Menu Close

Telefoon Reparatie Utrecht

ThePhoneLab - Potterstraat 4

Potterstraat 4, 3512 TA Utrecht

Routebeschrijving 030 737 08 72
Openingstijden
Maandag: 09:00-19:00 Dinsdag: 09:00-19:00 Woensdag: 09:00-19:00 Donderdag: 09:00-19:00
Vrijdag: 09:00-19:00 Zaterdag: 10:00-18:00 Zondag: 12:00-17:00

Heeft je telefoon tijdens het stappen ook een dansje gewaagd? Of ben je in alle enthousiasme in het water gesprongen met jouw telefoon in je zak? Dan ben jij nu waarschijnlijk opzoek naar een telefoon reparatie in Utrecht. Balen! Bij ThePhoneLab begrijpen we dat je niet te lang met een kapotte telefoon wilt rondlopen. Wij kunnen jouw telefoon reparatie in Utrecht snel en vakkundig uitvoeren, hierdoor hoef jij jouw telefoon nooit lang te missen! Onze specialisten vervangen je gebarsten scherm, jouw leeglopende batterij of jouw slecht werkende connector in 30 minuten met de hoogste kwaliteit onderdelen en waar mogelijk originele onderdelen!

Telefoon reparatie Utrecht bij ThePhoneLab

Onze reparatie service is snel en voordelig. Daarnaast biedt ThePhoneLab de beste telefoon reparaties Utrecht tegen de beste reparatieprijzen zeggen we altijd! Dit houdt in dat u vaak binnen 30 minuten klaar bent en jouw telefoon wordt gerepareerd terwijl je even wacht. Kapot scherm waarvan de enige reparatie het glas vervangen is? Je hoeft niet langer een paar weken zonder telefoon te doen, het enige wat wij nodig hebben is een klein momentje van je tijd. De reparatie van jouw telefoon is binnen no time geregeld, op alle originele onderdelen van de reparatie zit zelfs levenslange garantie. Zo weet je zeker dat jouw telefoon repair van goede kwaliteit is!

Zelf onderzoeken wat er mis is met jouw telefoon

Lees deze blogs voor meer info over:

Kom je er dan nog niet uit? Plan een afspraak in bij ThePhoneLab.

Van diagnose naar telefoon reparatie in Utrecht

Geen idee wat er aan de hand is met jouw telefoon? Kom langs bij ThePhoneLab in Utrecht voor een gratis diagnose. Onze specialisten in Utrecht checken jouw telefoon op alle functies. Samen met jouw overleggen ze wat er aan de hand is en wat je eventuele opties zijn. De meeste reparaties kunnen binnen 30 minuten uitgevoerd worden. Terwijl je wacht kun je genieten van een heerlijk bakje koffie.

telefoon reparatie utrecht

Waarom ThePhoneLab voor mijn telefoon reparatie Utrecht?

Twijfel je nog waar je jouw telefoon reparatie in Utrecht wilt laten uitvoeren? Hier is waarom je voor ThePhoneLab moet kiezen:

  • Wij werken met originele onderdelen of de hoogste kwaliteit onderdelen, van o.a. Apple, Huawei, OnePlus, Samsung en nog veel meer!
  • Je hebt altijd levenslange garantie op de uitgevoerde reparatie
  • Onze reparatie service is snel en voordelig. Dit houdt in dat de telefoon reparatie vaak binnen 30 minuten is uitgevoerd
  • No cure? No pay!
  • Liever de deur niet uit? Dan kunt u altijd gebruik maken van onze Opstuur Service

Hebben de bovenstaande punten jou ervan overtuig om jouw telefoon reparatie in Utrecht uit te laten voeren door ThePhoneLab? Maak dan via onze website een afspraak of loop bij ons naar binnen, houd er bij het laatste wel rekening mee dat je wellicht even moet  wachten.

Telefoon reparatie Haarlem

Telefoon scherm vervangen in Utrecht

De specialisten van ThePhoneLab zorgen ervoor dat jouw telefoon snel en vakkundig voorzien wordt van een nieuw scherm. Zij begrijpen als geen ander dat je jouw telefoon zo snel mogelijk weer in gebruik wil nemen. Daarom zorgen gaan onze specialisten graag voor jouw aan de slag om jouw telefoon scherm te vervangen en is dit klaar is binnen 30 minuten. En, no cure? no pay! De kosten voor een telefoon scherm vervangen vind je hier.

Garantie op je telefoon reparatie

Bij ThePhoneLab in Utrecht bieden wij de beste service. Omdat wij de beste kwaliteit onderdelen gebruiken geven wij maar liefst levenslange garantie op een reparatie. Zo kun je verzekerd zijn van de beste telefoon reparatie in Utrecht bij ThePhoneLab! Kijk bij ons aanbod ThePhoneLab reparaties, voor welke merken wij reparaties uitvoeren.

ThePhoneLab voor al je smartphone en tablet reparaties

We houden niet van reparatie services waarbij je wekenlang je telefoon kwijt bent en vervolgens een hoge rekening ontvangt. De meeste reparaties voeren wij binnen 30 minuten uit. Onze prijzen kun je gewoon online vinden, eenmaal in de winkel weet je dan ook precies hoeveel je kwijt bent voor het vervangen van je batterij. Je kunt bij ThePhoneLab terecht voor reparaties van Apple, Samsung, OnePlus, LG, Huawei, Sony. We hopen je snel te zien in één van onze ThePhoneLab vestigingen.