iPhone reparatie Amsterdam

Heb je je iPhone (in het water) laten vallen? Of gaat je batterij te snel leeg? Het is erg vervelend als je iPhone niet meer naar behoren werkt. Gelukkig kun je bij ThePhoneLab in Amsterdam snel en eenvoudig je iPhone laten repareren. Wij voeren verschillende iPhone reparaties in Amsterdam uit, zoals een scherm reparatie, het vervangen van de batterij of een nieuwe connector. Je kunt online een afspraak inplannen en vervolgens langskomen op het moment dat jou uitkomt.

Klik op de map voor meer info over jouw voorkeurslocatie

ThePhoneLab - Amsterdam - Zuid

Amsterdam - Zuid, Beethovenstraat 94, 1077 JN

Routebeschrijving
020 737 29 42

ThePhoneLab - Amsterdam - De Jordaan

Amsterdam - De Jordaan, Marnixstraat 253, 1015 WH

Routebeschrijving
020 223 60 38

ThePhoneLab - Amsterdam - De Pijp

Amsterdam - De Pijp, Van Woustraat 190, 1073 LZ

Routebeschrijving
020 737 32 31

ThePhoneLab - Amsterdam - Sloterdijk (bij BOB's Autowas)

Amsterdam - Sloterdijk (bij BOB's Autowas), Transformatorweg 37, 1014 AJ

Routebeschrijving
020 244 19 10

 

Welke iPhone dient gemaakt te worden?

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor reparaties aan de volgende Apple iPhone modellen:

 

Vakkundige en snelle reparatie service

Naast de snelle service kun je van ons ook uitstekende kwaliteit verwachten. Onze iPhone reparateurs in Amsterdam checken iedere iPhone grondig en gaan vervolgens zorgvuldig te werk. Ons team is gespecialiseerd in iPhone reparaties en daarnaast maken wij (vrijwel) altijd gebruik van originele onderdelen. Soms is dit niet mogelijk, maar dan brengen we je op de hoogte én gebruiken we de hoogste haalbare alternatieve oplossing.

Aan een goede iPhone reparatie service hoeft niet altijd een hoog prijskaartje te hangen, want bij ThePhoneLab in Amsterdam wordt je iPhone altijd gerepareerd voor een aantrekkelijke prijs. Deze prijs weet je al voordat je je iPhone langsbrengt want hier op de website kun je gelijk de prijs voor iedere soort reparatie zien. Op onze iPhone reparaties in Amsterdam zit 6 maanden garantie op de door ThePhoneLab vervangen onderdelen. Dit zorgt ervoor dat je er altijd op kunt vertrouwen dat je iPhone aan de hand van de hoogste standaard wordt gerepareerd. 

Wanneer weet je dat je iPhone gerepareerd moet worden?
 • 1iPhone reparatie is aan te raden wanneer één van de originele functionaliteiten niet meer werken.
 • 2Een iPhone scherm reparatie is bijvoorbeeld aan te raden wanneer je iPhone scherm barsten heeft of niet meer aan gaat.
 • 3Je iPhone batterij vervangen is zeer goed advies als je batterij niet lekker functioneert. Dit scheelt kopzorgen in het dagelijks leven.
 • 4Er is bijna geen enkel onderdeel wat we niet kunnen fixen. Kom eens langs in de winkel voor meer info!
 • Wat zijn de kosten van mijn iPhone reparatie?

  Het antwoord op deze vraag kun je vinden op de toestelpagina. Selecteer eerst een toestel en daarna krijg je direct duidelijkheid over de kosten!

 • Zijn er iPhone reparaties die jullie niet uitvoeren?
 • Hoelang garantie bieden jullie op een iPhone reparatie?
iphone scherm reparatie

iPhone reparatie De Pijp, Amsterdam Zuid, de Jordaan & Sloterdijk

We hebben mooie locaties in De Pijp, Amsterdam Zuid, de Jordaan & Sloterdijk. Bekijk ook onze locatie pagina om te ontdekken wat voor jou de meest geschikte locatie is. IPhone reparatie van Woustraat in de Pijp is top voor iedereen die in het centrum van de stad woont. In Amsterdam Zuid kunnen mensen uit Amstelveen, Buitenveldert en Amsterdam Zuid terecht. En onze locaties in west – enerzijds de drive-in en anderzijds op de Marnixstraat – zijn uitermate geschikt voor mensen uit de Jordaan, Centrum, de Helmersbuurt, Nieuw-West, Oud-West en Bos en Lommer.

iPhone schermen van ThePhoneLab

Bekijk in onderstaande video hoe de eigenaar van ThePhoneLab de nieuwste innovatie van ThePhoneLab presenteert: iPhone schermen van ThePhoneLab.

Haal & Breng service in Amsterdam

Het wegbrengen van je iPhone voor een reparatie kan soms een werkje zijn waar je maar niet aan toe komt. Bijvoorbeeld omdat je druk bent met je werk of studie. Als je geen tijd hebt om langs te komen bij onze iPhone reparatie service in Amsterdam, kunnen wij ‘m bij je komen ophalen! Met de Haal & Breng service wordt je iPhone opgehaald en naar onze reparatie service gebracht. Na een diagnose van je iPhone repareren we het toestel en brengen we ‘m weer naar je toe. Het enige dat jij hoeft te doen, is de reparatie aanmelden op onze website. Geef aan wat voor type Apple iPhone je hebt en welke reparatie nodig is. Vervolgens selecteer je een voor jou geschikte datum en vul je je gegevens in. Een iPhone reparatie bij ThePhoneLab in Amsterdam is eenvoudig en snel! 

Wil je toch liever zelf langskomen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Het is ook mogelijk om zonder afspraak bij ons in Amsterdam binnen te komen lopen, maar in dat geval ben je niet altijd verzekerd van onze snelle service. Daarom is het verstandig om online een afspraak te maken. Blijf niet langer met je gebroken scherm, kapotte accu of waterschade rondlopen. Je toestel is klaar terwijl je wacht!

iPhone reparatie Amsterdam van ThePhoneLab

Werkt je iPhone niet meer naar behoren, maar weet je niet precies waar dit aan ligt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen en adviseren je graag. 

Onze meest voorkomende iPhone reparaties in Amsterdam zijn:

 1. Beeldscherm/LCD reparatie (glas kapot)
 2. Batterij reparatie (batterij snel leeg)
 3. Dock connector reparatie (laadt niet meer op)
 4. Waterschade reparatie
 5. Lock button reparatie (gaat niet meer aan en uit)
 6. Home button laten vervangen 

Naast Apple reparaties voeren wij in Amsterdam ook reparaties uit aan andere smartphones. Onder andere de Samsung Galaxy S8 play, Samsung S7, Samsung S6 en Sony Xperia Z5. Of het nou om een grote of mini reparatie gaat, bij ThePhoneLab kun je rekenen op een super service met de beste onderdelen.

Ben je benieuwd naar de iPhone reparatie tarieven? Wanneer je je toestel bij ons aanmeldt voor een reparatie, dien je het type toestel en de soort reparatie aan te geven. De reparatie prijzen verschijnen dan gelijk in beeld. Bij ThePhoneLab staat voor je klaar met een goede service! Kom snel langs voor een iPhone reparatie Amsterdam.

Selecteer je iPhone