Menu Close

De 5 beloftes van ThePhoneLab

Een kapotte smartphone of tablet is op zichzelf al vervelend genoeg. Daarom willen wij dit probleem zo snel, makkelijk en zorgeloos voor je oplossen. We take care of your mobile life. Onze deskundige specialisten repareren je device binnen no time en willen dat elke klant met een glimlach de deur uitgaat. Omdat klanttevredenheid bij ons voorop staat beloven we jou iets waar jij, als klant, ons altijd aan mag houden. Klik op een van onze beloftes voor een uitgebreide toelichting.

1. 30 minuten service

Wij repareren jouw device binnen 30 minuten. Lukt het ons niet om je smartphone binnen de afgesproken 30 minuten te repareren? Dan ontvang je altijd een cadeaubon ter waarde van €10. Deze kun je na de reparatie besteden aan alle producten en diensten die we aanbieden. Bijvoorbeeld aan een volgende reparatie of bijbehorende accessoires. Lees hier de voorwaarden voor de 30 minuten service belofte.

30 minuten service

30 minuten service

2. Origineel Apple óók zonder afspraak

Wij kunnen jouw iPhone repareren met onderdelen geleverd door Apple zonder dat je hiervoor een afspraak voor hoeft te maken! Loop binnen in één van onze vestigingen en laat je iPhone dezelfde dag nog repareren.

2. Origineel Apple óók zonder afspraak

2. Origineel Apple óók zonder afspraak

3. 6 maanden garantie

Wij zijn zeker van onze zaak: we werken met hoge kwaliteit onderdelen en deskundige specialisten. Daarom bieden we altijd 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel.

6 maanden garantie

6 maanden garantie

4. No cure, no pay

Lukt het ons niet om jouw device te repareren? Dan hoef je ook niet te betalen. Wel zo eerlijk! 

No cure, no pay

No cure, no pay

5. Altijd gratis APK'tje

Je kunt bij ons altijd terecht voor een gratis APK’tje aan je smartphone of tablet.

Altijd gratis APK'tje

Altijd gratis APK'tje