Menu Close

Goedkoopste iPhone reparatie Amsterdam

We kennen het allemaal, je hebt net een spiksplinternieuwe iPhone op de kop getikt en dan gebeurt het aller ergste; iPhone kapot. Nu ben je opzoek naar de goedkoopste iPhone reparatie in Amsterdam.

Of het nou je beste vriend is die jouw iPhone uit zijn handen laat vallen, of je hebt misschien zelf jouw dierbare vriend met een verkeerde oplaadkabel voorzien van stroom waardoor de batterij volledig opgeblazen is. Geen paniek, dit kan gebeuren en daarom schieten wij bij ThePhoneLab jou in dit soort gevallen graag te hulp! Ook begrijpen wij dat reparaties aan jouw iPhone kostbaar zijn, dat is de reden dat wij ernaar streven om de goedkoopste iPhone reparatie Amsterdam aan te bieden.

goedkoopste iphone reparatie amsterdam

Benieuwd wat het tarief voor jouw iPhone reparatie is?

Bekijk hieronder de prijzen voor jouw model.

Service van ThePhoneLab

Bij ThePhoneLab wordt er uitsluitend met originele onderdelen gewerkt, waar vervolgens 6 maanden garantie op wordt gegeven. We horen je denken; originelen onderdelen én de goedkoopste iPhone reparatie Amsterdam? Reken maar! Bij ThePhoneLab zorgen wij voor de beste service en vinden dat daar áltijd de laagste prijs bij hoort. Naast dat wij de goedkoopste  iPhone reparatie Amsterdam aanbieden, zijn onze specialisten ook snel en vakkundig. Heb jij een afspraak gemaakt op onze website, dan streven wij ernaar dat je binnen 30 minuten weer buiten staat met een gerepareerde telefoon.

 

Goedkope iPhone reparatie

Zoals hierboven aangegeven gebruikt ThePhoneLab altijd de onderdelen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Deze onderdelen zijn voor ons het duurst om in te kopen. Ondanks deze hoge inkoopprijs, proberen wij onze prijzen zo laag mogelijk te houden.

Er zijn aanbieders die onder de prijs van ThePhoneLab dezelfde reparatie aanbieden. Deze zijn dan wel goedkoper, maar kunnen voor die prijs nooit dezelfde originele onderdelen aanbieden die ThePhoneLab gebruikt. Daarom weten wij zeker dat wij met onze onderdelen de goedkoopste iPhone reparatie Amsterdam bieden.

Hebben we jou interesse gewekt en wil je graag meer weten over wat ThePhoneLab voor jouw kan betekenen? Maak via onze website een afspraak of loop bij ons naar binnen, houd er bij het laatste wel rekening mee dat je wellicht even moet  wachten.