Alle reparaties

Selecteer jouw iPhone

 iPhone reparatie

Niets is vervelender dan een iPhone die niet goed of totaal niet werkt. Bij ThePhoneLab word je snel en makkelijk geholpen voor een reparatie van je iPhone. Een scherm reparatie, het vervangen van de batterij of het laten repareren van de connector, bij ThePhoneLab draaien we onze hand er niet voor om. En dat is fijn voor jou als klant, want dit betekent dat we vaak de telefoon reparatie binnen een half uur kunnen uitvoeren. Dat is snelle service waar iedereen blij van wordt. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Alkmaar en Den Haag.

  • Wat zijn de kosten van mijn iPhone reparatie?

    Het antwoord op deze vraag kun je vinden op de toestelpagina. Selecteer eerst een toestel en daarna krijg je direct duidelijkheid over de kosten!

  • Zijn er iPhone reparaties die jullie niet uitvoeren?
  • Hoelang garantie bieden jullie op een iPhone reparatie?

Snelle reparatie service

Vaak wordt door onze bezoekers gedacht dat iPhone reparatie lang gaat duren, maar dit is bij ThePhoneLab nooit het geval. Onze reparatie specialisten zijn vakkundig, werken snel en checken jouw iPhone grondig. Dat wij een professioneel bedrijf zijn mag duidelijk zijn, maar hiervoor hoef je niet de hoofdprijs te betalen. We leveren de beste iPhone reparaties voor de beste prijs!

Originele onderdelen

Doordat ThePhoneLab independent Repair Provider van Apple is, heb je bij een iPhone scherm reparatie en het vervangen van je iPhone batterij de keuze tussen een origineel onderdeel van Apple en een compatible onderdeel van ThePhoneLab. Een origineel scherm of batterij is identiek aan het onderdeel waarmee een nieuwe iPhone geleverd wordt. Een compatible onderdeel van ThePhoneLab is van de hoogste kwaliteit, maar omdat deze niet van Apple is bieden we deze voor een lagere prijs aan. Andere reparaties worden altijd uitgevoerd met compatible onderdelen.

Benieuwd naar waar je je iPhone kan laten repareren?

Klik op de map voor meer info over jouw voorkeurslocatie

ThePhoneLab - Utrecht - Centrum

Utrecht - Centrum, Potterstraat 4, 3512 TA

Routebeschrijving 030 737 08 72

ThePhoneLab - Amsterdam - Zuid

Amsterdam - Zuid, Beethovenstraat 94, 1077 JN

Routebeschrijving 020 737 29 42

ThePhoneLab - Amsterdam - De Jordaan

Amsterdam - De Jordaan, Marnixstraat 253, 1015 WH

Routebeschrijving 020 223 60 38

ThePhoneLab - Amsterdam - De Pijp

Amsterdam - De Pijp, Van Woustraat 190, 1073 LZ

Routebeschrijving 020 737 32 31

ThePhoneLab - Haarlem - Centrum

Haarlem - Centrum, Grote Houtstraat 162, 2011 SZ

Routebeschrijving 023 737 03 85

ThePhoneLab - Amsterdam - Sloterdijk (bij BOB's Autowas)

Amsterdam - Sloterdijk (bij BOB's Autowas), Transformatorweg 37, 1014 AJ

Routebeschrijving 020 244 19 10

ThePhoneLab - Alkmaar

Alkmaar, Kennemerstraatweg 104, 1815LC

Routebeschrijving 072 220 51 89

ThePhoneLab - Den Haag - De Fred

Den Haag - De Fred, Frederik Hendriklaan 142A, 2582 BH

Routebeschrijving 070 221 1700

Zelf onderzoeken wat er aan de hand is met je iPhone?

Kies voor gemak

Ook zonder afspraak kun je terecht in onze winkels. Stap binnen in een van onze filialen in AmsterdamUtrechtHaarlemAlkmaar , Den Haag op een van onze andere locaties.

Heb je het te druk om langs een ThePhoneLab winkel te komen voor een iPhone reparatie? Dat kan natuurlijk gebeuren! Daarom hebben wij een Haal & Breng service in Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Alkmaar. Lees hier voor meer informatie over deze service en bekijk of jij je in ons servicegebied bevindt.

Bevind jij je niet in ons servicegbied? Kies dan voor onze opstuur service. Jij stuurt je iPhone ,op jouw kosten, naar ons op waarna onze specialisten je toestel repareren en deze vervolgens, op onze kosten, naar je terug sturen. Bekijk hier meer informatie over onze opstuur service.

Een afspraak inplannen voor een iPhone of iPhone plus reparatie? Dat kan gemakkelijk via onze website. Kies je type Apple iPhone, de reparatie of reparaties die je uit wilt voeren en selecteer een geschikte datum. Hierna vul je je gegevens in en ben je ingepland voor een iPhone reparatie in een van onze vestigingen.

iPhone reparatie service van ThePhoneLab

Niet alleen voor een iPhone reparatie kun je bij ons terecht. Wij verzorgen alle mogelijke reparaties. Naast Apple iPhone toestellen doen we ook aan Huawei reparatie, iPad reparatie, LG reparatie, OnePlus reparatie, Sony reparatie en Samsung reparatie.