iPhone reparatie Haarlem

ThePhoneLab - Haarlem - Centrum

Haarlem - Centrum, Grote Houtstraat 162, 2011 SZ

Routebeschrijving 023 737 03 85

Haarlem - Centrum

Grote Houtstraat 162, 2011 SZ

Routebeschrijving 023 737 03 85
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Een snelle iPhone reparatie Haarlem

Oeps, telefoon laten vallen? Werkt je iPhone niet goed of helemaal niet meer? Wij weten als geen ander hoe frustrerend het is als je iPhone het niet doet. Laat je iPhone gemakkelijk en snel repareren bij ThePhoneLab in Haarlem. Bij ons kun je een snelle en professionele service verwachten. Wij draaien onze hand niet om voor een scherm reparatie, het vervangen van de batterij of het laten repareren van de connector. Bij ThePhoneLab laat je gemakkelijk je accu vervangen of je iPhone scherm laten vervangen. Vaak is de iPhone reparatie binnen 30 minuten klaar. Dat is snelle service waar iedereen blij van wordt.

Start je reparatie: welke iPhone dient gerepareerd te worden?

Je kunt bij ThePhoneLab terecht voor iPhone reparaties aan de volgende toestellen:

Vakkundige en snelle reparatie service

Onze reparateurs in Haarlem checken iedere iPhone grondig en gaan zorgvuldig te werk. Dit hoeft niet niet lang te duren. Ons team is gespecialiseerd in iPhone reparaties en levert daarom snel vakkundig werk af. Aan een goede reparatie service hoeft niet altijd een hoog prijskaartje te hangen. Een iPhone reparatie in Haarlem bij ThePhoneLab is altijd voor een aantrekkelijke prijs.

We maken (vrijwel) altijd gebruik van originele Apple onderdelen. Wanneer dit niet mogelijk is gebruiken we de hoogst haalbare alternatieve oplossing. Hierdoor garanderen we kwaliteit bij al onze iPhone reparaties Haarlem. Er zit drie maanden garantie op de door ThePhoneLab vervangen onderdelen. Je kunt er dus op vertrouwen dat je iPhone is voorzien van de beste onderdelen. Zie hier onze iPhone reparatie.

Bij onze vestigingen kun je terecht voor de volgende Apple services:

Bij ons is je iPhone in goede handen. Lees hier meer over de 3 redenen waarom je voor een ThePhoneLab reparatie moet kiezen.

Kies voor gemak

Heb je het te druk om langs een ThePhoneLab winkel te komen voor een iPhone reparatie Haarlem? Daar hebben wij een oplossing voor! Met onze Haal & Breng service kan je kapotte iPhone makkelijk en snel gerepareerd kan worden. Wij halen je iPhone persoonlijk op en brengen deze binnen een uur gerepareerd en al terug. Plan de Haal & Breng service in op elke gewenste locatie in Haarlem in.

Afspraak inplannen iPhone reparatie Haarlem

Je kunt gemakkelijk via onze website een afspraak inplannen voor jouw iPhone reparatie Haarlem. Kies je Apple iPhone model, de telefoon reparatie en kies een voor jou geschikte datum. Vervolgens vul je je gegevens in en de iPhone reparatie Haarlem staat ingepland.

Onze iPhone reparaties Haarlem worden stuk voor stuk gedaan door experts. Je kunt op ieder moment onze winkels binnenlopen voor een reparatie, alleen mensen met een afspraak gaan voor. We raden dan ook iedereen aan om een afspraak in te plannen, zodat je direct met je gebroken iPhone scherm bij ons terecht kan. Kies voor de snelle service van ThePhoneLab!

Naast reparaties kun je bij ons ook altijd binnenlopen voor advies over smartphones en tablets. Onze specialisten beschikken ook over veel kennis over de werking van deze devices. Voor vragen kunt ben je bij ThePhoneLab aan het juiste adres.

Reparatie van ThePhoneLab

Naast iPhone reparaties in Haarlem kun je bij ons ook terecht voor een reparatie aan je Apple iPad waaronder een iPad Air, een iPad mini reparatie of een andere iPhone reparatie. Naast Apple producten doen we ook aan services zoals een Sony reparatie, Samsung reparatie, LG reparatie, OnePlus reparatie en Huawei reparatie. Heb je vragen over onze iPhone reparatie in Haarlem? Dan kun je natuurlijk altijd met ons contact opnemen!