Kies jouw iPhone Xs reparatie

iPhone Xs

Plan je reparatie online en betaal in de winkel

iPhone XS reparatie van ThePhoneLab

Werkt je iPhone XS al een tijdje niet meer optimaal of is je iPhone XS kapot? Dan wil je snel je iPhone XS laten repareren. Bij ThePhoneLab snappen we dat heel goed. Veel mensen zijn bang dat ze voor een snelle én goede reparatie service gelijk de hoofdprijs moeten betalen. Dit is niet het geval bij ThePhoneLab. In tegenstelling tot veel andere iPhone XS reparatie services zijn wij transparant in onze prijzen. Op onze webshop kun je direct zien wat de reparatie van jouw iPhone gaat kosten. Hierdoor kom je dus niet voor verrassingen te staan, wel zo fijn!

De verschillende soorten iPhone XS reparaties

Snel je iPhone XS toestel laten repareren is één, als de reparatie service daarnaast ook nog snel gaat is dat natuurlijk extra fijn. De meeste iPhone XS reparaties kunnen we binnen 30 minuten voor je fixen. Geniet in één van onze winkels van een kopje koffie, lees een tijdschrift en voordat je het weet sta je weer buiten met een gerepareerde iPhone XS. Daarnaast kun je ook bij onze Apple iPhone experts terecht voor een iPhone reparatie als je niet weet wat er aan de hand is met je toestel. Je plant dan een ‘diagnose’ afspraak bij ons in. Onze Apple iPhone experts gaan dan uitzoeken wat er aan de hand is met je iPhone XS.

De meest voorkomende iPhone XS reparatie services zijn een scherm reparatie, connector reparatie, oorspeaker reparatie, een iPhone batterij vervangen, waterschade schoonmaak of data overzetten. Heeft jouw type iPhone XS waterschade opgelopen? In de meeste gevallen kunnen we dan al heel snel de schade herstellen. Hoe langer je wacht, des te erger de schade kan worden.

Haal & Breng service van ThePhoneLab

Heb je geen tijd om langs te komen voor een iPhone XS afspraak? Plan online de service in dan komen we jouw kapotte iPhone XS thuis of op kantoor halen. Na de reparatie brengen we je iPhone XS weer naar je toe. Dat is een iPhone XS reparatie zonder dat je in je vrije tijd of pauze langs hoeft te komen. Extra makkelijk dus!

Kies voor gemak

Met de iPhone XS reparatie service van ThePhoneLab kies je voor snelheid, kwaliteit en professionaliteit zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen. Je ontvangt van ons deskundig advies en de meest voorkomende iPhone reparaties voeren we binnen 30 minuten uit. Kom langs, je iPhone XS wordt gerepareerd terwijl je wacht.

ThePhoneLab voor al je smartphone en tablet reparaties

We houden niet van reparatie services waarbij je wekenlang je telefoon kwijt bent en vervolgens een hoge rekening ontvangt. Daarom kun je bij ThePhoneLab online je afspraak inplannen voor onze een van onze vestigingen. De meeste reparaties voeren wij binnen 30 minuten uit. Onze prijzen kun je gewoon online vinden, eenmaal in de winkel weet je dan ook precies hoeveel je kwijt bent voor een scherm reparatie of het vervangen van je batterij. Geen tijd om langs te komen? Geen probleem, maak dan een afspraak voor onze Haal & Breng service. Kies voor gemak met ThePhoneLab. We hopen je snel te zien in onze ThePhoneLab winkels!