Menu Close

ThePhoneLab Amsterdam - Van Woustraat Tablet, laptop en telefoon reparatie

Van Woustraat 190D, 1073 LZ

telefoonnummer 020 737 32 31

mobiel 06 41 42 29 91

routebeschrijving Routebeschrijving

In de van Woustraat kun je parkeren. Een alternatief is om de metro of tram te pakken naar de Pijp. Vanaf daar is het 3 minuten lopen.

Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00

Dinsdag: 10:00-18:00

Woensdag: 10:00-18:00

Donderdag: 10:00-18:00

Vrijdag: 10:00-18:00

Zaterdag: 10:00-17:00

Zondag: 12:00-17:00

Schrijf een review

Kom vandaag nog langs voor je reparatie

 • iPhone, Samsung, OPPO, OnePlus en alle andere merken
 • Vandaag nog gerepareerd in 30 minuten
 • Levenslange garantie
 • Scherm reparatie, camera reparatie, batterij vervangen en achterkant vervangen
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
 • iPad, Samsung Tab en overige merken
 • Vaak binnen 60 minuten gerepareerd
 • Levenslange garantie
 • Display reparatie, camera reparatie, batterij vervangen en achterkant vervangen
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
 • MacBook, Microsoft Surface of andere merken
 • Binnen 72 uur een gerepareerde MacBook of Microsoft Surface
 • Levenslange garantie
 • Beeldscherm reparaties, accu vervangen, oplaadpoort reparatie en toetsenbord reparatie
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
kalender Afspraak maken
Bram specialist

Neem telefonisch contact op:

telefoonnummer icon 020 737 32 31

Big phone icon

ThePhoneLab maakt het snel en gemakkelijk.

Is jouw telefoon toe aan een reparatie, omdat het glas van jouw scherm kapot is? Of is je batterij nodig toe aan vervanging? Bij ThePhoneLab sta je vaak binnen 30 minuten buiten met een gerepareerde smartphone.

Toon alle telefoons

Is jouw tablet stuk en is daarom een reparatie nodig? Onze specialisten repareren jouw tablet vaak binnen 60 minuten, zodat jij snel weer online kunt zijn. Je bent welkom met en zonder afspraak.

Toon alle tablets

Ben jij op zoek naar een iPhone reparatie in Amsterdam? Kom langs bij ThePhoneLab. Van een iPhone scherm reparatie tot het vervangen van je accu, achterkant of camera. Origineel of compatible onderdelen, tegen de laagste prijs.

Toon alle iPhones

Werkt jouw iPad niet meer of is deze kapot of stuk? Of laadt deze niet meer op? Wij repareren jouw iPad binnen 60 minuten met de hoogste kwaliteit onderdelen. Je kunt terecht voor een display reparatie, maar ook voor een oplaadpoort reparatie.

Toon alle iPads

Een kapotte MacBook? Wij repareren of vervangen onderdelen zoals het beeldscherm, toetsenbord en de accu van je MacBook binnen 72 uur, zodat je gauw weer online kunt zijn.

Toon alle MacBooks

Loop jij al een tijdje rond met een kapotte Samsung? Is het glas van je scherm stuk, of is je batterij toe aan vervanging of is je camera of backcover stuk? Wij repareren jouw Samsung telefoon met originele onderdelen en vaak binnen 30 minuten. Kom langs voor een snelle Samsung reparatie in Amsterdam.

Toon alle Samsungs

Barsten in jouw OnePlus display? Of een slechte batterij? Wij zijn geautoriseerd door OnePlus en repareren je toestel niet alleen snel, maar ook met originele onderdelen. Ook kun je terecht voor fabrieksgarantie waarbij zonder kosten jouw problemen worden verholpen.

Toon alle OnePlus

Is jouw OPPO telefoon aan reparatie toe? Wij zijn ook geautoriseerd door OPPO en werken daarom met originele onderdelen. Je kunt bij ons terecht voor je fabrieksgarantie waarbij kosteloos je problemen verholpen kunnen worden.

Toon alle OPPO

Heb jij barsten in het scherm van je Google telefoon? Of werkt je camera niet meer? Wij repareren en vervangen jouw toestel binnen 30 minuten.

Toon alle Google

Xiaomi reparatie nodig? Van een Xiaomi scherm reparatie en het vervangen van je batterij, tot aan een oplaadpoort reparatie. Kom langs voor een telefoon reparatie bij ThePhoneLab in Amsterdam.

Toon alle Xiaomi

30 minuten service

ThePhoneLab maakt het razendsnel, veelal binnen 30 minuten. Ben jij op afspraak gekomen en lukt het ons niet om je telefoon, tablet of laptop binnen het afgesproken tijdstip te repareren? Dan ontvang je direct € 10,- korting op de uitgevoerde reparatie. Aan deze belofte mag jij ons altijd houden! Lees hier de voorwaarden van de 30 minuten service belofte.

iPhone schermen laagsteprijsgarantie

ThePhoneLab maakt het voor de laagste prijs. Wij doen er alles aan om de reparatie van jouw iPhone zo betaalbaar mogelijk te maken. Daarin gaan we echt een stap verder dan de concurrent. Wij houden de prijzen in de markt en die van onze concurrenten nauwlettend in de gaten. Daarbij zorgen wij ervoor dat we de goedkoopste zijn met compatible iPhone schermen in de steden waarin wij opereren. Vind je het ergens toch goedkoper? Dan krijg je het verschil terug. Lees hier de voorwaarden van de iPhone schermen laagsteprijsgarantie.

Levenslange garantie

ThePhoneLab maakt het met levenslange garantie. Wij zijn zeker van onze zaak: onze opgeleide specialisten werken met hoge kwaliteit en originele onderdelen. Daarom bieden we altijd levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Lees hier de voorwaarden voor levenslange garantie.

No cure, no pay

ThePhoneLab maakt het of niet. Onze specialisten doen er alles aan om jou weer buiten te krijgen met een glimlach en een gerepareerd toestel. Weet jij niet wat er met jouw toestel aan de hand is? Dan kun je altijd langskomen voor een gratis en vrijblijvende diagnose. Het kan ook wel eens voorkomen dat het ons niet lukt om jouw toestel te repareren en weer werkend te maken. Dat betreuren wij, maar elk nadeel heeft z’n voordeel; je hoeft dan niet te betalen. ThePhoneLab maakt het of niet, op basis van no cure, no pay. Je betaalt alleen wanneer je weer naar buiten loopt met een gerepareerd device (en een glimlach). Wel zo eerlijk. Lees hier de voorwaarden voor no cure, no pay.

Zeker van je data

ThePhoneLab maakt het op zo’n manier, dat je zeker bent van je data. Wij hoeven in tegenstelling tot veel andere partijen jouw kostbare data niet van jouw toestel te verwijderen voordat we aan de slag gaan met een reparatie. Daardoor hoef jij je niet druk te maken over vervelende zaken als het herstellen van jouw toestel of het terugzetten van een back-up. Alles staat nog precies waar jij het gelaten hebt. Wel zo gemakkelijk! Lees hier de voorwaarden voor een reparatie met zekerheid van je data.

Over de winkel

ThePhoneLab is een bedrijf dat telefoons, tablets en laptops repareert. Naast de reparatie verzorgt het bedrijf ook alles omtrent protectie en preventie. Zo kun je dus ook terecht voor een hoesje, screenprotectors of een telefoonkoord. Daarnaast kunnen de specialisten jou alles over jouw device vertellen. Bij ThePhoneLab aan de Van Woustraat in Amsterdam is jouw telefoon vaak binnen 30 minuten gerepareerd. Of het hierbij nou gaat om een reparatie van het glas van jouw scherm, het vervangen van je batterij of een reparatie aan jouw camera of het vervangen van je achterkant, je staat binnen no time weer buiten met een gerepareerde telefoon. Bij ThePhoneLab ben je altijd welkom met en zonder afspraak. Onze specialisten helpen jou graag bij problemen aan jouw telefoon, tablet of MacBook.

Onze specialisten zijn deskundig en getraind en daardoor zijn wij zeker van onze zaak. Daarom maakt ThePhoneLab het met levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Gaat jouw scherm of camera na reparatie weer stuk? En is het probleem toe te wijzen aan het vervangen onderdeel? Dan vervangen wij deze zonder extra kosten voor je. Van deze regeling is echter val-, stoot-, druk-, water-, en zichtbare gebruikersschade uitgesloten. Het maakt hierbij niet uit of je bent langsgekomen voor een iPhone reparatie, een Samsung reparatie, OnePlus reparatie, OPPO reparatie of een ander soort reparatie. 

Kom langs voor een telefoon, tablet- of laptop reparatie bij ThePhoneLab aan de Van Woustraat in Amsterdam. 

ThePhoneLab maakt het voor jou!

OnePlus Authorized Service Provider

Ontdek hier jouw voordelen van een officiële OnePlus reparatie

Apple Independent Repair Provider

Ontdek hier jouw voordelen van originele Apple onderdelen

OPPO Authorized Service Provider

Ontdek hier jouw voordelen van een officiële OPPO reparatie

Over onze diensten

ThePhoneLab repareert snel en deskundig jouw telefoon, tablet of MacBook. Naast het repareren weten de specialisten jou ook van alles te vertellen over onderwerpen zoals de software of de hardware van jouw telefoon. Laadt jouw iPhone, Samsung, OnePlus of OPPO telefoon niet meer op? Kom dan langs bij een van onze 8 winkels. Een van onze specialisten zal in de winkel kosteloos een APK’tje uitvoeren waarbij er stof- en vuil uit je oplaadpoort wordt verwijderd. Is hiermee het probleem aan jouw telefoon nog niet opgelost? Dan starten de specialisten een geheel vrijblijvend onderzoek, waarna je zelf bepaalt of je over wilt gaan tot een telefoon reparatie. Ook aan dit onderzoek zitten geen kosten verbonden. 

Naast de snelheid, vinden wij het ook belangrijk dat jouw telefoon, tablet of laptop nauwkeurig wordt gerepareerd. Wij streven naar de hoogst haalbare kwaliteit van de reparatie én van het onderdeel. Het unieke aan ThePhoneLab is dat onze specialisten zijn getraind en gecertificeerd door Apple, OnePlus en OPPO. Dit heeft als voordeel dat wij gebruik mogen maken van originele onderdelen, maar ook direct met jouw reparatie aan de slag kunnen gaan. Daarnaast kun je dus verwachten dat de kwaliteit van jouw telefoon reparatie voldoet aan de kwaliteit die je van Apple, OnePlus en OPPO mag verwachten. 

ThePhoneLab maakt het!  

Over de Van Woustraat

De Van Woustraat is gelegen in De Pijp, in Amsterdam Oud-Zuid. Je kunt deze straat gemakkelijk bereiken vanuit alle richtingen met het OV, de fiets en de scooter, maar ook met de auto. In de Van Woustraat zijn de kosten voor maximaal 1 uur parkeren 0,10 eurocent. De Van Woustraat kent een gevarieerd aanbod aan winkels, zoals mode en lifestyle, maar ook telefoonwinkels en andere winkels voor de dagelijkse behoefte. Na een bezoek aan de Van Woustraat kun je nog langsgaan bij de Albert Cuypmarkt. Dit is authentieke, gezellige dagmarkt in Amsterdam en ligt in het verlengde van de Van Woustraat.

Kom vandaag nog langs voor je reparatie

ThePhoneLab Amsterdam - Van Woustraat

Van Woustraat 190D, 1073 LZ

telefoonnummer 020 737 32 31

mobiel 06 41 42 29 91

routebeschrijving Routebeschrijving