Menu Close

iPhone reparatie Amsterdam

Heb je je iPhone (in het water) laten vallen? Of gaat je batterij te snel leeg? Het is erg vervelend als je iPhone niet meer naar behoren werkt. Gelukkig kun je bij ThePhoneLab in Amsterdam snel en eenvoudig je iPhone laten repareren.

Wij voeren verschillende iPhone reparaties in Amsterdam uit, zoals een scherm reparatie, het vervangen van de batterij of een nieuwe connector. Je kunt online een afspraak inplannen en vervolgens langskomen op het moment dat jou uitkomt.

Klik op de map voor meer info over jouw voorkeurslocatie

ThePhoneLab - Amsterdam - Zuid

Amsterdam - Zuid, Beethovenstraat 94, 1077 JN

Routebeschrijving
020 737 29 42

ThePhoneLab - Amsterdam - De Jordaan

Amsterdam - De Jordaan, Marnixstraat 253, 1015 WH

Routebeschrijving
020 223 60 38

ThePhoneLab - Amsterdam - De Pijp

Amsterdam - De Pijp, Van Woustraat 190, 1073 LZ

Routebeschrijving
020 737 32 31

ThePhoneLab - Amsterdam - Sloterdijk (bij BOB's Autowas)

Amsterdam - Sloterdijk (bij BOB's Autowas), Transformatorweg 37, 1014 AJ

Routebeschrijving
020 244 19 10

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor reparaties aan de volgende Apple iPhone modellen:

iPhone reparatie bij ThePhoneLab

ThePhoneLab in Amsterdam repareert snel en voordelig jouw iPhone. Naast de gebruikelijke service hebben we ook nog andere services. Het wegbrengen van je iPhone voor een reparatie kan soms een werkje zijn waar je maar niet aan toe komt. Bijvoorbeeld omdat je druk bent met je werk of studie. Als je geen tijd hebt om langs te komen bij onze iPhone reparatie service in Amsterdam, kunnen wij ‘m bij je komen ophalen! Met de Haal & Breng service wordt je iPhone opgehaald en naar onze reparatie service gebracht. Na een diagnose van je iPhone repareren we het toestel en brengen we ‘m weer naar je toe.

Wil je toch liever zelf langskomen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Het is ook mogelijk om zonder afspraak bij ons in Amsterdam binnen te komen lopen, maar in dat geval ben je niet altijd verzekerd van onze snelle service. Daarom is het verstandig om online een afspraak te maken. Blijf niet langer met je gebroken scherm, kapotte accu of waterschade rondlopen. Je toestel is klaar terwijl je wacht!

Zelf onderzoeken wat er mis is met jouw iPhone?

Lees deze blogs voor meer info over:

Kom je er dan nog niet uit? Plan een afspraak in bij ThePhoneLab.

Afspraak maken

Van diagnose naar iPhone reparatie in Amsterdam

Heb jij nou geen idee wat er aan de hand is met jouw iPhone? Kom dan langs in een van onze filialen in Amsterdam voor een gratis diagnose. Tijdens een diagnose checkt de specialist wat er met jouw iPhone aan de hand is. Na de check zal de specialist samen met jou het resultaat bespreken. In de meeste gevallen moet de iPhone gerepareerd worden, je kiest zelf of je de iPhone wel of niet wil repareren. Onze reparaties in Amsterdam is snel en voordelig. De gemiddelde wacht tijd bij een iPhone reparatie in Amsterdam zijn 30 minuten. Tijdens het wachten kan je genieten van een heerlijk bakje koffie.

iPhone reparatie Amsterdam

Vakkundige en snelle reparatie service

Naast de snelle service kun je van ons ook uitstekende kwaliteit verwachten. Onze iPhone reparateurs in Amsterdam checken iedere iPhone grondig en gaan vervolgens zorgvuldig te werk. Ons team is gespecialiseerd in iPhone reparaties en daarnaast maken wij gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen. Bij een iPhone scherm reparatie en iPhone batterij vervanging heb je altijd de keuze tussen een origineel Apple onderdeel en een compatible onderdeel. Een compatible onderdeel is niet origineel, maar van de hoogst mogelijke kwaliteit en de laagste prijs. Bij overige reparaties werken wij altijd met compatible onderdelen.

Aan een goede iPhone reparatie service hoeft niet altijd een hoog prijskaartje te hangen, want bij ThePhoneLab in Amsterdam wordt je iPhone altijd gerepareerd voor een aantrekkelijke prijs. Deze prijs weet je al voordat je je iPhone langsbrengt want hier op de website kun je gelijk de prijs voor iedere soort reparatie zien. Op onze iPhone reparaties in Amsterdam zit 6 maanden garantie op de door ThePhoneLab vervangen onderdelen. Dit zorgt ervoor dat je er altijd op kunt vertrouwen dat je iPhone aan de hand van de hoogste standaard wordt gerepareerd.

iPhone reparatie De Pijp, Amsterdam Zuid, de Jordaan & Sloterdijk

We hebben mooie locaties in De Pijp, Amsterdam Zuid, de Jordaan & Sloterdijk. Bekijk ook onze locatie pagina om te ontdekken wat voor jou de meest geschikte locatie is. iPhone reparatie van Woustraat in de Pijp is top voor iedereen die in het centrum van de stad woont. In Amsterdam Zuid kunnen mensen uit Amstelveen, Buitenveldert en Amsterdam Zuid terecht. En onze locaties in west – enerzijds de drive-in en anderzijds op de Marnixstraat – zijn uitermate geschikt voor mensen uit de Jordaan, Centrum, de Helmersbuurt, Nieuw-West, Oud-West en Bos en Lommer.

iPhone schermen van ThePhoneLab

Bekijk in onderstaande video hoe de eigenaar van ThePhoneLab de nieuwste innovatie van ThePhoneLab presenteert: iPhone schermen van ThePhoneLab.

Garantie op je iPhone reparatie

Dat we snel je iPhone kunnen repareren voor een voordelige prijs is natuurlijk mooi, maar je hebt er niets aan als volgende week je iPhone weer stuk gaat op hetzelfde onderdeel. Omdat wij zeker zijn van onze zaak krijg je ook nog 6 maanden garantie. Zo kun je verzekerd zijn van de beste iPhone reparatie in Amsterdam bij ThePhoneLab! Kijk bij ons aanbod ThePhoneLab reparaties, voor welke merken wij reparaties uitvoeren.

iPhone reparatie Amsterdam van ThePhoneLab

Naast Apple reparaties voeren wij in Amsterdam ook reparaties uit aan andere smartphones. Onder andere de Samsung Galaxy S8 play, Samsung S7, Samsung S6 en Sony Xperia Z5. Of het nou om een grote of mini reparatie gaat, bij ThePhoneLab kun je rekenen op een super service met de beste onderdelen.

Ben je benieuwd naar de iPhone reparatie tarieven? Wanneer je je toestel bij ons aanmeldt voor een reparatie, dien je het type toestel en de soort reparatie aan te geven. De reparatie prijzen verschijnen dan gelijk in beeld. ThePhoneLab staat voor je klaar met goede service! Kom snel langs voor een iPhone reparatie Amsterdam.

Selecteer je iPhone