Menu Close

ThePhoneLab Haarlem Tablet, laptop en telefoon reparatie

Grote Houtstraat 162, 2011 SZ

telefoonnummer 023 737 03 85

mobiel 06 41 42 29 91

routebeschrijving Routebeschrijving

In parkeergarage de Kamp of langs de Raamvest (op straat) kun je parkeren.

Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00

Dinsdag: 10:00-18:00

Woensdag: 10:00-18:00

Donderdag: 10:00-18:00

Vrijdag: 10:00-18:00

Zaterdag: 10:00-17:00

Zondag: 12:00-17:00

Schrijf een review

Kom vandaag nog langs voor je reparatie

 • iPhone, Samsung, OPPO, OnePlus en alle andere merken
 • Vandaag nog gerepareerd in 30 minuten
 • Levenslange garantie
 • Scherm reparatie, camera reparatie, batterij vervangen en achterkant vervangen
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
 • iPad, Samsung Tab en overige merken
 • Vaak binnen 60 minuten gerepareerd
 • Levenslange garantie
 • Display reparatie, camera reparatie, batterij vervangen en achterkant vervangen
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
 • MacBook, Microsoft Surface of andere merken
 • Binnen 72 uur een gerepareerde MacBook of Microsoft Surface
 • Levenslange garantie
 • Beeldscherm reparaties, accu vervangen, oplaadpoort reparatie en toetsenbord reparatie
 • No cure, no pay
 • Zeker van je data
kalender Afspraak maken
2

Neem telefonisch contact op:

telefoonnummer icon 023 737 03 85

Big phone icon

ThePhoneLab maakt het snel en gemakkelijk.

Is jouw telefoon toe aan een reparatie, omdat het glas van jouw scherm kapot is? Of is je batterij nodig toe aan vervanging? Bij ThePhoneLab sta je vaak binnen 30 minuten buiten met een gerepareerde smartphone.

Toon alle telefoons

Is jouw tablet stuk en is daarom een reparatie nodig? Onze specialisten repareren jouw tablet vaak binnen 60 minuten, zodat jij snel weer online kunt zijn. Je bent welkom met en zonder afspraak.

Toon alle tablets

Ben jij op zoek naar een iPhone reparatie in Haarlem? Kom langs bij ThePhoneLab. Van een iPhone scherm reparatie tot het vervangen van je accu, achterkant of camera. Origineel of compatible onderdelen, tegen de laagste prijs.

Toon alle iPhones

Werkt jouw iPad niet meer of is deze kapot of stuk? Of laadt deze niet meer op? Wij repareren jouw iPad binnen 60 minuten met de hoogste kwaliteit onderdelen. Je kunt terecht voor een display reparatie, maar ook voor een oplaadpoort reparatie.

Toon alle iPads

Een kapotte MacBook? Wij repareren of vervangen onderdelen zoals het beeldscherm, toetsenbord en de accu van je MacBook binnen 72 uur, zodat je gauw weer online kunt zijn.

Toon alle MacBooks

Loop jij al een tijdje rond met een kapotte Samsung? Is het glas van je scherm stuk, of is je batterij toe aan vervanging of is je camera of backcover stuk? Wij repareren jouw Samsung telefoon met originele onderdelen en vaak binnen 30 minuten. Kom langs voor een snelle Samsung reparatie in Haarlem.

Toon alle Samsungs

Barsten in jouw OnePlus display? Of een slechte batterij? Wij zijn geautoriseerd door OnePlus en repareren je toestel niet alleen snel, maar ook met originele onderdelen. Ook kun je terecht voor fabrieksgarantie waarbij zonder kosten jouw problemen worden verholpen.

Toon alle OnePlus

Is jouw OPPO telefoon aan reparatie toe? Wij zijn ook geautoriseerd door OPPO en werken daarom met originele onderdelen. Je kunt bij ons terecht voor je fabrieksgarantie waarbij kosteloos je problemen verholpen kunnen worden.

Toon alle OPPO

Heb jij barsten in het scherm van je Google telefoon? Of werkt je camera niet meer? Wij repareren en vervangen jouw toestel binnen 30 minuten.

Toon alle Google

Xiaomi reparatie nodig? Van een Xiaomi scherm reparatie en het vervangen van je batterij, tot aan een oplaadpoort reparatie. Kom langs voor een telefoon reparatie bij ThePhoneLab in Haarlem.

Toon alle Xiaomi

30 minuten service

ThePhoneLab maakt het razendsnel, veelal binnen 30 minuten. Ben jij op afspraak gekomen en lukt het ons niet om je telefoon, tablet of laptop binnen het afgesproken tijdstip te repareren? Dan ontvang je direct € 10,- korting op de uitgevoerde reparatie. Aan deze belofte mag jij ons altijd houden! Lees hier de voorwaarden van de 30 minuten service belofte.

iPhone schermen laagsteprijsgarantie

ThePhoneLab maakt het voor de laagste prijs. Wij doen er alles aan om de reparatie van jouw iPhone zo betaalbaar mogelijk te maken. Daarin gaan we echt een stap verder dan de concurrent. Wij houden de prijzen in de markt en die van onze concurrenten nauwlettend in de gaten. Daarbij zorgen wij ervoor dat we de goedkoopste zijn met compatible iPhone schermen in de steden waarin wij opereren. Vind je het ergens toch goedkoper? Dan krijg je het verschil terug. Lees hier de voorwaarden van de iPhone schermen laagsteprijsgarantie.

Levenslange garantie

ThePhoneLab maakt het met levenslange garantie. Wij zijn zeker van onze zaak: onze opgeleide specialisten werken met hoge kwaliteit en originele onderdelen. Daarom bieden we altijd levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Lees hier de voorwaarden voor levenslange garantie.

No cure, no pay

ThePhoneLab maakt het of niet. Onze specialisten doen er alles aan om jou weer buiten te krijgen met een glimlach en een gerepareerd toestel. Weet jij niet wat er met jouw toestel aan de hand is? Dan kun je altijd langskomen voor een gratis en vrijblijvende diagnose. Het kan ook wel eens voorkomen dat het ons niet lukt om jouw toestel te repareren en weer werkend te maken. Dat betreuren wij, maar elk nadeel heeft z’n voordeel; je hoeft dan niet te betalen. ThePhoneLab maakt het of niet, op basis van no cure, no pay. Je betaalt alleen wanneer je weer naar buiten loopt met een gerepareerd device (en een glimlach). Wel zo eerlijk. Lees hier de voorwaarden voor no cure, no pay.

Zeker van je data

ThePhoneLab maakt het op zo’n manier, dat je zeker bent van je data. Wij hoeven in tegenstelling tot veel andere partijen jouw kostbare data niet van jouw toestel te verwijderen voordat we aan de slag gaan met een reparatie. Daardoor hoef jij je niet druk te maken over vervelende zaken als het herstellen van jouw toestel of het terugzetten van een back-up. Alles staat nog precies waar jij het gelaten hebt. Wel zo gemakkelijk! Lees hier de voorwaarden voor een reparatie met zekerheid van je data.

Over de winkel

Bij ThePhoneLab weten onze specialisten alles over een goede en snelle telefoon, tablet of laptop reparatie. Is jouw iPhone, Samsung, OnePlus, iPad of MacBook kapot? ThePhoneLab maakt het voor jou! In vele gevallen sta je binnen 30 minuten weer buiten met een gerepareerd device. Je bent met en zonder afspraak welkom in onze winkel aan de Grote Houtstraat in Haarlem. Wij zijn 7 dagen per week geopend.

Bij ThePhoneLab gaan we geen een uitdaging uit de weg. Onze specialisten zijn getraind door Apple, OnePlus en OPPO en zijn in staat om allerlei reparaties uit te voeren. Of het nou gaat om het vervangen van je glas tijdens een scherm reparatie, een accu reparatie, het vervangen van je achterkant, een camera reparatie of een complexe moederbord reparatie. Daarbij werken wij met originele onderdelen of de hoogste kwaliteit refurbished onderdelen, om de hoge kwaliteit te waarborgen. Bij ThePhoneLab zijn wij zeker van onze zaak en daarom bieden we op elke smartphone, tablet of laptop reparatie levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Hiervan is val-, stoot-, druk-, water- en zichtbare gebruikersschade uitgesloten.

Lukt het ons toch niet om jouw toestel de repareren? Dat betreuren wij, maar een voordeel: je hoeft dan niet te betalen. ThePhoneLab maakt het op basis van No cure, no pay. Je betaalt bij ons alleen als je naar buiten stapt, met een gerepareerd toestel. Kom langs bij ThePhoneLab aan de Grote Houtstraat in Haarlem.

OnePlus Authorized Service Provider

Ontdek hier jouw voordelen van een officiële OnePlus reparatie

Apple Independent Repair Provider

Ontdek hier jouw voordelen van originele Apple onderdelen

OPPO Authorized Service Provider

Ontdek hier jouw voordelen van een officiële OPPO reparatie

Over onze diensten

Onze specialisten weten niet alleen alles over jouw iPhone reparatie, Samsung reparatie, OnePlus reparatie, OPPO reparatie of Google reparatie, zij kunnen jou ook alles vertellen over de software en hardware van jouw toestel. Weet jij niet wat er met je device aan de hand is? Kom dan langs voor een gratis diagnose. De specialisten kunnen vaak binnen 30 minuten aangeven wat er met jouw toestel aan de hand is. Vervolgens beslis jij zelf of je overgaat tot reparatie. 

Je kunt ook bij ThePhoneLab terecht als je opzoek bent naar de juiste protectie en preventie. Zo hebben wij diverse telefoon cases, screenprotectors, oplaadkabels en telefoon koorden. Tegenwoordig kunnen wij natuurlijk niet meer zonder ons elektronische device en je kunt er dan ook vanuit gaan dat je toestel vol met stof, kruimels en andere viezigheid zit. Daarom kun je bij ons altijd terecht voor een gratis schoonmaak voor jouw telefoon of tablet. Voorkomen is beter dan genezen ;-). 

Daarbij houden wij onze markt en prijzen nauwlettend in de gaten en daar handelen we ook naar. Wij zorgen ervoor dat jij nooit teveel betaalt. Bovendien zijn wij geautoriseerd door Apple, OnePlus en OPPO, waardoor je ervan uit mag gaan dat de reparatie voldoet aan hun kwaliteitseisen. Ook kunnen wij hierdoor gebruik maken van originele onderdelen en kunnen wij jouw toestel altijd veilig herstellen. 

ThePhoneLab maakt het! Geen tijd om langs te komen? Bekijk dan onze opstuur service.

Over de Grote Houtstraat

De Grote Houtstraat is een winkelstraat in het centrum van Haarlem en ligt dichtbij de Grote markt. De Grote Markt is iedere zaterdag een sfeervolle plek met leuke marktkraampjes. Ook staat de Grote of Sint-Bavokerk op de Grote markt en die is zeker het bezoeken waard!

Kom vandaag nog langs voor je reparatie

ThePhoneLab Haarlem

Grote Houtstraat 162, 2011 SZ

telefoonnummer 023 737 03 85

mobiel 06 41 42 29 91

routebeschrijving Routebeschrijving