iPhone reparatie Amsterdam

Heb je je telefoon (in het water) laten vallen? Of gaat je batterij wel heel snel leeg? Het is erg vervelend als je iPhone niet meer naar behoren werkt. Gelukkig kun je bij ThePhoneLab in Amsterdam snel en eenvoudig je iPhone laten repareren. Wij voeren verschillende iPhone reparaties uit, zoals een scherm reparatie, het vervangen van de batterij of een nieuwe connector. Je kunt online een afspraak inplannen en vervolgens langskomen op het moment dat jou uitkomt. Zonder afspraak langskomen is uiteraard ook mogelijk. Bij ThePhoneLab kun je rekenen op een top service.

 

Vakkundige en snelle reparatie service

Naast de snelle service kun je van ons ook uitstekende kwaliteit verwachten. Onze iPhone reparateurs in Amsterdam checken iedere iPhone grondig en gaan vervolgens zorgvuldig te werk. Ons team is gespecialiseerd in iPhone reparaties en daarnaast maken wij (vrijwel) altijd gebruik van originele onderdelen. Soms is dit niet mogelijk, maar dan brengen we je op de hoogte én gebruiken we de hoogste haalbare alternatieve oplossing.

Aan een goede iPhone reparatie service hoeft niet altijd een hoog prijskaartje te hangen, want bij ThePhoneLab in Amsterdam word je iPhone altijd gerepareerd voor een aantrekkelijke prijs. Deze prijs weet je al voordat je je iPhone langsbrengt, want wanneer je de afspraak online inplant, kun je gelijk de prijs voor iedere soort reparatie zien. Op onze iPhone reparaties in Amsterdam zit drie maanden garantie op de door ThePhoneLab vervangen onderdelen. Dit zorgt ervoor dat je er altijd op kunt vertrouwen dat je iPhone aan de hand van de hoogste standaard wordt gerepareerd.

 

Een iphone scherm reparatie Amsterdam

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor reparaties aan de volgende Apple iPhone modellen:

 

iPhone repair Amsterdam - Haal en breng service

Het wegbrengen van je iPhone voor een reparatie kan soms een werkje zijn waar je maar niet aan toe komt. Bijvoorbeeld omdat je druk bent met je werk of studie. Als je geen tijd hebt om langs te komen bij onze iPhone reparatie service in Amsterdam, kunnen wij ‘m bij je komen ophalen! Met de Haal en Breng service wordt je iPhone opgehaald en naar onze reparatie service gebracht. Na een diagnose van je iPhone repareren we het toestel en brengen we ‘m weer naar je toe. Het enige dat jij hoeft te doen, is de reparatie aanmelden op onze website. Geef aan wat voor type Apple iPhone je hebt en welke reparatie nodig is. Vervolgens selecteer je een voor jou geschikte datum en vul je je gegevens in. Een iPhone reparatie bij ThePhoneLab in Amsterdam is eenvoudig en snel!

Wil je toch liever zelf langskomen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Het is ook mogelijk om zonder afspraak bij ons in Amsterdam binnen te komen lopen, maar in dat geval ben je niet altijd verzekerd van onze snelle service. Daarom is het verstandig om online een afspraak te maken. Blijf niet langer met je gebroken scherm, kapotte accu of waterschade rondlopen. Je toestel is klaar terwijl je wacht!

 

iPhone scherm vervangen bij ThePhoneLab

Werkt je iPhone niet meer naar behoren, maar weet je niet precies waar dit aan ligt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen en adviseren je graag.

 

Onze meest voorkomende iPhone reparaties zijn:

  1. Beeldscherm/LCD reparatie (glas kapot)
  2. Batterij reparatie (batterij snel leeg)
  3. Dock connector reparatie (laadt niet meer op)
  4. Waterschade reparatie
  5. Lock button reparatie (gaat niet meer aan en uit)
  6. Home button laten vervangen

 

Naast Apple reparaties voeren wij in Amsterdam ook reparaties uit aan andere smartphones. Onder andere de Samsung Galaxy S8 play, Samsung S7, Samsung S6 en Sony Xperia Z5. Of het nou om een grote of mini reparatie gaat, bij ThePhoneLab kun je rekenen op een super service met de beste onderdelen.

Ben je benieuwd naar de reparatie tarieven? Wanneer je je toestel bij ons aanmeldt voor een reparatie, dien je het type toestel en de soort reparatie aan te geven. De reparatie prijzen verschijnen dan gelijk in beeld. Bij ThePhoneLab staat voor je klaar met een goede service!