Alle reparaties

Selecteer jouw MacBook

Weet je niet welke MacBook je hebt? Klik hier!

MacBook reparatie bij ThePhoneLab

Niets is vervelender dan een MacBook die niet goed functioneert. Bij ThePhoneLab staan onze specialisten voor je klaar om een snelle MacBook reparatie uit te voeren. Zij kunnen onder andere  je scherm vervangen tijdens een scherm reparatie, je trackpad en toetsenbord repareren, maar vervangen ook eenvoudig je batterij. Ben jij benieuwd naar wat bijvoorbeeld het vervangen van je MacBook scherm tijdens een MacBook scherm reparatie gaat kosten? Klik dan hier.

Wij draaien nergens onze hand voor om. Dat is fijn voor jou als klant, want dit betekent dat we vaak de MacBook reparatie binnen 72 uur kunnen uitvoeren. Dat is snelle service waar iedereen blij van wordt. Je kunt bij ons terecht voor een MacBook reparatie in Amsterdam, een MacBook reparatie in Utrecht of een MacBook reparatie in Haarlem of Alkmaar.

Ga voor een snelheid en gemak

Bij ThePhoneLab kun je eenvoudig, via de website, een afspraak maken voor een MacBook reparatie. Op deze manier ben je verzekerd van onze 72 uurs service. Je kunt met je MacBook langskomen in een van onze vestigingen, zodat deze wordt gerepareerd. Ben jij niet in staat om langs te komen? Ook dan kun je bij ThePhoneLab terecht. Speciaal voor onze klanten hebben wij een haal & breng service in Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Alkmaar. Wij komen je MacBook ophalen op een locatie naar wens en brengen deze in de meeste gevallen na 72 uur, gerepareerd weer terug. Ook kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van onze opstuur service.

Natuurlijk ben je voor een MacBook reparatie ook welkom zonder een afspraak. Onze specialisten doen dan hun uiterste best, maar kunnen onze snelle service niet garanderen. Je wordt altijd op de hoogte gehouden als wij de reparatie niet binnen ons tijdsbestek kunnen uitvoeren.

Garantie op je MacBook reparatie

Bij ThePhoneLab werken deskundige specialisten die continu hun kennis bijspijkeren. Daarbij hebben wij al al geruime tijd ervaring met het uitvoeren van reparaties en doen wij 60.000+ reparaties per jaar. Daarom zijn we zeker van onze zaak! Om die reden krijg je op je MacBook reparatie 6 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Onze specialisten maken gebruik van de hoogste kwaliteit, compatible onderdelen. Functioneert het onderdeel binnen 6 maanden niet meer naar behoren? Dan repareren wij dit kosteloos voor je. Val-, stoot-, druk- en waterschade valt niet onder onze garantieregeling.

Andere reparaties bij ThePhoneLab

Heb jij geen enkel idee wat er met je MacBook aan de hand is, maar krijg je deze niet meer aan de praat? Ook dan staan onze specialisten voor jou klaar. Zij zullen een uitgebreide diagnose uitvoeren, waarna zij jouw probleem achterhalen. Hierna ben je nooit verplicht om over te gaan tot reparatie van jou MacBook. Na de diagnose wordt er contact met je opgenomen en zal je uiteindelijk zelf beslissen of de MacBook reparatie wordt uitgevoerd. Deze diagnose is een stukje service van de zaak en daarom gratis.

Ben jij in het bezit van een ander Apple product? Ook dan kun je een reparatie laten uitvoeren. Bij ThePhoneLab voeren wij ook reparaties uit voor een iPhone of iPad. Heb jij een ander merk device? En is deze toe aan reparatie? Wij repareren ook devices van merken als: Samsung, OnePlus, Huawei en Sony. Bekijk hier welke andere merken wij ook repareren.