Menu Close

ThePhoneLab Amsterdam - Marnixstraat Tablet, laptop en telefoon reparatie

Marnixstraat 253H, 1015 WH

telefoonnummer 020 223 60 38

mobiel 06 41 42 29 91

routebeschrijving Routebeschrijving

In de Westerstraat of aan de Marnixstraat kun je parkeren. Een alternatief is Q-Park Europarking op 3 minuten loopafstand.

Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00

Dinsdag: 09:00-18:00

Woensdag: 09:00-18:00

Donderdag: 09:00-18:00

Vrijdag: 09:00-18:00

Zaterdag: 10:00-17:00

Zondag: 12:00-17:00

Schrijf een review

Kom vandaag nog langs voor je reparatie

 • iPhone, Samsung, OPPO, OnePlus en alle andere merken
 • Vandaag nog gerepareerd in 30 minuten
 • Levenslange garantie
 • Scherm reparatie, camera reparatie, batterij vervangen en achterkant vervangen
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
 • iPad, Samsung Tab en overige merken
 • Vaak binnen 60 minuten gerepareerd
 • Levenslange garantie
 • Display reparatie, camera reparatie, batterij vervangen en achterkant vervangen
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
 • MacBook, Microsoft Surface of andere merken
 • Binnen 72 uur een gerepareerde MacBook of Microsoft Surface
 • Levenslange garantie
 • Beeldscherm reparaties, accu vervangen, oplaadpoort reparatie en toetsenbord reparatie
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
kalender Afspraak maken
Specialist - Marnixstraat

Neem telefonisch contact op:

telefoonnummer icon 020 223 60 38

Big phone icon

ThePhoneLab maakt het snel en gemakkelijk.

Is jouw telefoon toe aan een reparatie, omdat het glas van jouw scherm kapot is? Of is je batterij nodig toe aan vervanging? Bij ThePhoneLab sta je vaak binnen 30 minuten buiten met een gerepareerde smartphone.

Toon alle telefoons

Is jouw tablet stuk en is daarom een reparatie nodig? Onze specialisten repareren jouw tablet vaak binnen 60 minuten, zodat jij snel weer online kunt zijn. Je bent welkom met en zonder afspraak.

Toon alle tablets

Ben jij op zoek naar een iPhone reparatie in Amsterdam? Kom langs bij ThePhoneLab. Van een iPhone scherm reparatie tot het vervangen van je accu, achterkant of camera. Origineel of compatible onderdelen, tegen de laagste prijs.

Toon alle iPhones

Werkt jouw iPad niet meer of is deze kapot of stuk? Of laadt deze niet meer op? Wij repareren jouw iPad binnen 60 minuten met de hoogste kwaliteit onderdelen. Je kunt terecht voor een display reparatie, maar ook voor een oplaadpoort reparatie.

Toon alle iPads

Een kapotte MacBook? Wij repareren of vervangen onderdelen zoals het beeldscherm, toetsenbord en de accu van je MacBook binnen 72 uur, zodat je gauw weer online kunt zijn.

Toon alle MacBooks

Loop jij al een tijdje rond met een kapotte Samsung? Is het glas van je scherm stuk, of is je batterij toe aan vervanging of is je camera of backcover stuk? Wij repareren jouw Samsung telefoon met originele onderdelen en vaak binnen 30 minuten. Kom langs voor een snelle Samsung reparatie in Amsterdam.

Toon alle Samsungs

Barsten in jouw OnePlus display? Of een slechte batterij? Wij zijn geautoriseerd door OnePlus en repareren je toestel niet alleen snel, maar ook met originele onderdelen. Ook kun je terecht voor fabrieksgarantie waarbij zonder kosten jouw problemen worden verholpen.

Toon alle OnePlus

Is jouw OPPO telefoon aan reparatie toe? Wij zijn ook geautoriseerd door OPPO en werken daarom met originele onderdelen. Je kunt bij ons terecht voor je fabrieksgarantie waarbij kosteloos je problemen verholpen kunnen worden.

Toon alle OPPO

Heb jij barsten in het scherm van je Google telefoon? Of werkt je camera niet meer? Wij repareren en vervangen jouw toestel binnen 30 minuten.

Toon alle Google

Xiaomi reparatie nodig? Van een Xiaomi scherm reparatie en het vervangen van je batterij, tot aan een oplaadpoort reparatie. Kom langs voor een telefoon reparatie bij ThePhoneLab in Amsterdam.

Toon alle Xiaomi

30 minuten service

ThePhoneLab maakt het razendsnel, veelal binnen 30 minuten. Ben jij op afspraak gekomen en lukt het ons niet om je telefoon, tablet of laptop binnen het afgesproken tijdstip te repareren? Dan ontvang je direct € 10,- korting op de uitgevoerde reparatie. Aan deze belofte mag jij ons altijd houden! Lees hier de voorwaarden van de 30 minuten service belofte.

iPhone schermen laagsteprijsgarantie

ThePhoneLab maakt het voor de laagste prijs. Wij doen er alles aan om de reparatie van jouw iPhone zo betaalbaar mogelijk te maken. Daarin gaan we echt een stap verder dan de concurrent. Wij houden de prijzen in de markt en die van onze concurrenten nauwlettend in de gaten. Daarbij zorgen wij ervoor dat we de goedkoopste zijn met compatible iPhone schermen in de steden waarin wij opereren. Vind je het ergens toch goedkoper? Dan krijg je het verschil terug. Lees hier de voorwaarden van de iPhone schermen laagsteprijsgarantie.

Levenslange garantie

ThePhoneLab maakt het met levenslange garantie. Wij zijn zeker van onze zaak: onze opgeleide specialisten werken met hoge kwaliteit en originele onderdelen. Daarom bieden we altijd levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Lees hier de voorwaarden voor levenslange garantie.

No cure, no pay

ThePhoneLab maakt het of niet. Onze specialisten doen er alles aan om jou weer buiten te krijgen met een glimlach en een gerepareerd toestel. Weet jij niet wat er met jouw toestel aan de hand is? Dan kun je altijd langskomen voor een gratis en vrijblijvende diagnose. Het kan ook wel eens voorkomen dat het ons niet lukt om jouw toestel te repareren en weer werkend te maken. Dat betreuren wij, maar elk nadeel heeft z’n voordeel; je hoeft dan niet te betalen. ThePhoneLab maakt het of niet, op basis van no cure, no pay. Je betaalt alleen wanneer je weer naar buiten loopt met een gerepareerd device (en een glimlach). Wel zo eerlijk. Lees hier de voorwaarden voor no cure, no pay.

Zeker van je data

ThePhoneLab maakt het op zo’n manier, dat je zeker bent van je data. Wij hoeven in tegenstelling tot veel andere partijen jouw kostbare data niet van jouw toestel te verwijderen voordat we aan de slag gaan met een reparatie. Daardoor hoef jij je niet druk te maken over vervelende zaken als het herstellen van jouw toestel of het terugzetten van een back-up. Alles staat nog precies waar jij het gelaten hebt. Wel zo gemakkelijk! Lees hier de voorwaarden voor een reparatie met zekerheid van je data.

Over de winkel

ThePhoneLab is gespecialiseerd in telefoon reparaties, tablet reparaties en laptop reparaties. Je bent altijd welkom bij ThePhoneLab, met en zonder afspraak. Het fijne aan de service van ThePhoneLab is dat je jouw device niet langdurig kwijt bent. Bij ThePhoneLab repareren we jouw toestel vaak binnen 30 minuten. Je kunt langskomen voor een scherm reparatie, het vervangen van je accu, een camera reparatie, het vervangen van je achterkant en nog veel meer. Daarnaast weten de specialisten alles over de hardware en software, maar ook over protectie en preventie. Zo kun je ook terecht bij ThePhoneLab voor een telefoonhoesje, screenprotectors, oplaadkabels en een telefoon koord. 

Je kunt bij ThePhoneLab terecht voor onder andere een iPhone reparatie, Samsung reparatie, OnePlus reparatie, OPPO reparatie. Staat jouw merk hier niet tussen? Bekijk dan hier alle reparaties. Onze specialisten helpen jou graag bij een probleem aan jouw device. Daarbij streven we bij ThePhoneLab naar de hoogst haalbare kwaliteit van de reparatie. We werken met originele onderdelen en specifiek geselecteerde refurbished onderdelen. Wij vinden kwaliteit belangrijk en daarom maakt ThePhoneLab het met levenslange garantie. Of je nou je scherm hebt laten repareren, of je batterij of camera. Garantie zit op alle soorten reparaties. Hiervan is val-, stoot-, druk-, water-, en zichtbare gebruikersschade echter uitgesloten.

ThePhoneLab maakt het en staat voor jou klaar als jij problemen ervaart met jouw telefoon, tablet of laptop. Kom vandaag nog langs in onze winkel aan de Marnixstraat in Amsterdam. 

OnePlus Authorized Service Provider

Ontdek hier jouw voordelen van een officiële OnePlus reparatie

Apple Independent Repair Provider

Ontdek hier jouw voordelen van originele Apple onderdelen

OPPO Authorized Service Provider

Ontdek hier jouw voordelen van een officiële OPPO reparatie

Over onze diensten

Bij ThePhoneLab begrijpen wij als geen ander hoe vervelend het is om offline te zijn in de online-wereld. Tegenwoordig staat alles op ons elektronische device en daar kunnen we niet meer zonder! Daarom repareren en vervangen wij je device veelal binnen 30 minuten. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je niet precies weet wat er met jouw toestel aan de hand is. Zitten er wellicht strepen of vlekken in jouw scherm? Of werkt je camera niet meer? Dan kunnen wij ook kosteloos en vrijblijvend onderzoek uitvoeren. Een van onze specialisten bekijkt jouw device zorgvuldig en kan ook hier vaak al binnen 30 minuten aangeven wat er met jouw toestel aan de hand is. Je bent nooit verplicht om hierna over te gaan tot mogelijke reparatie. 

Ook begrijpen wij dat je niet altijd zomaar tijd hebt om langs te komen bij een van onze winkels. Daarom bieden wij speciaal voor onze klanten twee services op afstand aan. 

Buiten service en snelheid hebben wij bij ThePhoneLab ook de kwaliteit hoog staan. ThePhoneLab is geautoriseerd door Apple, OnePlus en OPPO wat betekent dat wij reparaties met originele onderdelen kunnen uitvoeren en ook toegang hebben tot de diagnose software. Daarbij hebben onze specialisten een cursus gevolgd, waardoor zij getraind zijn om de hoge kwaliteit van de reparatie te waarborgen. Zo voldoet deze ook aan de kwaliteitseisen van Apple, OnePlus en OPPO. Ook bij een reparatie van een telefoon, tablet of laptop van een ander merk streven onze specialisten naar de hoogste kwaliteit en doen zij hun uiterste best om de reparatie te laten slagen. Slaagt de reparatie niet? Dan hoef je ook niet te betalen. ThePhoneLab maakt het op basis van No cure, no pay

Kom nu langs bij ThePhoneLab op de van Woustraat in Amsterdam. Een van onze specialisten staat hier voor jou klaar.

Over de marnixstraat

De Marnixstraat is gelegen in het stadsdeel Centrum en ligt langs de Jordaan. De Marnixstraat ligt tussen het Haarlemmerplein en het Leidseplein. Daarom ben je zo bij leuke uitgaansgelegenheden, eettentjes, en het DeLaMar theater.

Kom vandaag nog langs voor je reparatie

ThePhoneLab Amsterdam - Marnixstraat

Marnixstraat 253H, 1015 WH

telefoonnummer 020 223 60 38

mobiel 06 41 42 29 91

routebeschrijving Routebeschrijving