Menu Close
Asset 7
iPhone 5C Batterij vervangen
Kosten 30,00
Reparatieduur 30 minuten

iPhone 5C Batterij vervangen

Kosten 30,00
Reparatieduur 30 minuten
Asset 7

iPhone 5C batterij vervangen

Jouw iPhone 5C batterij vervangen in Amsterdam of Haarlem? Dat gaat gemakkelijk bij The Phone Lab. Wanneer je batterij snel leeg gaat kunnen wij deze gemakkelijk voor je vervangen. Binnen 15 minuten is jouw telefoon weer voorzien van een nieuwe batterij. Het komt vaak voor dat de batterij van een mobiel snel leeg gaat wanneer deze al een tijd wordt gebruikt. Het is dan ook heel vervelend om steeds een oplader of oplaadbare batterij bij je te hebben voor het geval dat je telefoon de hele dag niet haalt.

Service van The Phone Lab


Vanaf iOS 10.2.1 geeft je Apple apparaat zelf aan of de accu vervangen moet worden. Het vervangen van een batterij is een ingewikkelde klus. Je hebt gereedschap en kennis van het apparaat nodig om dit te vervangen. Bij The Phone Lab hebben we die kennis en kunnen we makkelijk je iPhone 5C batterij vervangen in Amsterdam of in Haarlem. Jouw iPhone 5C is dan meestal binnen 15 minuten klaar. Wanneer je geen tijd hebt om zelf jouw iPhone 5C te brengen en op te halen voor het vervangen van de batterij, kunnen wij dit voor jou doen.

Als je gebruikt maakt van onze Haal & Breng service zorgen wij ervoor dat je iPhone 5C op je huisadres of werkadres opgehaald wordt. Nadat de iPhone 5C accu vervangen is, brengen wij de telefoon weer naar je toe in Amsterdam. Door de snelle reparatie heb jij je telefoon binnen een uur weer terug! Binnen de ring van Amsterdam zijn de kosten hiervoor €25,-. Buiten de ring van Amsterdam hangt het tarief af van de afstand.

The Phone Lab gebruikt alleen de beste onderdelen bij iPhone 5C batterij vervangen. Wij gebruiken alleen originele kwaliteit onderdelen. The Phone Lab streeft naar de perfecte reparatie service. Daarom krijg je op de geplaatste onderdelen 3 maanden garantie. Is er binnen drie maanden tijd iets mis met je iPhone 5C batterij nadat je bij ons je batterij hebt laten vervangen? Dan kun je gewoon bij ons terugkomen.
Wanneer is jouw batterij aan vervanging toe?

Een batterij is aan vervanging toe als een van de volgende punten van toepassing is op jouw telefoon:

– De batterij valt uit bij 20 of 30 procent
– De batterij is opgezwollen en duwt het scherm uit het frame
– Jouw telefoon is al leeg binnen 4 of 5 uur
– De batterij valt uit bij hele hoge of lage temperaturen
– Jouw batterij is ouder dan 2 jaar

Met iPhone 5C batterij vervangen Amsterdam kunnen wij de batterij voor alle Apple iPhone 5C modellen vervangen. iPhone 5C batterij vervangen Amsterdam doen we bijvoorbeeld bij de volgende Apple iPhone modellen: iPhone 5/5S/5C, iPhone 6/6+, iPhone 6S/6S+, iPhone 7/7+, iPhone 8/8+ en iPhone X.


Andere telefoon reparaties


Naast iPhone 5C batterij vervangen Amsterdam of Haarlem kun je bij ons ook terecht voor andere iPhone reparaties Amsterdam zonder data verlies. Op de website kan je terecht voor onze Haal & Breng service. Hiermee is het mogelijk om een reparatie op locatie in te plannen. Het is ook mogelijk om langs te komen voor reparaties in het centrum zonder afspraak. Je loopt dan wel het risico dat je wat langer moet wachten. Klanten met afspraak hebben bij ons altijd voorrang.


Het is ook mogelijk om Samsung S7 , Samsung S8 of andere Samsung modellen te laten repareren. Wij repareren ook veel andere Android modellen van merken zoals One plus of LG. Als je wilt weten hoeveel het kost om jouw telefoon te laten repareren, neem dan een kijkje op onze website. Hier staan de reparatie prijzen aangegeven bij elk model.Wanneer je vragen hebt over onze iPhone 5C reparatie in Amsterdam en Haarlem kun je contact opnemen met onze klantenservice of kom langs bij een van onze vestigingen op de Marnixstraat, Beethovenstraat, van Woustraat of Grote Houtstraat.