iPhone 6S

Selecteer een reparatie

Plan je reparatie online en betaal in de winkel

iPhone 6S reparatie van ThePhoneLab

Werkt je iPhone 6S al een tijdje niet meer optimaal of is je iPhone 6S kapot? Dan wil je snel je iPhone 6S laten repareren. Bij ThePhoneLab snappen we dat heel goed. Veel mensen zijn bang dat ze voor een snelle én goede reparatie service gelijk de hoofdprijs moeten betalen. Dit is niet het geval bij ThePhoneLab. In tegenstelling tot veel andere iPhone 6S reparatie services zijn wij transparant in onze prijzen. Op onze webshop kun je direct zien wat de reparatie van jouw iPhone gaat kosten. Hierdoor kom je dus niet voor verrassingen te staan, wel zo fijn!

De verschillende soorten iPhone 6S reparaties

Snel je iPhone 6S toestel laten repareren is één, als de reparatie service daarnaast ook nog snel gaat is dat natuurlijk extra fijn. De meeste iPhone 6S reparaties kunnen we binnen 30 minuten voor je fixen. Geniet in één van onze winkels van een kopje koffie, lees een tijdschrift en voordat je het weet sta je weer buiten met een gerepareerde iPhone 6S. Daarnaast kun je ook bij onze Apple iPhone experts terecht voor een iPhone reparatie als je niet weet wat er aan de hand is met je toestel. Je plant dan een ‘diagnose’ afspraak bij ons in. Onze Apple iPhone experts gaan dan uitzoeken wat er aan de hand is met je iPhone 6S.

De meest voorkomende iPhone 6S reparatie services zijn een scherm reparatie, connector reparatie, oorspeaker reparatie, een iPhone batterij vervangen, waterschade schoonmaak of data overzetten. Heeft jouw type iPhone 6S waterschade opgelopen? In de meeste gevallen kunnen we dan al heel snel de schade herstellen. Hoe langer je wacht, des te erger de schade kan worden.

Compatible scherm

Compatible scherm voor de laagste prijs. Afkomstig van derden en zorgvuldig geselecteerd.

Prijs incl. vervangen: €49,00

ThePhoneLab scherm

Compatible scherm speciaal ontwikkeld voor ThePhoneLab van de allerhoogste kwaliteit.

Prijs incl. vervangen: €89,00

Haal & Breng service van ThePhoneLab

Heb je geen tijd om langs te komen voor een iPhone 6S afspraak? Plan online de service in dan komen we jouw kapotte iPhone 6S thuis of op kantoor halen. Na de reparatie brengen we je iPhone 6S weer naar je toe. Dat is een iPhone 6S reparatie zonder dat je in je vrije tijd of pauze langs hoeft te komen. Extra makkelijk dus!

Kies voor gemak

Met de iPhone 6S reparatie service van ThePhoneLab kies je voor snelheid, kwaliteit en professionaliteit zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen. Je ontvangt van ons deskundig advies en de meest voorkomende iPhone reparaties voeren we binnen 30 minuten uit. Kom langs, je iPhone 6S wordt gerepareerd terwijl je wacht.

ThePhoneLab voor al je smartphone en tablet reparaties

We houden niet van reparatie services waarbij je wekenlang je telefoon kwijt bent en vervolgens een hoge rekening ontvangt. Daarom kun je bij ThePhoneLab online je afspraak inplannen voor onze een van onze vestigingen. De meeste reparaties voeren wij binnen 30 minuten uit. Onze prijzen kun je gewoon online vinden, eenmaal in de winkel weet je dan ook precies hoeveel je kwijt bent voor een scherm reparatie of het vervangen van je batterij. Geen tijd om langs te komen? Geen probleem, maak dan een afspraak voor onze Haal & Breng service. Kies voor gemak met ThePhoneLab. We hopen je snel te zien in onze ThePhoneLab winkels!