Menu Close

ThePhoneLab Utrecht Tablet, laptop en telefoon reparatie

Potterstraat 4, 3512 TA

telefoonnummer 030 737 08 72

mobiel 06 41 42 29 91

routebeschrijving Routebeschrijving

Bij Parkeergarage La Vie kun je goed parkeren. Vanaf daar 3 minuten lopen naar ThePhoneLab!

Openingstijden

Maandag: 09:00-19:00

Dinsdag: 09:00-19:00

Woensdag: 09:00-19:00

Donderdag: 09:00-19:00

Vrijdag: 09:00-19:00

Zaterdag: 10:00-18:00

Zondag: 12:00-17:00

Schrijf een review

Kom vandaag nog langs voor je reparatie

 • iPhone, Samsung, OPPO, OnePlus en alle andere merken
 • Vandaag nog gerepareerd in 30 minuten
 • Levenslange garantie
 • Scherm reparatie, camera reparatie, batterij vervangen en achterkant vervangen
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
 • iPad, Samsung Tab en overige merken
 • Vaak binnen 60 minuten gerepareerd
 • Levenslange garantie
 • Display reparatie, camera reparatie, batterij vervangen en achterkant vervangen
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
 • MacBook, Microsoft Surface of andere merken
 • Binnen 72 uur een gerepareerde MacBook of Microsoft Surface
 • Levenslange garantie
 • Beeldscherm reparaties, accu vervangen, oplaadpoort reparatie en toetsenbord reparatie
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
kalender Afspraak maken
nick

Neem telefonisch contact op:

telefoonnummer icon 030 737 08 72

Big phone icon

ThePhoneLab maakt het snel en gemakkelijk.

Is jouw telefoon toe aan een reparatie, omdat het glas van jouw scherm kapot is? Of is je batterij nodig toe aan vervanging? Bij ThePhoneLab sta je vaak binnen 30 minuten buiten met een gerepareerde smartphone.

Toon alle telefoons

Is jouw tablet stuk en is daarom een reparatie nodig? Onze specialisten repareren jouw tablet vaak binnen 60 minuten, zodat jij snel weer online kunt zijn. Je bent welkom met en zonder afspraak.

Toon alle tablets

Ben jij op zoek naar een iPhone reparatie in Utrecht? Kom langs bij ThePhoneLab. Van een iPhone scherm reparatie tot het vervangen van je accu, achterkant of camera. Origineel of compatible onderdelen, tegen de laagste prijs.

Toon alle iPhones

Werkt jouw iPad niet meer of is deze kapot of stuk? Of laadt deze niet meer op? Wij repareren jouw iPad binnen 60 minuten met de hoogste kwaliteit onderdelen. Je kunt terecht voor een display reparatie, maar ook voor een oplaadpoort reparatie.

Toon alle iPads

Een kapotte MacBook? Wij repareren of vervangen onderdelen zoals het beeldscherm, toetsenbord en de accu van je MacBook binnen 72 uur, zodat je gauw weer online kunt zijn.

Toon alle MacBooks

Loop jij al een tijdje rond met een kapotte Samsung? Is het glas van je scherm stuk, of is je batterij toe aan vervanging of is je camera of backcover stuk? Wij repareren jouw Samsung telefoon met originele onderdelen en vaak binnen 30 minuten. Kom langs voor een snelle Samsung reparatie in Utrecht.

Toon alle Samsungs

Barsten in jouw OnePlus display? Of een slechte batterij? Wij zijn geautoriseerd door OnePlus en repareren je toestel niet alleen snel, maar ook met originele onderdelen. Ook kun je terecht voor fabrieksgarantie waarbij zonder kosten jouw problemen worden verholpen.

Toon alle OnePlus

Is jouw OPPO telefoon aan reparatie toe? Wij zijn ook geautoriseerd door OPPO en werken daarom met originele onderdelen. Je kunt bij ons terecht voor je fabrieksgarantie waarbij kosteloos je problemen verholpen kunnen worden.

Toon alle OPPO

Heb jij barsten in het scherm van je Google telefoon? Of werkt je camera niet meer? Wij repareren en vervangen jouw toestel binnen 30 minuten.

Toon alle Google

Xiaomi reparatie nodig? Van een Xiaomi scherm reparatie en het vervangen van je batterij, tot aan een oplaadpoort reparatie. Kom langs voor een telefoon reparatie bij ThePhoneLab in Utrecht.

Toon alle Xiaomi

30 minuten service

ThePhoneLab maakt het razendsnel, veelal binnen 30 minuten. Ben jij op afspraak gekomen en lukt het ons niet om je telefoon, tablet of laptop binnen het afgesproken tijdstip te repareren? Dan ontvang je direct € 10,- korting op de uitgevoerde reparatie. Aan deze belofte mag jij ons altijd houden! Lees hier de voorwaarden van de 30 minuten service belofte.

iPhone schermen laagsteprijsgarantie

ThePhoneLab maakt het voor de laagste prijs. Wij doen er alles aan om de reparatie van jouw iPhone zo betaalbaar mogelijk te maken. Daarin gaan we echt een stap verder dan de concurrent. Wij houden de prijzen in de markt en die van onze concurrenten nauwlettend in de gaten. Daarbij zorgen wij ervoor dat we de goedkoopste zijn met compatible iPhone schermen in de steden waarin wij opereren. Vind je het ergens toch goedkoper? Dan krijg je het verschil terug. Lees hier de voorwaarden van de iPhone schermen laagsteprijsgarantie.

Levenslange garantie

ThePhoneLab maakt het met levenslange garantie. Wij zijn zeker van onze zaak: onze opgeleide specialisten werken met hoge kwaliteit en originele onderdelen. Daarom bieden we altijd levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Lees hier de voorwaarden voor levenslange garantie.

No cure, no pay

ThePhoneLab maakt het of niet. Onze specialisten doen er alles aan om jou weer buiten te krijgen met een glimlach en een gerepareerd toestel. Weet jij niet wat er met jouw toestel aan de hand is? Dan kun je altijd langskomen voor een gratis en vrijblijvende diagnose. Het kan ook wel eens voorkomen dat het ons niet lukt om jouw toestel te repareren en weer werkend te maken. Dat betreuren wij, maar elk nadeel heeft z’n voordeel; je hoeft dan niet te betalen. ThePhoneLab maakt het of niet, op basis van no cure, no pay. Je betaalt alleen wanneer je weer naar buiten loopt met een gerepareerd device (en een glimlach). Wel zo eerlijk. Lees hier de voorwaarden voor no cure, no pay.

Zeker van je data

ThePhoneLab maakt het op zo’n manier, dat je zeker bent van je data. Wij hoeven in tegenstelling tot veel andere partijen jouw kostbare data niet van jouw toestel te verwijderen voordat we aan de slag gaan met een reparatie. Daardoor hoef jij je niet druk te maken over vervelende zaken als het herstellen van jouw toestel of het terugzetten van een back-up. Alles staat nog precies waar jij het gelaten hebt. Wel zo gemakkelijk! Lees hier de voorwaarden voor een reparatie met zekerheid van je data.

Over de winkel

ThePhoneLab is een telefoonwinkel gespecialiseerd in telefoon, tablet en laptop reparaties. We werken met ervaren specialisten, die naast repareren ook van alles weten over de hardware en software maar ook over protectie en preventie. Daarom ben je bij ThePhoneLab niet alleen welkom voor een iPhone reparatie, een Samsung reparatie, een OnePlus reparatie, een OPPO reparatie of een Google reparatie, maar ook voor een telefoon case, een screenprotector, oplaadkabel of een telefoonkoord.

Bij ThePhoneLab aan de Potterstraat ben je 7 dagen per week welkom, met en zonder afspraak. In vele gevallen sta jij binnen 30 minuten alweer buiten met een gerepareerd device. Daarbij streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit van de reparatie. Dit realiseren wij door het gebruik van originele onderdelen of de hoogste kwaliteit refurbished onderdelen. Wij zijn zeker van onze zaak en daarom bieden wij levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Dit geldt voor alle soorten telefoon reparaties, zoals een scherm reparatie, achterkant vervangen of het repareren van je oplaadpoort. Hiervan is val-, stoot-, druk-, water- en zichtbare gebruikersschade uitgesloten.

ThePhoneLab fixt het voor jou! Weet jij nog niet wat er met jouw toestel aan de hand is? Kom dan langs voor een gratis diagnose. Onze specialisten vertellen vaak binnen 30 minuten wat er aan de hand is. Hier zitten geen kosten aan verbonden en je beslist zelf of je overgaat tot reparatie. 

OnePlus Authorized Service Provider

Ontdek hier jouw voordelen van een officiële OnePlus reparatie

Apple Independent Repair Provider

Ontdek hier jouw voordelen van originele Apple onderdelen

OPPO Authorized Service Provider

Ontdek hier jouw voordelen van een officiële OPPO reparatie

Over onze diensten

Bij ThePhoneLab begrijpen wij als geen ander hoe vervelend het is om jouw device langdurig kwijt te zijn. Daarom doen onze specialisten er alles aan om jou zo snel weer met een gerepareerd toestel rond te laten lopen. Aan een reparatie hoeven niet altijd hoge kosten te zitten. Wij houden de prijzen in de markt nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat je nooit teveel betaalt. 

Naast een goede prijs en een snelle telefoon, tablet of laptop reparatie, vinden wij kwaliteit ook erg belangrijk. Onze specialisten worden speciaal getraind door Apple, OnePlus en OPPO en daarom mag je verwachten dat de kwaliteit van de reparatie ook aan hun kwaliteitseisen voldoet. Deze kwaliteit is ook terug te zien in het vertrouwen; wij zijn Independent Repair Provider voor Apple en Geautoriseerd reparatie partner voor OnePlus en OPPO. Dit betekent dat wij gebruik mogen maken van originele onderdelen en de diagnose software. Daarbij behoud je de fabrieksgarantie van je toestel na een reparatie bij ThePhoneLab.  

Ook begrijpen wij dat je niet altijd tijd hebt om langs te komen. Daarom hebben wij onze service op afstand: de opstuur service. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze winkel in Utrecht.

Over de Potterstraat

De Potterstraat is een kleine straat in Utrecht, die midden in het centrum ligt. Het is een zijstraat van de Oude Gracht en loopt naar De Neude. Breng jij een bezoek aan de Potterstraat? Dan ben je gegarandeerd van een leuk uitstapje. De Neude zit op een minuut lopen en heeft vele gezellige plekjes waar je kan lunchen, maar ook een theetje, koffietje of wijntje kan drinken. Rondom de Potterstraat zitten vele winkels, zoals mode en lifestyle, beauty en boeken en telefoonwinkels en sieraden.

Kom vandaag nog langs voor je reparatie