Kies jouw iPhone 11 Pro Max reparatie

iPhone 11 Pro Max

Plan je reparatie online en betaal in de winkel

iPhone 11 Pro Max reparatie bij ThePhoneLab

Werkt je iPhone 11 Pro Max al een tijdje niet meer optimaal of is je telefoon kapot? Dan wil je snel je iPhone 11 Pro Max laten repareren. Bij ThePhoneLab snappen we dat heel goed. Bij ons kun je terecht voor een snelle reparatie die je gemakkelijk online inplant. Veel mensen zijn bang dat ze voor een snelle én goede reparatie service gelijk de hoofdprijs moeten betalen. Dit is niet het geval bij ThePhoneLab. Wij zijn transparant in onze prijzen, waardoor je direct op onze website kan zien wat de reparatie van jouw iPhone 11 Pro Max gaat kosten. Hierdoor kom je dus niet voor verrassingen te staan, wel zo fijn!

De verschillende soorten iPhone 11 Pro Max reparaties

Snel je iPhone 11 Pro Max laten repareren is één, als de reparatie service daarnaast ook nog snel gaat is dat natuurlijk extra fijn. De meeste reparaties kunnen we binnen 30 minuten voor je uitvoeren. Geniet in één van onze winkels van een kopje koffie, lees een tijdschrift en voordat je het weet sta je weer buiten met een gerepareerde iPhone 11 Pro Max. Daarnaast kun je ook bij onze specialisten terecht voor een iPhone reparatie als je niet weet wat er aan de hand is met je toestel. Je plant dan een ‘diagnose’ afspraak bij ons in. Onze Apple iPhone experts gaan dan uitzoeken wat er aan de hand is met je iPhone 11 Pro Max. Hierna vertellen zij jou hun bevindingen en bepaal je zelf of je overgaat op een reparatie. Een leuke bijkomstigheid is dat deze diagnose gratis is. 

De meest voorkomende iPhone 11 Pro Max reparaties zijn: een scherm reparatie, connector reparatie, earspeaker reparatie, een iPhone batterij vervangen, waterschade schoonmaak of data overzetten. Heeft je iPhone 11 Pro Max waterschade opgelopen? Kom dan zo snel mogelijk bij ons langs. In de meeste gevallen kunnen we dan al heel snel de schade herstellen. Hoe langer je wacht, des te erger de schade kan worden.

Bij een scherm reparatie en een batterij vervanging heb je de keuze tussen een origineel onderdeel van Apple en een compatible onderdeel van ThePhoneLab. Een origineel scherm of batterij is identiek aan het onderdeel waarmee een nieuwe iPhone geleverd wordt. Een compatible onderdeel van ThePhoneLab is van de hoogste kwaliteit, maar omdat deze niet van Apple is bieden we deze voor een lagere prijs aan. Andere reparaties worden altijd uitgevoerd met compatible onderdelen.

Haal & Breng service van ThePhoneLab

Heb je geen tijd om langs te komen voor een iPhone 11 Pro Max reparatie op afspraak? Dan hebben speciaal voor onze klanten de Haal & Breng service. Bekijk hier of jij binnen ons servicegebied valt. Plan de service online in en dan komen we jouw kapotte iPhone 11 Pro Max ophalen op een locatie naar wens. Na de reparatie brengen we je telefoon weer naar je toe. Dat is een iPhone 11 Pro Max reparatie zonder dat je in je vrije tijd of pauze langs hoeft te komen. Extra makkelijk dus!

Kies voor gemak

Met de iPhone reparatie service van ThePhoneLab kies je voor snelheid, kwaliteit en professionaliteit zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen. Je ontvangt van ons deskundig advies en de meest voorkomende iPhone reparaties voeren we binnen 30 minuten uit. Kom langs, je iPhone 11 Pro Max wordt gerepareerd terwijl je wacht.

ThePhoneLab voor al je smartphone en tablet reparaties

We houden niet van reparatie services waarbij je wekenlang je telefoon kwijt bent en vervolgens een hoge rekening ontvangt. Daarom kun je bij ThePhoneLab online je afspraak inplannen bij een van onze vestigingen. De meeste reparaties voeren wij binnen 30 minuten uit. Onze prijzen kun je gewoon online vinden, eenmaal in de winkel weet je dan ook precies hoeveel je kwijt bent voor een scherm reparatie of het vervangen van je batterij. Geen tijd om langs te komen? Geen probleem, maak dan een afspraak voor onze Haal & Breng service. Kies voor gemak met ThePhoneLab. We hopen je snel te zien in een van onze ThePhoneLab winkels!