Menu Close

Wij zijn Independent Repair Provider voor Apple!

Wij mogen Apple smartphones, tablets en laptops on the spot repareren. Ook zijn wij gecertificeerd om je iPhone scherm of batterij te repareren met originele Apple onderdelen. Je hebt bij ons zelfs de keuze uit een compatible onderdeel, niet origineel maar wel de hoogst mogelijke kwaliteit en laagste prijs. Is jouw Apple device kapot? Ontdek dan hier wat de voordelen van een Apple reparatie zijn bij ThePhoneLab:

Jouw voordelen van een Apple reparatie bij ThePhoneLab
Gebruik van originele Apple onderdelen, Apple software en compatible onderdelen

We hebben zowel originele Apple onderdelen als de hoogste kwaliteit compatible onderdelen. Ook hebben we toegang tot de diagnose software van Apple. Bij een gecertificeerde reparatie doen wij – zowel voor als na de reparatie – officiële diagnostische tests. Daardoor kunnen we je smartphone altijd weer in topconditie krijgen.

Gecertificeerde reparatie met behoud van fabrieksgarantie

Gaat jouw Apple smartphone kapot binnen de fabrieksgarantietermijn? Dan behoud je na een gecertificeerde reparatie bij ons gewoon je fabrieksgarantie. Ook ontvang je altijd zes maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Zelfs als de fabrieksgarantie binnen deze zes maanden verloopt. Dit is dus langer dan de originele garantieperiode van Apple.

Zes maanden garantie op het vervangen onderdeel

Wij zijn zeker van onze zaak: we werken met originele en de hoogste kwaliteit compatible onderdelen. Ook zijn onze specialisten opgeleid door Apple en spijkeren zij continu hun kennis over deze toestellen bij. Daarom ontvang je standaard zes maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel.

We werken met deskundige specialisten

Onze specialisten hebben een training bij Apple gevolgd en zijn tijdens deze training gecertificeerd. Bovendien voeren onze specialisten de reparaties uit met de tools van Apple. Je kunt er dus vanuit gaan dat je reparatie voldoet aan de kwaliteitseisen en richtlijnen van Apple.

Altijd de snelste service

Doordat wij onafhankelijk service provider van Apple zijn, kunnen wij – op afspraak – direct aan de slag met je reparatie.

De scherpste prijzen

Je betaalt bij ons nooit te veel voor een Apple reparatie. Wij nemen de prijzen van Apple over en de compatible onderdelen hebben altijd de laagste prijs. Je betaalt de scherpste prijs, voor een hoge kwaliteit reparatie.

Veelgestelde vragen

  • Jullie onderdelen kunnen compatible zijn. Wat houdt dat in?

    Dit betekent dat je device wordt gerepareerd met onderdelen die niet origineel zijn, maar voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Bij iPhone schermen en iPhone batterijen bieden wij originele onderdelen van Apple aan; omdat wij onafhankelijk service provider zijn van Apple.

  • Wat moet ik doen als ik kies voor een reparatie met een origineel onderdeel?
  • Mijn device is defect zonder fysieke schade en valt binnen garantie. Kunnen jullie ook garantiekwesties afhandelen voor Apple?
  • Hoe kom ik erachter of ik nog recht heb op fabrieksgarantie?
  • Waarom is het voordelig dat jullie toegang hebben tot diagnose software en tools van Apple?
  • Ik woon niet in de buurt van een van jullie filialen. Hoe kan ik mijn Apple smartphone bij jullie laten repareren?
  • Vroeger hadden jullie ook twee typen schermen. Wat is er nu anders?