Alle reparaties

Selecteer jouw iPhone

iPhone schermen van ThePhoneLab zijn 40% goedkoper. Lees meer hierover!

Een iPhone reparatie

Niets is vervelender dan een iPhone die niet goed of totaal niet werkt. Bij ThePhoneLab wordt u snel en makkelijk geholpen voor een reparatie van uw iPhone. Een scherm reparatie, het vervangen van de batterij of het laten repareren van de connector, bij ThePhoneLab draaien we onze hand er niet voor om. En dat is fijn voor u als klant, want dit betekent dat we vaak de telefoon reparatie binnen een half uur kunnen doen. Binnen 30 minuten klaar en u kunt weer door met uw dag. Dat is snelle service waar iedereen blij van wordt. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Alkmaar.

Wanneer weet je dat je iPhone gerepareerd moet worden?
  • 1iPhone reparatie is aan te raden wanneer één van de originele functionaliteiten niet meer werken.
  • 2Een iPhone scherm reparatie is bijvoorbeeld aan te raden wanneer je iPhone scherm barsten heeft of niet meer aan gaat.
  • 3Je iPhone batterij vervangen is zeer goed advies als je batterij niet lekker functioneert. Dit scheelt kopzorgen in het dagelijks leven.
  • 4Er is bijna geen enkel onderdeel wat we niet kunnen fixen. Kom eens langs in de winkel voor meer info!
  • Wat zijn de kosten van mijn iPhone reparatie?

    Het antwoord op deze vraag kun je vinden op de toestelpagina. Selecteer eerst een toestel en daarna krijg je direct duidelijkheid over de kosten!

  • Zijn er iPhone reparaties die jullie niet uitvoeren?
  • Hoelang garantie bieden jullie op een iPhone reparatie?
iphone scherm reparatie

Snelle reparatie service

Vaak wordt door onze bezoekers gedacht dat iPhone repair lang gaat duren, maar dit is bij ThePhoneLab nooit het geval. Onze reparatie specialisten zijn vakkundig, werken snel en checken uw iPhone grondig. Dat wij een professioneel bedrijf zijn mag duidelijk zijn, maar hiervoor hoeft u niet de hoofdprijs te betalen. We leveren de beste iPhone reparaties voor de beste prijs!

We maken gebruik van originele Apple onderdelen. Hierdoor garanderen we kwaliteit bij al onze iPhone reparaties. Op alle originele onderdelen zit drie maanden garantie op de reparatie. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw iPhone voorzien is van de beste onderdelen.

In al onze winkels streven wij naar de perfecte ervaring.
OnePlus scherm reparatie
1. Kom langs met je iPhone of maak online een afspraak
2. Geef je iPhone af bij de balie voor een reparatie
3. Pak een heerlijkse italiaanse espresso en maak gebruik van onze wifi
4. Binnen 30 minuten is je iPhone gerepareerd!

Benieuwd naar waar je je iPhone kan laten repareren?

ThePhoneLab - Utrecht - Centrum

Utrecht - Centrum, Potterstraat 4, 3512 TA

Routebeschrijving 030 737 08 72

ThePhoneLab - Amsterdam - Zuid

Amsterdam - Zuid, Beethovenstraat 94, 1077 JN

Routebeschrijving 020 737 29 42

ThePhoneLab - Amsterdam - De Jordaan

Amsterdam - De Jordaan, Marnixstraat 253, 1015 WH

Routebeschrijving 020 223 60 38

ThePhoneLab - Amsterdam - De Pijp

Amsterdam - De Pijp, Van Woustraat 190, 1073 LZ

Routebeschrijving 020 737 32 31

ThePhoneLab - Haarlem - Centrum

Haarlem - Centrum, Grote Houtstraat 162, 2011 SZ

Routebeschrijving 023 737 03 85

Klik op de map voor meer info over jouw voorkeurslocatie

Zelf onderzoeken wat er aan de hand is met je iPhone?

Kies voor gemak

Ook zonder afspraak kunt u terecht in onze winkels. Stap binnen in een van onze filialen in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Alkmaar of op een van onze andere locaties.

Heeft u het te druk om langs een ThePhoneLab winkel te komen voor een iPhone reparatie? Dat kan natuurlijk gebeuren! Daarom hebben wij een Haal & Breng service in Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Alkmaar waardoor uw kapotte iPhone makkelijk en snel gerepareerd kan worden. Plan de Haal & Breng service bij u in! Een iPhone reparatie is nooit zo makkelijk, eenvoudig en snel geweest.

Een afspraak inplannen voor een iPhone of iPhone plus reparatie? Dat doet u gemakkelijk via onze website. Kies uw type Apple iPhone, de reparatie of reparaties die u uit wilt voeren en selecteer een geschikte datum. Hierna vult u uw gegevens in en bent u ingepland voor een iPhone reparatie in een van onze vestigingen. Meestal is de reparatie op locatie.

iPhone repair service van ThePhoneLab

Niet alleen voor een iPhone reparatie kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen alle mogelijke reparaties. Naast Apple iPhone toestellen doen we ook aan Huawei reparatie, iPad reparatie, LG reparatie, OnePlus reparatie, Sony reparatie en Samsung reparatie.