Menu Close

Nokia camera reparatie

Een kapotte Nokia camera? Dat is vervelend! Een Nokia telefoon heeft een voor – en achter camera. De voorcamera is verantwoordelijk voor het maken van selfies en de achter camera maakt vaak mooie foto’s van de omgeving. Wij begrijpen als geen ander dat je gauw weer foto’s wilt maken en een goed werkende camera wilt hebben. In vele gevallen sta je na 30 minuten alweer buiten na een Nokia camera reparatie. Ook ontvang je levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. ThePhoneLab maakt het voor jou!

Afspraak maken

Wanneer een Nokia camera reparatie nodig is

Een Nokia camera reparatie is de oplossing wanneer je jouw telefoon hebt laten vallen en er barsten in de camera zitten. Het kan echter ook zo zijn dat een camera reparatie de oplossing is als je de camera app op jouw Nokia telefoon opent, maar er een zwart beeld ontstaat. Daarbij is een nieuwe camera nodig als er een aantal functies van de camera verloren zijn geraakt, zoals een niet werkende flits of het niet scherp stellen van het beeld. Soms kan het ook zo zijn dat je niet direct weet of je jouw camera moet laten repareren. In dat geval zullen onze specialisten eerst een kosteloos onderzoek doen naar de oorzaak van jouw probleem. Je kunt vervolgens zelf beslissen of je wel of niet overgaat tot reparatie.

Nokia camera reparatie – toestellen

ThePhoneLab maakt het voor jou! Wij werken met ervaren specialisten die geen een uitdaging uit de weg gaan. Wil jij weten welke Nokia reparaties er zijn en wat de prijs hiervoor is? Klik op jouw toestel en kom erachter!

 

Staat jouw Nokia toestel er niet tussen? Dien dan een aanvraag in!

Reparatie aanvragen