand voor om en gaan onderzoeken wat er met je device aan de hand is. Hierna nemen zij contact met je op en vertellen zij hun bevindingen. Je bent nooit verplicht om na diagnose over te gaan tot een OPPO reparatie. Een leuke bijkomstigheid is dat de diagnose valt onder onze service en dus gratis is :-). 

Naast een OPPO reparatie, ben je bij ThePhoneLab ook aan het juiste adres voor een OnePlus reparatie, iPhone reparatie of Samsung reparatie . Staat je merk hier niet tussen? Kijk dan hier of neem contact op met een van onze specialisten. Onze specialisten gaan geen een reparatie uit de weg. Van het vervangen van je scherm tijdens een scherm reparatie, tot aan het vervangen van je batterij, het reparareren van je connector en zelf het resetten of updaten van je software. Kies voor kwaliteit, snelheid en gemak met ThePhoneLab. We zien je graag in een van onze vestigingen in Amsterdam, onze vestiging in Utrecht, onze vestiging in Haarlem of de vestiging in Alkmaar.