Menu Close

iPhone reparatie in Alkmaar

iPhone scherm stuk? Je batterij vervangen? Een ander probleem met je iPhone? In Alkmaar voeren wij de meeste iPhone reparaties uit binnen 30 minuten. Kom vandaag dus nog langs voor een snelle iPhone reparatie in Alkmaar. Voor een iPhone scherm reparatie of het vervangen van je iPhone batterij, heb je de keuze uit een origineel Apple onderdeel en een compatible onderdeel. Het compatible onderdeel is niet origineel, maar wel van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij bieden ze ook aan voor een lagere prijs. Het originele Apple onderdeel is geleverd door Apple. De overige reparaties voeren wij uit met compatible onderdelen.

ThePhoneLab - Alkmaar

Alkmaar, Kennemerstraatweg 104, 1815LC

Routebeschrijving
072 220 51 89

Alkmaar

Kennemerstraatweg 104, 1815LC

Routebeschrijving
072 220 51 89

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00 Dinsdag: 09:00 - 18:00 Woensdag: 09:00 - 18:00 Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00 Zaterdag: 10:00 - 17:00 Zondag: Gesloten

Start je reparatie: welke iPhone moet gerepareerd worden?

Wij voeren de volgende iPhone reparaties uit in Alkmaar:

Op zoek naar een reguliere telefoon reparatie? Ga naar onze telefoon reparatie Alkmaar pagina.

De Roots van ThePhoneLab liggen in Alkmaar

Onze eigenaar Boris komt uit omgeving Alkmaar. Daarom is het extra mooi dat we nu iPhone reparaties kunnen aanbieden in Alkmaar. Iedereen uit omgeving van Alkmaar kan nu naar de Kennemerstraatweg komen (gratis parkeren) en hier binnen 30 minuten worden voorzien van de beste service. Daarom is ThePhoneLab een vertrouwde partner voor je iPhone reparatie in Alkmaar.

Wanneer het tijd is om bij ons langs te komen in Alkmaar
  • 1Als je een kapotte iPhone hebt en in de buurt woont van Alkmaar, doe je er verstandig aan om langs te komen aan de Kennemerstraatweg 104. Gratis parkeren!
  • 2Als je je iPhone hebt laten vallen op de kaasmarkt is het tijd voor een iPhone reparatie in Alkmaar.
  • 3In Alkmaar verrichten wij ook zakelijke reparaties voor bedrijven in de buurt. We komen je iPhone zelfs ophalen & weer langsbrengen!

iPhone reparaties aan de Kennemerstraatweg 104 in Alkmaar

Onze iPhone reparatie service in Alkmaar is op de juiste manier ingericht om je de juiste winkelervaring te bieden. Pak een heerlijke espresso of een kop thee en neem plaats aan onze leestafel. Op al onze iPhone onderdelen geven we 6 maanden garantie en als we je iPhone niet kunnen herstellen dan zullen we ook geen kosten in rekening brengen (m.u.v. waterschade schoonmaak).

  • Hoe doe je het met parkeren bij jullie vestiging in Alkmaar?

    Je kunt gratis parkeren bij ons voor de deur en om de hoek. We zitten net op het randje van gratis parkeren. Mooi meegenomen en je kunt zo de stad in wandelen voor een dagje Alkmaar!

  • Klopt het dat jullie iPhone reparaties in 30 minuten uitvoeren in Alkmaar?
  • Doen jullie ook iPad, samsung of andere smartphone reparaties?

In al onze winkels streven wij naar de perfecte klantervaring.
smartphone reparatie
1. Geef je iPhone af voor een diagnose

Wij kunnen in Alkmaar gratis en vrijblijvend voor je checken wat er aan de hand is met je iPhone. Daarna beslis je zelf over eventuele kosten!

2. Je wordt geïnformeerd over je opties

Wij doen er alles aan om jouw het beste advies te geven. Het komt bijv. ook voor dat we het afraden om een reparatie te verrichten omdat je voor minder geld een nieuwe telefoon kan aanschaffen.

3. Jij maakt een keuze

Een nieuw scherm erop zetten? Een TPL scherm of een origineel scherm? Vervolgens een nieuwe batterij erin laten zetten? Jij bent de baas!

4. Wij fixen je iPhone in 30 minuten

Als jij je keuze hebt gemaakt kunnen wij in 30 minuten je iPhone gefixed hebben!