Menu Close

iPhone achterkant vervangen

Wil jij je iPhone achterkant vervangen? Dan heb je waarschijnlijk een gebarsten achterkant. Het is gevaarlijk voor je iPhone om met een kapot achterscherm rond te lopen, daarom raden wij een iPhone achterscherm reparatie zeker aan! En goed nieuws! een nieuwe achterkant is bij ThePhoneLab zo geregeld!

Net als bij de iPhone schermen bieden wij ook voor jouw achterkant meerdere reparatieopties met verschillende prijzen. Zo is er altijd een reparatiemogelijkheid binnen jouw budget.

Welke opties je hebt verschilt per iPhone, klik hieronder om voor jouw iPhone de opties te zien.

 • Enkel het glas vervangen
  • Beschikbaar voor de iPhone 8, 8+, X, Xs, Xs Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 14, 14 Plus, 15, 15 Plus, 15 Pro, 15 Pro Max.
  • Zonder logo
 • Compatible behuizing
  • Beschikbaar voor de iPhone 12 serie, 13 serie, 14 serie
  • Zonder logo
 • Refurbished originele behuizing
  • Beschikbaar voor de iPhone 11, 12 , 13, 14 serie
  • Met logo

Dit zijn redenen om jouw iPhone achterkant te laten vervangen voor een nieuw achterscherm:

Je iPhone achterkant wil je snel vervangen als deze gebarsten is. Er mee doorlopen is namelijk niet zonder risico’s. Door de barst hebben invloeden van buitenaf meer kans om jouw iPhone binnen te dringen. Water komt bijvoorbeeld nog makkelijker jouw iPhone binnen. Daarbij is het niet verstandig om je iPhone onder te dompelen in het water, maar met een kapotte achterkant moet je extra oppassen. Zelfs een paar druppels regen kunnen een fatale afloop voor jouw iPhone betekenen. Daarnaast is stof ook een grote vijand van een iPhone met kapotte achterkant. Door de kleine kiertjes vindt stof een weg naar binnen waar het belangrijke onderdelen zoals je FaceID, Camera’s kan aantasten. Kortom: je hebt een grotere kans op waterschade en stof in je smartphone.

Je kunt ook een iPhone achterkant reparatie laten uitvoeren als je een nieuwe kleur wilt kiezen. Heb jij een witte iPhone gekocht maar heb je inmiddels toch liever een zwarte achterkant? Of andersom? Dan kunnen onze specialisten een ander kleur achterscherm op jouw iPhone plaatsen. Je kan natuurlijk ook een telefoonhoesje in een andere kleur gebruiken ;-).

iPhone achterscherm vervangen

Wil jij je iPhone achterkant laten vervangen? Klik op je toestel, maak een afspraak  voor de best bij jouw wensen passende reparatie en kom langs bij een van onze winkels! Je bent natuurlijk ook welkom om jouw iPhone achterscherm te laten vervangen, zonder afspraak ;-).

iPhone achterkant van glas

Alle iPhones vanaf de iPhone 8 worden geproduceerd met een glazen achterkant. Dit geeft niet alleen een finishing touch aan het design, het heeft ook een praktische functie: namelijk om je iPhone draadloos op te kunnen laden. Het nadeel van glas is dat het sneller breekt dan de aluminium achterkant waar de iPhone 7 en lager mee zijn uitgerust. Een kapotte achterkant is daarom een vaker voorkomend probleem onder Apple-liefhebbers. Glas breekt in heel veel kleine stukjes. Bij ThePhoneLab kunnen we een iPhone achterkant vervangen met een speciale lasermachine of door de gehele behuizing te vervangen.

iPhone achterkant kapot

Als je iPhone achterkant kapot is kun je ‘m dus beter zo snel mogelijk laten repareren. De meeste reparateurs bieden hiervoor 1 optie. Bij de Apple Store vervangen ze niet de behuizing of het glas, maar kun je enkel kiezen voor een swap iPhone of een rear system waarbij ze zelfs je moederbord mee vervangen. Gelukkig hoeft dit bij ThePhoneLab niet omdat wij een speciale lasermachine hebben waarmee we alleen de achterkant los maken. Of onze compatible of refurbished behuizing aanbieden waarbij wij alleen het echt nodige vervangen. Hierdoor kunnen we deze reparatie een stuk goedkoper aanbieden dan wanneer  de hele iPhone vervangen zou moeten worden.

iPhone achterkant vervangen

Veel gestelde vragen over het vervangen van jouw iPhone achterkant

 • Kan ik de achterkant van mijn iPhone laten maken?

  Ja, zeker! Doordat wij een speciale lasermachine hebben kunnen wij de achterkant van jouw iPhone vervangen. Ook kunnen we de gehele behuizing vervangen.

 • Hoelang duurt het om mijn iPhone achterscherm te laten maken?
 • Hoeveel kost het om de achterkant van mijn iPhone te laten vervangen?
 • Is het erg als de achterkant van mijn iPhone kapot is?
 • Hoelang gaat een nieuw achterscherm mee?
 • Zit er garantie op mijn iPhone achterscherm reparatie?

Prijzen iPhone achterkant reparatie

Wil jij weten wat het gaat kosten om jouw iPhone achterkant te laten maken? Bekijk de tabel hieronder en maak een afspraak!

Achterkant

ThePhoneLab voor het vervangen van jouw iPhone achterkant

We houden niet van reparatie services waarbij je wekenlang je telefoon kwijt bent en vervolgens een hoge rekening ontvangt. Jouw iPhone achterkant reparatie is daarom binnen 1 tot 4 uur uitgevoerd, afhankelijk van jouw model en keuze. Wil jij weten waar je langs kunt komen voor een iPhone achterscherm reparatie? Klik op de kaart hieronder en vind de dichtstbijzijnde locatie!

ThePhoneLab - Potterstraat 4

Potterstraat 4, 3512 TA Utrecht

Routebeschrijving
030 737 08 72

ThePhoneLab - Van Woustraat 190D

Van Woustraat 190D, 1073 LZ Amsterdam - Van Woustraat

Routebeschrijving
020 737 32 31

ThePhoneLab - Marnixstraat 253H

Marnixstraat 253H, 1015 WH Amsterdam - Marnixstraat

Routebeschrijving
020 223 60 38

ThePhoneLab - Beethovenstraat 94hs

Beethovenstraat 94hs, 1077 JN Amsterdam - Beethovenstraat

Routebeschrijving
020 737 29 42

ThePhoneLab - Kennemerstraatweg 104

Kennemerstraatweg 104, 1815 LC Alkmaar

Routebeschrijving
072 220 51 89

ThePhoneLab - Grote Houtstraat 162

Grote Houtstraat 162, 2011 SZ Haarlem

Routebeschrijving
023 737 03 85

ThePhoneLab - Frederik Hendriklaan 142A

Frederik Hendriklaan 142A, 2582 BH Den Haag - Frederik Hendriklaan

Routebeschrijving
070 221 17 00

ThePhoneLab - Denneweg 186

Denneweg 186, 2514CM Den Haag - Denneweg

Routebeschrijving
070 217 00 98

ThePhoneLab - Meent 11A

Meent 11A , 3011JA Rotterdam

Routebeschrijving
010 200 23 70

ThePhoneLab - Gelderlandplein 126

Gelderlandplein 126, 1082 LB Amsterdam - Gelderlandplein

Routebeschrijving
020 244 19 10