OnePlus 6

Selecteer een reparatie

Plan je reparatie online en betaal in de winkel

Snelle Originele OnePlus 6 / 6T reparatie

Je OnePlus 6 laten repareren is een taakje dat snel en secuur moet gebeuren. Zonder OnePlus smartphone zitten wil je natuurlijk niet. Bij ThePhoneLab zijn we bij de meest voorkomende OnePlus 6 reparaties binnen 45 minuten klaar. Waar moet je dan aan denken? Een OnePlus scherm reparatie, connector reparatie of het verhelpen van waterschade. ThePhoneLab heeft vestigingen in Amsterdam, Haarlem en Utrecht waar je terecht kan voor de snelste OnePlus 6 reparaties. Door onze reparatie op locatie is je OnePlus 6 binnen een half uur gerepareerd, klaar terwijl je wacht!

Jouw OnePlus 6 laten repareren door ons? Onze specialisten helpen je snel en enkel met originele OnePlus onderdelen. Je kunt online je scherm reparatie of diagnose afspraak inplannen. Hierdoor ben je direct aan de beurt en hoef je niet te wachten in de winkel van jouw keuze. Een afspraak inplannen voor OnePlus reparaties is heel makkelijk. Je kunt ook zonder afspraak langskomen, maar dan kan het voorkomen dat je eventjes moet wachten voordat je OnePlus telefoon aan de beurt is. We raden je dan ook aan om altijd een afspraak in te plannen bij een van onze winkels in Amsterdam, Haarlem of Utrecht.

Wij repareren snel je OnePlus model, toch hoef je voor een smartphone reparatie bij ons niet de hoofdprijs te betalen. Maak online een afspraak, hierbij kun je direct zien wat de kosten zijn voor jouw reparatie. Heb je geen idee wat er mis is met je OnePlus model? Kies dan voor de optie diagnostiek, onze OnePlus reparatie specialisten gaan kijken wat er met jouw OnePlus 6 aan de hand is. We laten je altijd weten wat er niet goed functioneert en wat we hier aan hebben gedaan.

Je kunt bij ThePhoneLab terecht voor onderstaande originele OnePlus reparaties naast de OnePlus 6 reparatie:


Altijd voorzien van nieuwe originele onderdelen

Hoe zorgen we voor de beste kwaliteit OnePlus 6 reparatie? Dit doen we door altijd originele onderdelen te gebruiken, tevens hebben wij een officieel partnership met OnePlus. Alleen op deze manier kunnen wij je verzekeren van de best mogelijke reparatie tegen het meest voordelige tarief. We geven op alle reparaties 6 maanden garantie, omdat we weten dat we kwaliteit opleveren!

Kies voor gemak

Geen tijd om langs te komen of komen de tijden online je niet uit? Dan hebben we speciaal voor jou de Haal & Breng service in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Plan online een afspraak in. Wij komen je OnePlus 6 thuis of op kantoor halen. Onze reparatie specialisten maken jouw OnePlus smartphone snel en vakkundig. Na de OnePlus reparatie brengen wij je smartphone weer naar je toe.

Reparatie bij ThePhoneLab 

Bij ThePhoneLab bent u niet wekenlang uw OnePlus 6 kwijt. De meeste reparaties voor de OnePlus X, OnePlus One, OnePlus Two, OnePlus Three en OnePlus 6 voeren wij binnen een half uur uit. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een iPhone reparatie, Huawei reparatie, Samsung reparatie, LG reparatie, iPad reparatie, Motorola reparatie en Sony reparatie. Je kunt dus ook bij ons terecht voor je Apple tablet reparatie! Van batterij vervangen tot het stellen van een diagnose, bij ons is een reparatie van je OnePlus 6 smartphone reparatie vaak klaar terwijl je wacht. Plan nu jouw OnePlus reparatie afspraak in en laat je OnePlus telefoon repareren! Tot ziens in één van onze winkels in Amsterdam, in Haarlem of in Utrecht!