Menu Close

Ons team van specialisten

Specialist Tim

Na ruim 7 jaar bij Samsung gewerkt te hebben was het tijd voor wat nieuws. Bij ThePhoneLab is Tim onze man in Rotterdam en mag hij eindelijk ook andere merken repareren.

Specialist Joao

Joao heeft na jaren als onder andere verkoper in de telecom het roer omgegooid en is sinds 2017 als reparateur actief. Zijn specialisme is Samsung maar eigenlijk kun je voor alles bij hem terecht. Een echte duizendpoot dus!

Specialist Koen

Koen is met bijna 10 jaar ervaring als reparateur dé man om de leiding te hebben over de winkels in Den Haag. Het is zijn persoonlijke missie om elke Hagenees of Hagenaar te voorzien van een perfect werkend toestel!

Specialist Dewi
Specialist Yaël
Specialist Yozni
Specialist Tamara

Onze enige echte marketing specialist! Ze houdt zich bezig met de instagram en tiktok kanalen. Ze verwerkt haar creativiteit in leuke videos en doet haar best om op jouw scherm te komen!

Specialist Jeffrey
Specialist Bastiaan
Specialist Vince
Specialist Mees
Specialist Naqeeb
Specialist Bram

Onze Bram is het zonnetje in huis. Na al 8 jaar in de reparatie industrie te werken begint hij nog elke dag fluitend aan alle reparaties. Bram is altijd vrolijk en helpt graag iedereen. Heb je je dag niet? Laat je reparatie uitvoeren door Bram en je hebt meteen een lach op je gezicht.

Specialist Wouter K

Wouter staat binnen ThePhoneLab beter bekend als Wutru of opa van ThePhoneLab. Deze harde werker besloot 7 jaar geleden van zijn hobby zijn werk te maken en heeft toen een carrière switch gemaakt. Wouter is nu al 7 jaar een reparatie specialist en Samsung expert. Heb jij problemen met je Samsung? Dan wil je bij Wouter zijn!

Specialist Suzanne

Suzanne is een echt genie, naast het vloeiend spreken van 3 talen heeft zij beta-gamma gestudeerd met als richting sociale geografie en begint zij nu aan haar master! Zij wilde haar kennis toepassen op de praktijk en zo begon haar avontuur als reparatie specialist bij ThePhoneLab. Verder is Suzanne te vinden bij mudruns en doet zij fanatiek aan canicross (hardlopen met een hond). Een echte powervrouw dus!

Specialist Kyara

Helemaal vanuit de kop van Noord-Holland verhuisd naar Utrecht, onze aanwinst Kyara. Naast expert in smartphone reparaties scoort zij in het weekend de ene goal na de ander. Staat ze niet op de werkvloer of op het grasveld? Grote kans dat je Kyara dan kan vinden op het terras.

Specialist Carlo

Als je sales zegt zeg je Carlo! Deze sales topper traint ons winkelpersoneel en tovert ze om tot echte sales tijgers. Daarnaast is Carlo een film-junkie, zie je hem in de winkel vraag gerust naar film aanbevelingen!

Specialist Nick

Onze Nick is van alle markten thuis, van autoruitspecialist, naar sushi chef naar reparateur niks is hem te gek. Nick werkt inmiddels al meer dan 10 jaar in de smartphone reparatie branche en vist tussendoor ook nog op Karpers. Maar als een echte familie man is hij toch het liefste thuis bij zijn vrouw en dochtertjes.

Specialist John

John heeft het monteren van houtkachels verruild voor het repareren van smartphones. Op zijn vrije dagen zit John niet stil, wielrennen, hardlopen of vissen, maar van een biertje in de kroeg is hij ook niet vies.

Specialist Maud

Maud is het gezicht van onze klantenservice en staat jou, bij vragen, graag te woord. Ze is pas tevreden, als jij dat ook bent. Daarnaast voer zij ook financiële taken uit en duikt zij met haar neus in de cijfers. Niks is haar te gek

Specialist Jonas

Jonas is een van onze nieuwste aanwinsten. Hij begon met sleutelen aan zijn eigen telefoon als hobby maar hij is nu doorgegroeid tot volwaardige reparatie specialist. Wanneer Jonas niet repareert is hij te vinden langs het voetbalveld of voor de buis, geen wedstrijd ontgaat hem!

Specialist Tijmen

Naast reparatie specialist is onze Tijmen ook een creatieve man op het gebied van fotografie en video. Hij zal er altijd voor zorgen dat de klant met een tevreden gevoel de winkel verlaat.

Specialist Boris

Boris is de oprichter en eigenaar van ThePhoneLab. Samen met het team streeft hij ernaar om het bedrijf naar absolute top hoogte te brengen en de klanten te voorzien van een geweldig ervaring!

Specialist Marc

Voor Marc zijn reparaties niks nieuws. Hij schroeft de ene na de andere telefoon weg alsof het niks is, wel met een hoop zorgvuldigheid natuurlijk.

Specialist Hielke

Elke klant die de winkel verlaat nadat hij of zij geholpen is door Hielke, gaat met een goed gevoel de winkel uit. Hielke is naast een goede reparateur ook ontzettend goed met het voorzien van informatie aan onze klanten.

Specialist Martijn

Momenteel bekleedt hij niet alleen de functie van ‘Reparateur’, maar is hij ook als Chef Borrel verantwoordelijk voor onze welbekende borrels en team uitjes.

Specialist Pascal

De man die het slagersmes heeft ingeruild voor de schroevendraaier, het monteren van telefoons is zeker anders dan het bereiden van slavinkjes maar dat Pascal goed is met zijn handen staat buiten kijf. Vandaag de dag is Pascal shopmanager en dus verantwoordelijk voor ons nieuwste en grootste filiaal in Utrecht.

Specialist Tal

Toen de meeste van ons nog met duplo aan het spelen waren was Tal al moederbord solderingen aan het uitvoeren. Tal of ook wel “The Magician” genoemd, is naast oudste ook de meest ervaren specialist van het bedrijf!

Specialist Mees

Dit is dé ideale schoonzoon, Mees is naast een geboren en getogen Amsterdammer ook een specialist die overal geduld voor heeft.

Specialist Job

De man die altijd nieuwe ideeën heeft en meedenkt in het bedrijf ! Job is de shopmanager van onze flagship store in Amsterdam waar hij tegenwoordig een onmisbare schakel is geworden.

Specialist Paulus

De man die eerder weet hoe de nieuwste iPhone eruit gaat zien dan Apple zelf. Paulus is zowel hardware als software specialist. Een echte duizendpoot dus.

Specialist Jan

De welbekende uitspraak “Jan de man die alles kan” gaat voor onze Jan ook zeker op. Je zou bijna zeggen dat Jan niet twee maar drie rechterhanden heeft. Voordat jij weet dat er een nieuw gadget op de markt is, heeft ‘Jan Schipper van ThePhoneLab’ hem al.

Specialist Freek

Freek zorgt ervoor dat onze zakelijke klanten met een gerust hart de toestellen door ons laten repareren. Met tientallen toestellen per dag is hij ontzettend georganiseerd en repareert hij als één van de meest ervaren reparateurs.

Specialist Matthew

Matthew is de eerste fulltimer en momenteel verantwoordelijk voor de operatie van ThePhoneLab. Daarnaast is hij altijd vol passie bezig met de groei van het bedrijf.

Specialist Jeroen

Eén van onze eerste medewerkers, Jeroen. Hij maakt altijd tijd vrij naast zijn drukke studie om jou te voorzien van een goed werkende telefoon. Ook is hij één van onze opleiders bij ‘ThePhoneLab Academy’.

Specialist Marcello

Wil jij ook werken bij ThePhoneLab? Bekijk onze vacatures

Bekijk vacatures
Asset 40