Menu Close

Handige Hack: Twee Apps Tegelijk Openen op Android!

In de wereld van smartphones draait alles om multitasking en efficiëntie. Of je nu aan het werk bent of gewoon wat plezier hebt, het vermogen om twee apps tegelijk te openen, kan een game-changer zijn. In onze nieuwste video onthullen we een geweldige Android-instelling waarmee je twee apps tegelijk open kan hebben, en in deze blog geven we je een stapsgewijze handleiding om aan de slag te gaan..

Klik op de video of lees hier de eenvoudige handleiding om twee apps te openen:

 

Stap 1: Open Twee Apps
Begin met het openen van de twee apps die je naast elkaar wilt gebruiken. Dit kunnen elke willekeurige apps zijn die op je Android-apparaat zijn geïnstalleerd.

Stap 2: Ga naar Je Recente Apps
Veeg omhoog vanaf de onderkant van je scherm of druk op de recente apps-knop om de lijst met recent gebruikte apps te openen. Hier zie je miniaturen van de apps die je onlangs hebt geopend.

Stap 3: Houd het Icoon van de App Ingedrukt
Zoek het icoon van een van de apps die je wilt splitsen. Houd het icoon ingedrukt totdat er opties verschijnen.

Stap 4: Klik op ‘Split top’
Wanneer de opties verschijnen, zoek je de keuze ‘Split top’ en tik je erop. Hiermee wordt de geselecteerde app aan de bovenkant van het scherm geplaatst.

Stap 5: Tik op het Tweede Scherm dat je Wilt Openen
Nu heb je de eerste app aan de bovenkant van het scherm. Tik op het tweede scherm dat je wilt openen, en het zal onder de eerste app verschijnen.

Gefeliciteerd, je hebt zojuist er voor gezorgd dat twee apps naast elkaar geopend zijn op je Android-apparaat! Nu kun je naadloos schakelen tussen beide apps, waardoor je productiever en georganiseerder kunt werken, of gewoon meer plezier kunt hebben.

Deze handige functie is vooral nuttig wanneer je informatie wilt vergelijken, teksten wilt kopiëren en plakken tussen apps, of gewoon wilt genieten van een dubbele dosis entertainment. Met Android’s multi-tasking mogelijkheden kun je het meeste uit je smartphone halen, of je nu aan het werk bent of gewoon je tijd besteedt aan de dingen waar je van houdt. Veel plezier met het ontdekken van de wereld van multitasking!