Menu Close

iPhone Reparatie Utrecht

ThePhoneLab - Potterstraat 4

Potterstraat 4, 3512 TA Utrecht - Centrum

Routebeschrijving 030 737 08 72
Openingstijden
Maandag: 09:00-19:00 Dinsdag: 09:00-19:00 Woensdag: 09:00-19:00 Donderdag: 09:00-19:00
Vrijdag: 09:00-19:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Werkt je iPhone niet meer naar behoren? Dat is natuurlijk ontzettend vervelend. Bij ThePhoneLab in Utrecht word je snel en eenvoudig geholpen voor een reparatie aan je iPhone. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de batterij, een scherm reparatie of connector reparatie.Ons team is gespecialiseerd in iPhone reparaties en daarnaast heb je voor een iPhone scherm reparatie en een iPhone batterij vervanging de keuze uit een origineel Apple onderdeel of een compatible onderdeel. Het originele Apple onderdeel is geleverd door Apple. Het compatible onderdeel is niet origineel, maar wel van de hoogst mogelijke kwaliteit en de laagste prijs. Bij overige reparaties werken wij altijd met compatible onderdelen.

Het is bij ons heel gemakkelijk om online een afspraak te maken, zodat je op een door jou gewenst moment terecht kan. De reparatie kunnen we al binnen een half uur doen, je smartphone is klaar terwijl je wacht. Door deze snelle service kun jij snel weer door met je dag. 

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor een iPhone reparatie voor de volgende modellen:

iPhone reparatie bij ThePhoneLab

Van een iPhone reparatie wordt vaak verwacht dat het veel tijd in beslag neemt. Gelukkig is dit bij ThePhoneLab in Utrecht niet het geval. Geen onnodige lange wachttijden, want onze reparatie specialisten werken snel. Daarnaast kun je rekenen op hun vakkundigheid. Ook bieden wij levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen bij al onze iPhone reparaties in Utrecht.

Zelf onderzoeken wat er mis is met jouw iPhone?

Lees deze blogs voor meer info over:

Kom je er dan nog niet uit? Plan een afspraak in bij ThePhoneLab.

Afspraak maken

Van diagnose naar iPhone reparatie in Utrecht

Geen idee wat er met je iPhone aan de hand is? Dan stellen we voor dat je een diagnose afspraak inplant. Onze Apple iPhone reparatie experts in Utrecht gaan dan onderzoeken wat precies werkt en of onderdelen vervangen moeten worden. Onze iPhone reparatie in Utrecht is snel en voordelig. Op je computer kies je een reparatietijd uit die je het beste uitkomt, daarna kun je langskomen in onze winkel in Utrecht of in een andere stad. Geniet tijdens de iPhone reparatie in Utrecht van een lekker kopje koffie. Vaak sta je binnen 30 minuten al buiten met een gerepareerde iPhone.

iPhone reparatie utrecht

Het gemak van onze Haal & Breng service

Werkt je iPhone niet goed meer, maar heb je geen tijd om langs te komen? Dit komt vaak genoeg voor en daarom hebben wij een Haal & Breng service. Wij halen je iPhone voor €25,- op de door jou gewenste locatie op en brengen deze binnen een dag gerepareerd en al terug! Plan deze afspraak bij ons in en blijf niet met een kapotte iPhone lopen. Een iPhone reparatie bij ThePhoneLab in Utrecht is eenvoudig en snel!

Uiteraard is het natuurlijk bij ons ook mogelijk om een afspraak in te plannen om je iPhone langs te brengen in Utrecht. Een afspraak inplannen voor je iPhone reparatie in Utrecht doe je eenvoudig op onze website. Geef aan wat voor type Apple iPhone je hebt en welke reparatie er nodig is. Vervolgens selecteer je voor jou een geschikte datum en vul je je gegevens in. Zo makkelijk is het om de iPhone reparatie in Utrecht in te plannen! Het is ook mogelijk om zonder afspraak bij ons in Utrecht binnen te lopen. In dat geval ben je niet altijd verzekerd van de snelle service, dus daarom is het verstandig om online een afspraak te maken. Loop niet langer rond met een gebroken scherm, kapotte accu of andere mankementen!

Garantie op je iPhone reparatie

Een snelle service, daar zit iedereen op te wachten! Maar bij ThePhoneLab bieden wij nog meer, je krijgt maar liefst levenslange garantie op je reparatie. Zo kun je verzekerd zijn van de beste iPhone reparatie in Utrecht bij ThePhoneLab! Kijk bij ons aanbod ThePhoneLab reparaties, voor welke merken wij reparaties uitvoeren.

iPhone reparatie Utrecht bij ThePhoneLab

Werkt je iPhone niet goed meer, maar weet je niet precies wat de oorzaak is? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag! Heb je een ander Apple product dat je graag wilt laten repareren? Wij voeren ook iPad reparaties uit, zoals voor de iPad mini, iPad Air en iPad Pro modellen. Ook hierbij werken wij met de hoogste kwaliteit compatible onderdelen. Je kunt ook meer informatie vinden op Telefoon reparatie Utrecht

Naast Apple reparaties kun je bij ons in Utrecht terecht voor reparaties aan andere smartphones.
De Samsung Galaxy S8 Plus, Galaxy S6, Galaxy S5, Huawei P8 lite, Sony Xperia Z5 en dergelijke kunnen wij ook voor je repareren. Of het nou gaat om een grote of mini reparatie, bij ThePhoneLab ben je aan het juiste adres!