Menu Close

iPhone reparatie Haarlem

Oeps, telefoon laten vallen? Werkt je iPhone niet goed of helemaal niet meer? Wij weten als geen ander hoe frustrerend het is als je iPhone het niet doet. Laat je iPhone gemakkelijk en snel repareren bij ThePhoneLab in Haarlem. Bij ons kun je een snelle en professionele service verwachten. Wij draaien onze hand niet om voor een scherm reparatie, het vervangen van de batterij of het laten repareren van de connector. Bij ThePhoneLab laat je gemakkelijk je batterij vervangen of je iPhone scherm vervangen. Voor een iPhone scherm reparatie en het vervangen van je iPhone batterij, heb je de keuze uit twee opties: een origineel Apple onderdeel en een compatible onderdeel. Het originele onderdeel is geleverd door Apple. Het compatible onderdeel is niet origineel, maar ontwikkeld voor ThePhoneLab en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Bovendien bieden wij deze onderdelen aan voor een lagere prijs. Andere reparaties zoals een connector reparatie, een camera reparatie en het vervangen van je achterkant doen wij met compatible onderdelen. Vaak is de iPhone reparatie binnen 30 minuten klaar. Dat is snelle service waar iedereen blij van wordt.

ThePhoneLab - Haarlem - Centrum

Haarlem - Centrum, Grote Houtstraat 162, 2011 SZ

Routebeschrijving
023 737 03 85

Haarlem - Centrum

Grote Houtstraat 162, 2011 SZ

Routebeschrijving
023 737 03 85

Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Je kunt bij ThePhoneLab terecht voor iPhone reparaties aan de volgende toestellen:

iPhone reparatie bij ThePhoneLab

Bij ThePhoneLab zorgen we ervoor dat jouw iPhone snel en voordelig gerepareerd wordt. Naast deze service biedt ThePhoneLab ook nog een andere service de haal&breng service. Voor de drukke mensen onder ons zorgen wij ervoor dat jouw iPhone in Haarlem opgehaald wordt. Onze Apple experts checken jouw iPhone en repareren hem zodat hij weer na behoren werkt. Na de iPhone reparatie brengen wij jouw iPhone weer gemaakt teug.

Onze reparateurs in Haarlem checken iedere iPhone grondig en gaan zorgvuldig te werk. Dit hoeft niet niet lang te duren. Ons team is gespecialiseerd in iPhone reparaties en levert daarom snel vakkundig werk af. Aan een goede reparatie service hoeft niet altijd een hoog prijskaartje te hangen. Een iPhone reparatie in Haarlem bij ThePhoneLab is altijd voor een aantrekkelijke prijs. We garanderen kwaliteit bij al onze iPhone reparaties in Haarlem, omdat onze specialisten vakkundig getraind zijn. Ook zit er 6 maanden garantie op de door ThePhoneLab vervangen onderdelen.

Zelf onderzoeken wat er mis is met jouw iPhone?

Lees deze blogs voor meer info over:

Kom je er dan nog niet uit? Plan een afspraak in bij ThePhoneLab.

Van diagnose naar iPhone reparatie in Haarlem

Heb jij nou geen idee wat er met jouw iPhone aan de hand is? Kom dan langs voor een gratis diagnose. Tijdens een gratis diagnose checkt een van onze specialisten jouw iPhone grondig. Hieruit blijkt of de iPhone gerepareerd moet worden. Als de iPhone gerepareerd moet worden overlegt de specialist samen met jou de opties. Bij ThePhoneLab in Haarlem zorgen we ervoor dat jouw iPhone binnen no-time weer na behoren werkt. Kom langs in de winkel of plan online een afspraak wanneer jou het beste uitkomt.

iphone reparatie haarlem

Afspraak inplannen iPhone reparatie Haarlem

Je kunt gemakkelijk via onze website een afspraak inplannen voor jouw iPhone reparatie Haarlem. Kies je Apple iPhone model, de telefoon reparatie en kies een voor jou geschikte datum. Vervolgens vul je je gegevens in en de iPhone reparatie Haarlem staat ingepland.

Onze iPhone reparaties Haarlem worden stuk voor stuk gedaan door experts. Je kunt op ieder moment onze winkels binnenlopen voor een reparatie, alleen mensen met een afspraak gaan voor. We raden dan ook iedereen aan om een afspraak in te plannen, zodat je direct met je gebroken iPhone scherm bij ons terecht kan. Kies voor de snelle service van ThePhoneLab!

Naast reparaties kun je bij ons ook altijd binnenlopen voor advies over smartphones en tablets. Onze specialisten beschikken ook over veel kennis over de werking van deze devices. Voor vragen kunt ben je bij ThePhoneLab aan het juiste adres.

Garantie op je iPhone reparatie

Dat we snel je iPhone repareren in Haarlem is natuurlijk super fijn, maar je hebt er niets aan als de volgende week je iPhone weer stuk gaat bij het zelfde onderdeel. Daarom geven wij maar liefst 6 maanden garantie op reparaties. Zo kun je verzekerd zijn van de beste iPhone kwaliteit en service in Haarlem. Bij ThePhoneLab repareren we ook andere toestellen zoals Samsung, One-plus, iPads en nog veel meer. Check onze reparatie pagina voor alle devices.

Reparatie van ThePhoneLab

Naast iPhone reparaties in Haarlem kun je bij ons ook terecht voor een reparatie aan je Apple iPad waaronder een iPad Air, een iPad mini reparatie of een andere iPhone reparatie. Naast Apple producten doen we ook aan services zoals een Sony reparatie, Samsung reparatie, LG reparatie, OnePlus reparatie en Huawei reparatie. Heb je vragen over onze iPhone reparatie in Haarlem? Dan kun je natuurlijk altijd met ons contact opnemen!