iPhone Reparatie Utrecht

ThePhoneLab - Utrecht - Centrum

Utrecht - Centrum, Potterstraat 4, 3512 TA

Routebeschrijving 085 048 61 04

Utrecht - Centrum

Potterstraat 4, 3512 TA

Routebeschrijving 085 048 61 04
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Een snelle iPhone reparatie in Utrecht

Werkt je iPhone niet meer naar behoren? Dat is natuurlijk ontzettend vervelend. Bij ThePhoneLab in Utrecht word je snel en eenvoudig geholpen voor een reparatie aan je iPhone. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de batterij, een scherm reparatie of connector reparatie. Het is bij ons heel gemakkelijk om online een afspraak te maken, zodat je op een door jou gewenst moment terecht kan. De reparatie kunnen we al binnen een half uur doen, je smartphone is klaar terwijl je wacht. Door deze snelle service kun jij snel weer door met je dag. Zie hier onze iPhone reparatie.

Wil jij je iPad laten repareren in Utrecht? 

Snelle reparatie service 

Van een iPhone reparatie wordt vaak verwacht dat het veel tijd in beslag neemt. Gelukkig is dit bij ThePhoneLab in Utrecht niet het geval. Geen onnodige lange wachttijden, want onze reparatie specialisten werken snel. Daarnaast kun je rekenen op hun vakkundigheid. Wij gebruiken alleen originele Apple onderdelen. Op alle originele onderdelen zit drie maanden garantie op de reparatie. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen bij al onze iPhone reparaties in Utrecht.

Van zo’n professionele en snelle service verwacht je waarschijnlijk de hoofdprijs, maar het tegendeel is waar. We leveren de beste iPhone reparaties voor de beste prijs!

 

Bij onze vestiging in Utrecht kun je terecht voor de volgende iPhone reparaties:

iPhone XR reparatie
iPhone X reparatie
iPhone 8 reparatie
iPhone 8 Plus reparatie
iPhone 7 reparatie
iPhone 7 Plus reparatie
iPhone 6 reparatie
iPhone 6 Plus reparatie
iPhone 6S reparatie
iPhone 6S Plus reparatie
iPhone 5S / iPhone SE reparatie
iPhone 5C reparatie
iPhone 5 reparatie
iPhone 4 / iPhone 4S reparatie

 

Het gemak van onze Haal & Breng service

Werkt je iPhone niet goed meer, maar heb je geen tijd om langs te komen? Dit komt vaak genoeg voor en daarom hebben wij een Haal & Breng service. Wij halen je iPhone voor €25,- op de door jou gewenste locatie op en brengen deze binnen een dag gerepareerd en al terug! Plan deze afspraak bij ons in en blijf niet met een kapotte iPhone lopen. Een iPhone reparatie bij ThePhoneLab in Utrecht is eenvoudig en snel!

Uiteraard is het natuurlijk bij ons ook mogelijk om een afspraak in te plannen om je iPhone langs te brengen in Utrecht. Een afspraak inplannen voor je iPhone reparatie in Utrecht doe je eenvoudig op onze website. Geef aan wat voor type Apple iPhone je hebt en welke reparatie er nodig is. Vervolgens selecteer je voor jou een geschikte datum en vul je je gegevens in. Zo makkelijk is het om de iPhone reparatie in Utrecht in te plannen! Het is ook mogelijk om zonder afspraak bij ons in Utrecht binnen te lopen. In dat geval ben je niet altijd verzekerd van de snelle service, dus daarom is het verstandig om online een afspraak te maken. Loop niet langer rond met een gebroken scherm, kapotte accu of andere mankementen!

 

iPhone reparatie Utrecht van ThePhoneLab

Werkt je iPhone niet goed meer, maar weet je niet precies wat de oorzaak is? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag! Heb je een ander Apple product dat je graag wilt laten repareren? Wij voeren ook iPad reparaties uit, zoals voor de iPad mini, iPad Air en iPad Pro modellen. Je kunt ook meer informatie vinden op Telefoon reparatie Utrecht

Naast Apple reparaties kun je bij ons in Utrecht terecht voor reparaties aan andere smartphones.
De Samsung Galaxy S8 Plus, Galaxy S6, Galaxy S5, Huawei P8 lite, Sony Xperia Z5 en dergelijke kunnen wij ook voor je repareren. Of het nou gaat om een grote of mini reparatie, bij ThePhoneLab ben je aan het juiste adres!