Menu Close
Asset 8
iPhone 5S / SE Scherm Reparatie
Kosten 80,00
Reparatieduur 30 minuten

iPhone 5S / SE Scherm Reparatie

Asset 8
Kosten 80,00
Reparatieduur 30 minuten
Asset 8

iPhone 5S scherm reparatie

Een iPhone 5S scherm reparatie Amsterdam, Haarlem en Utrecht boek je gemakkelijk en snel bij The Phone Lab. Heb je je iPhone 5S laten vallen en zitten er nu barsten in? Dat is altijd vervelend en komt nooit goed uit. Plan een afspraak in bij The Phone Lab om je iPhone 5S scherm reparatie in Amsterdam, Haarlem en Utrecht uit te voeren. Kom langs bij onze winkels en meestal sta je al na 30 minuten alweer buiten.

Bij The Phone Lab wordt je telefoon gerepareerd met originele onderdelen en we geven altijd 3 maanden garantie op de reparatie. Wij willen natuurlijk dat je telefoon na de reparatie weer een lange tijd mee kan. Wij proberen dit te mogelijk te maken door alleen de beste onderdelen te installeren. Wij vervangen je scherm binnen no-time met een razendsnelle reparatie. Kom vandaag nog langs voor een iPhone 5S scherm reparatie in Amsterdam, Haarlem en Utrecht en je kan je telefoon dezelfde dag weer gebruiken!


Wanneer heb jij een scherm reparatie nodig?

– Er zitten barsten in de glasplaat van het scherm
– Er zijn verticaal gekleurde strepen zichtbaar in het scherm
– Er zijn zwarte inktvlekken zichtbaar in het scherm
– Jouw scherm geeft geen licht meer terwijl je telefoon wel aanstaat
– Het display reageert niet meer op aanraking

Afspraak maken voor iPhone 5S scherm reparatie Amsterdam, Haarlem en Utrecht


Via onze website kun je online een afspraak inplannen bij één van onze drie locaties voor een telefoon reparatie. Op onze website kun je aangeven op welk tijdstip jij je iPhone 5, iPhone 6s, iPhone 8 of een ander model komt brengen. In de meeste gevallen is een telefoon reparatie binnen 30 minuten klaar. Alleen sommige smartphone- of iPad Reparaties duren tussen de 30-60 minuten. The Phone Lab probeert altijd de goedkoopste aanbieder te zijn voor Apple iPhone reparaties. Op onze website kun je van te voren altijd kijken hoeveel jouw iPhone reparatie kost. Zo kom je ook niet voor verrassingen te staan.

iPhone 5S scherm reparatie Amsterdam, Haarlem en Utrecht met Haal & Breng service


Heb je geen tijd om langs te komen en wil je toch je iPhone 5S scherm repareren in Amsterdam, Haarlem en Utrecht? Bij de The Phone Lab dienst iPhone 5S scherm reparatie Amsterdam, Haarlem en Utrecht kunnen wij de telefoon tegen een tarief van €25,- je kapotte iPhone ophalen en weer gerepareerd afleveren binnen de ring van Amsterdam, Haarlem of Utrecht. Buiten de ring geldt een hoger tarief, dit is afhankelijk van de afstand. Hierdoor kan jij door blijven werken en hoef je hier geen tijd te besteden aan het brengen en ophalen van je kapotte iPhone 5S. Een iPhone 5S scherm reparatie in Amsterdam, Haarlem en Utrecht is nog nooit zo makkelijk geweest.

Android en iPad scherm reparaties


Voor Android en iPad reparaties in het centrum van Amsterdam, Haarlem of Utrecht ben je ook aan het goede adres bij The Phone Lab. Naast iPhone 5S schermen, repareren wij ook schermen van de Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S8, en andere Samsung modellen. Ook deze snelle reparaties zijn meestal binnen 30 minuten klaar. De reparatie prijzen verschillen per telefoon. Naast Samsung modellen is het ook mogelijk om smartphones te laten repareren van andere merken zoals: LG, Huawei en Oneplus. Ook is het mogelijk om je iPad Pro, iPad Air of een ander model bij ons te laten repareren. Alle reparatie prijzen zijn te vinden op onze website.

Service van The Phone Lab


Wil je meer weten over onze service iPhone 5S scherm reparatie in Amsterdam, Haarlem of Utrecht? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze vijf winkels. Onze winkels zitten makkelijk bereikbaar op de Beethovenstraat, Van Woustraat en Marnixstraat in Amsterdam, op de Potterstraat in Utrecht en op de Grote Houtstraat in Haarlem.