Kies jouw Google Pixel 3a XL reparatie

Google Pixel 3a XL

Plan je reparatie online en betaal in de winkel

Google Pixel 3a XL reparatie

Een kapot scherm repareren, connector reparatie of waterschade verhelpen? Maak je geen zorgen, bij ThePhoneLab kunnen wij je helpen met een Google Pixel 3a XL op maat. Wij hebben een team van specialisten paraat, die jouw Google Pixel 3a XL binnen no-time kunnen repareren. Vaak sta jij binnen 30 minuten weer buiten met een werkende smartphone. Plan eenvoudig online je afspraak in voor een Google Pixel 3a XL reparatie of kom langs bij één van onze vestigingen.

Soorten Google Pixel 3a XL reparaties

Batterij vervangen, camera reparatie, scherm reparatie, waterschade reparatie en meer. Wij kunnen je helpen met allerlei Google Pixel 3a XL reparaties. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om jouw Google Pixel 3a XL weer werkend te krijgen. Je ontvangt altijd levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Weet je niet precies wat er aan de hand is met je Google Pixel 3a XL? Dan kunnen we geheel vrijblijvend een diagnose voor je inplannen. Tijdens een diagnose onderzoeken wij wat er aan de hand is. Vinden we het probleem, dan kunnen we je vaak direct helpen met een Google Pixel 3a XL reparatie op maat, uiteraard wel met jouw toestemming. 

Service van ThePhoneLab

Is jouw Google Pixel 3a XL kapot en heb je dringend hulp nodig van een échte specialist? ThePhoneLab staat voor je klaar! Wij kunnen je helpen met verschillende telefoon reparaties, denk bijvoorbeeld aan een Google Pixel 3a XL  scherm reparatie, het vervangen van je batterij of een reparatie aan je camera. Je kunt bij ThePhoneLab eenvoudig online een afspraak maken voor een reparatie aan jouw Google Pixel 3a XL. Maak je van te voren een afspraak? Dan sta je meestal binnen 30 minuten weer buiten met een werkende smartphone.