Menu Close

Reparatie nodig? Binnen één uur ben je weer online!

Anno 2021 zijn we allemaal drukker dan ooit. Dat betekent geen tijd om de deur uit te gaan. Gelukkig hebben wij die tijd wel! Tot aan uw bureau komen we zelfs jouw smartphone of tablet ophalen en binnen één uur weer terugbrengen. Al zit uw bedrijf in Noord, Oost, Zuid of West bij ThePhoneLab vinden we het allemaal best!

Haal & breng service

Haal & breng service

Breek meer, betaal minder!

Onze zakelijke klanten die een vast aantal telefoons of tablets per maand laten repareren profiteren van aantrekkelijke kortingen. Werkt uw personeel met zakelijke telefoons of tablets en gaan deze regelmatig stuk? Neem contact met ons op over het aantal schadegevallen per maand en ontvang een "offer you can’t refuse”.

Bundel voordeel

Bundel voordeel

UNETO-VNI lidmaatschap

In 2016 is ThePhoneLab lid geworden van het Techniek Nederland, voorheen UNETO-VNI een branchevereniging voor o.a. technische detailhandel. Ons bedrijf en onze monteurs hebben hiervoor een keuring succesvol doorstaan. Voor verdere informatie kunt u kijken op: UNETO-VNI.

Erkend reparatie bedrijf

Erkend reparatie bedrijf

Een persoonlijke specialist voor al u reparatievragen

Wij begrijpen dat je door alle gebarsten schermen soms de draad kwijt bent. Daarom krijg je bij ons een eigen account manager die verantwoordelijk is voor het begeleiden van al uw reparaties. Deze zal u op de hoogte houden van de status van de verschillende reparaties en is altijd telefonisch- en via Whatsapp beschikbaar voor uw vragen.

Jouw eigen specialist

Jouw eigen specialist

Jouw privacy staat bij ons voorop

Wij weten als geen ander hoe belangrijk gegevens van een zakelijk device zijn. Daarom kun je op verzoek een NDA met ons ondertekenen. Ook leggen wij uit hoe ThePhoneLab zorgt dat jouw belangrijke gegevens en dat van uw personeel niet wordt ingezien en beschermd blijven.

Veilig omgang met data

Veilig omgang met data

Cash is king!

Niks is fijner dan het uitstellen van betalingen. Daarom kun je als zakelijk klant op rekening betalen, dat scheelt jou weer in de cashflow.

Betalen op rekening

Betalen op rekening

Zakelijk klant worden? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m contact met je op!