Menu Close

Wil jij je iPhone achterkant vervangen? Dan heb je waarschijnlijk een gebarsten achterkant. Het is gevaarlijk voor je smartphone om hiermee door te lopen. In dit blog leggen we je uit waarom je niet te lang moet wachten met je kapotte iPhone achterkant en waarom je ‘m bij ThePhoneLab voor een scherp prijsje kan laten repareren.

Je iPhone achterkant vervangen: waarom

Je iPhone achterkant wil je snel vervangen als deze gebarsten is. Er mee doorlopen is helaas niet zonder risico’s. Door de barst hebben invloeden van buitenaf meer kans om jouw device binnen te dringen. Water dringt bijvoorbeeld nóg sneller in je device. Sowieso wil je je iPhone niet onderdompelen in het water, maar met een kapotte achterkant moet je extra oppassen. Daarnaast is stof ook een grote vijand van een iPhone met kapotte achterkant. Door de kleine kiertjes vindt stof een weg naar binnen waar het belangrijke onderdelen kan aantasten. Kortom: je hebt een grotere kans op waterschade en stof in je smartphone.

Je kunt ook je een iPhone achterkant reparatie uitvoeren als je een nieuwe kleur wilt kiezen. Heb jij een witte iPhone gekocht maar heb je inmiddels toch liever een zwarte achterkant? Of andersom? Je kunt natuurlijk een hoesje kopen in onze webshop of je achterkant laten vervangen.

iPhone achterkant van glas

Alle iPhones vanaf de iPhone 8 worden geproduceerd met een glazen achterkant. Dit geeft niet alleen een finishing touch aan het design, het heeft ook een praktische functie: namelijk om je iPhone draadloos op te kunnen laden. Het nadeel van glas is dat het sneller breekt dan de aluminium achterkant waar de iPhone 7 en lager mee is uitgerust. Een kapotte achterkant is daarom een vaker voorkomend probleem onder Apple-liefhebbers. Glas breekt in heel veel kleine stukjes. Bij ThePhoneLab kunnen we een iPhone achterkant vervangen met een speciale lasermachine.

iPhone achterkant kapot

Als je iPhone achterkant kapot is kun je ‘m dus beter zo snel mogelijk laten repareren. Andere reparateurs vervangen vaak de hele behuizing. Bij de Apple Store vervangen ze niet de behuizing, maar kun je enkel kiezen voor een swap iPhone. Gelukkig hoeft dit bij ThePhoneLab niet omdat wij een speciale lasermachine hebben waarmee we alleen de achterkant los maken. Hierdoor kunnen we deze reparatie een stuk goedkoper aanbieden dan wanneer de gehele behuizing of de hele iPhone vervangen zou moeten worden.

iPhone achterkant vervangen

iPhone achterkant vervangen bij ThePhoneLab: minimaal 60% goedkoper!

Wil jij je iPhone achterkant vervangen? Ga zo snel mogelijk naar een filiaal van een professionele reparateur (bijvoorbeeld ThePhoneLab – kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt), waar ze direct kunnen starten met het vervangen van je iPhone achterkant. Bij ThePhoneLab laat je je iPhone achterkant minimaal 60% goedkoper vervangen dan wanneer je voor een swap iPhone kiest bij de Apple Store (zie onderstaande prijzen). Daarnaast behoud je je eigen iPhone, waardoor je geen data hoeft over te zetten of apps opnieuw moet installeren. Daarnaast is de keuze voor alleen het vervangen van de achterkant, in plaats van de gehele smartphone, een duurzamer alternatief. We kunnen je iPhone achterkant binnen 3 tot 4 uur vervangen!* Maak hier je afspraak:

Model Prijs Apple Store Prijs ThePhoneLab
iPhone 11 Pro Max € 641,10 € 139
iPhone 11 Pro € 591,10 € 139
iPhone 11 € 431,10 € 139
iPhone Xs Max € 641,10 € 99
iPhone Xs € 591,10 € 99
iPhone X € 591,10 € 99
iPhone Xr € 431,10 € 99
iPhone 8+ € 431,10 € 99
iPhone 8 € 381,10 € 99
iPhone SE 2020 € 307,10 € 99

 

*Bij ThePhoneLab Sloterdijk kunnen we deze reparatieduur niet garanderen omdat we hier de speciale lasermachine niet hebben. Plan je hier toch een afspraak in om je iPhone achterkant te laten vervangen? Houd dan rekening met een langere reparatieduur.