Menu Close

iPhone reparatie Den Haag

Is jouw iPhone kapot? Of werkt deze niet meer naar behoren? Dat is vervelend! Gelukkig hebben wij bij ThePhoneLab 40 getrainde specialisten, die klaar staan om jouw iPhone in Den Haag snel en vakkundig te repareren. Geen reparatie is voor hen te gek. Onze specialisten voeren verschillende iPhone reparaties in Den Haag uit, bijvoorbeeld: een scherm reparatie,  een camera reparatie of het vervangen van je batterij.

Klik op de map voor meer info over jouw voorkeurslocatie

ThePhoneLab - Den Haag - De Fred

Den Haag - De Fred, Frederik Hendriklaan 142A, 2582 BH

Routebeschrijving
070 221 1700

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor reparaties aan de volgende Apple iPhone modellen:

 

Een vakkundige en snelle iPhone reparatie service in Den Haag

Veel voorkomende iPhone reparaties worden binnen 30 minuten uitgevoerd. Dat is service waar iedereen op zit te wachten, maar dat is niet alles. Onze specialisten zijn vakkunig in iPhone reparaties en zijn door Apple en onze eigen ThePhoneLab Academy getraind. Bovendien maken zij tijdens de reparatie gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen. Bij een iPhone scherm reparatie in Den Haag of het vervangen van je iPhone batterij, heb je de keuze uit een origineel Apple onderdeel en een compatible onderdeel. Een compatible onderdeel is niet origineel, maar voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en heeft de laagste prijs. Bij de overige reparaties werken wij met compatible onderdelen.

Een voordeel aan ThePhoneLab is dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Terwijl jij een afspraak maakt, weet jij al wat jouw reparatie gaat kosten. Daarbij krijg jij standaard 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel tijdens een iPhone reparatie in Den Haag.

Zelf onderzoeken wat er mis is met jouw iPhone?

Lees deze blogs voor meer info over:

Kom je er dan nog niet uit? Plan een afspraak in bij ThePhoneLab.

Afspraak maken

Van diagnose naar iPhone reparatie in Den Haag

Werkt jouw iPhone niet meer, maar weet jij niet hoe dit komt? Ook dan staan onze specialisten voor jou klaar. Kom langs voor een gratis diagnose. Onze specialist zal grondig onderzoeken wat er met je toestel aan de hand is. Na de diagnose zal de specialist aan jouw de bevindingen vertellen, waarna jij zelf beslist of jij overgaat tot een iPhone reparatie of niet. In vele gevallen is jouw iPhone repratie in Den Haag binnen 30 minuten uitgevoerd.

 

iPhone reparatie Den Haag

 

iPhone reparatie service bij ThePhoneLab in Den Haag

De specialisten bij ThePhoneLab doen er alles aan om jou iPhone zo snel en vakkundig mogelijk te repareren. Er is echter veel meer dan alleen reparaties bij ThePhoneLab. Komt het jou niet uit om langs te komen voor een iPhone reparatie in Den Haag? Dan hebben wij ook voor jou onze Haal & breng service. Je telefoon wordt op een locatie naar wens opgehaald, waarna deze wordt gerepareerd en vervolgens bij jou weer wordt afgeleverd.

Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze winkel. Dit kan zowel met afspraak, als zonder afspraak. Het is wel belangrijk om te weten dat klanten met een afspraak voorrang hebben op klanten zonder afspraak. Daarnaast ben jij ook bij ThePhoneLab aan het juiste adres voor een gratis APK’tje, waarbij onze specialisten je iPhone grondig reinigen en alle functies checken.

Het gratis APK’tje

Bekijk in onderstaande video wat er wordt gedaan tijdens een gratis APK’tkje

Garantie op je iPhone reparatie

Bij ThePhoneLab zijn we zeker van onze zaak; we werken met gecertificeerde specialisten en gebruiken originele Apple onderdelen bij een iPhone scherm reparatie of het vervangen van je iPhone batterij. Voor de overige reparaties gebruiken wij de hoogste kwaliteit compatible onderdelen voor je iPhone reparatie in Den Haag. Daarom krijg je van ons 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel. Val,- stoot-, druk- of waterschade is uitgesloten van deze garantieregeling.

iPhone reparaties en overige reparaties bij ThePhoneLab in Den Haag

Naast onze iPhone reparaties in Den Haag, voeren wij ook iPad reparaties en MacBook reparaties uit. Ben jij niet in het bezit van een Apple product? Geen probleem! Onze specialisten voeren onder andere OnePlus reparaties, OPPO reparaties en Samsung reparaties uit. Bekijk hier ons hele aanbod.

Kom snel langs voor een iPhone reparatie in Den Haag

Selecteer je iPhone